Shadows Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, Tiphonas είπε Μόλις ανακοινώθηκε. Τα νέα exclusive #XboxOne games που θα κυκλοφορήσουν από σήμερα και έπειτα θα είναι πλέον διαθέσιμα με το #XboxGamePass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους! Αυτο σε συνδιασμο με τα lootboxes που ειχανε τα gow4 και halo,για μενα δειχνει την πορεια που θελει τραβηξει η ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/23/2018 στις 12:30 ΜΜ, valandis είπε Θέλω σε 2ο xbox να περάσω τον λογαριασμό μου με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει, αλλά σαν nick name να βάλω το όνομα του άλλου μου παιδιού μιας και στο 1ο έχω σαν nick name το όνομα του 1ου μου παιδιού. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το account σου και να ορίσεις το ΧΒΟΧ σαν home κονσόλα...μετά όποιο account και να βάλεις στην κονσόλα (και του παιδιού σου) θα μπορεί να παίζει κανονικά όλα τα αγορασμένα παιχνίδια που έχεις πάρει με τον δικό σου λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Και πως γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 16 hours ago, georgethebeast said: βασικα αυτο που κανουν ειναι για τους "περαστικους" να δουν το παιχνιδι ολοκληρο και να αποφασισουν αν θελουν να το παρουν ή οχι, ειναι σαν αντι να βγαζουν demo , σου το δινουν ολοκληρο με την συνδρομη, οσο για κουλο θεωρω οτι πατανε στο μοντελο netflix οπου εκει εχεις ολοκαινουργια πραγματα παραγωγης τους . sea of thieves παντως θα ειναι τεραστιος κραχτης για την συνδρομη (που να πω την αληθεια αν και "τσιμπημενη" εχω παιξει τουλαχιστον 20 παιχνιδια που για κανενα λογο δεν θα τα ειχα αγορασει!) Όχι δεν κάνουν αυτό. Αυτό που κάνουν είναι ότι δοκιμάζουν τα νερά για το μέλλον. Είναι ενδιαφέρουσα η κίνηση της MS, αλλά προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός. Δεν θα αγοράζει κανένας exclusive της MS day one από δω και στο εξής. Κανείς δεν θα δίνει 60 και 70 ευρώ, απλά θα δίνει 10 ευρώ το μήνα αν ενδιαφέρεται για κάποιο exclusive day one και μετά θα βάζει κι έναν δεύτερο. Τα games του Pass χρειάζονται και gold για το online τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Tο game pass αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται share με δευτερο λογαριασμο. 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα games του Pass χρειάζονται και gold για το online τους; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Γίνεται κανονικά share το game pass και μπορεί να το βρει κανείς με λιγότερα από 10€ σε διάφορα site εξωτερικού. Από ότι κατάλαβα, η Microsoft σκοπεύει να πάρει λίγα από πολλούς πάρα πολλά από λίγους. Έξυπνη κίνηση, ελπίζω να της βγει σε καλό. Σε κάθε περίπτωση, θα αναγκάσει την Sony να απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-xania Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, k_dinos είπε Γίνεται κανονικά share το game pass και μπορεί να το βρει κανείς με λιγότερα από 10€ σε διάφορα site εξωτερικού. Από ότι κατάλαβα, η Microsoft σκοπεύει να πάρει λίγα από πολλούς πάρα πολλά από λίγους. Έξυπνη κίνηση, ελπίζω να της βγει σε καλό. Σε κάθε περίπτωση, θα αναγκάσει την Sony να απαντήσει το εχεις δοκιμασει το share??? οσο και αν το παλεψα δεν τα καταφερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, valandis είπε Και πως γίνεται αυτό; λογκάρεις με το account σου που έχεις αγοράσει τα games και πας από τα settings και επιλέγεις My home XBOX...μετά όποιο account και αν συνδεθεί στο xbox θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, giannis-xania είπε το εχεις δοκιμασει το share??? οσο και αν το παλεψα δεν τα καταφερα.... Ναι, το έχω κάνει. Έίναι με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το gold, δεν κάνεις κάτι διαφορετικό Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από k_dinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εχει κανεις υποψιν του προσφορα για ετησια συνδρομη gold; Απο Microsoft παει κανα 60αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 στα 44 ευρω απο http://www.goldxbox.gr/ Το σιτε μη το φοβασαι ειναι 100% αξιοπιστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Τσίμπησα Fallout4: GOTY που είχα καημό να το παίξω (το προχώρησα κάμποσο στο PC όταν βγήκε αλλά μετά το παράτησα). Αυτή τη φορά όμως αγόρασα για πρώτη φορά από Brazil store μέσω gift card από τούρκικο site. Το όλον 23-24 ευρώ αντί για τα 42 που έχει στην Ευρώπη. Θα τα βγάλει τα λεφτά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 τελικα το red dead redemption χαθηκε στα ΕΛΤΑ το βρηκα στα public 19,90 την game of the year edition αλλα με κουτι 360 και οχι one αλλα ειναι το ιδιο παιχνιδι οποτε δεν με πειραζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 εχει βρει κανεις πιο φτηνα το dragomn ball z απο 50,80 σε σαιτ τυπου cdkeys ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 ξέρει κανείς κάποιο παιχνίδι arcade shooter σαν το sky force? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις