Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, k_dinos είπε

Τα πακέτα του jackbox αλλά είναι στα αγγλικά τα περισσότερα. Βέβαια αυτά με τα σκίτσα τα παίζεις μια χαρά 

Μιλάς για το Drawful 2;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνικά εκεί;

Γενικά, επειδή ψάχνω για παιχνίδι για παιδάκια, σε ποιό παιχνίδι δεν θα ενοχλούσε η ξένη γλώσσα;

ευχαριστώ,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω Εξ. σκληρό δίσκο για χρήση σε xbox one x, κάποιον που μπορείτε να προτείνετε? Χαρακτηριστικά: 2 tera, κατά προτίμηση επιτραπέζια έκδοση.  

8 ώρες πριν, dolph είπε

Μιλάς για το Drawful 2;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνικά εκεί;

Γενικά, επειδή ψάχνω για παιχνίδι για παιδάκια, σε ποιό παιχνίδι δεν θα ενοχλούσε η ξένη γλώσσα;

ευχαριστώ,

Χμ, για παιδάκια δεν ξέρω αν κάνει.. 

Υπάρχει και το bidiots που έχει πλάκα και δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι, αλλά πρέπει να καταλάβεις στα αγγλικά τον τίτλο από αυτό που πρέπει να ζωγραφίσεις 

13 ώρες πριν, valandis είπε

Μπορώ να έχω σε 2 xbox τον ίδιο λογαριασμό, άρα και τα ίδια παιχνίδια, αλλά με διαφορετικό nick name.

Δεν γίνεται αυτό που λες, ίδιο λογαριασμό αλλά με διαφορετικό nickname... 

11 ώρες πριν, jimmyh είπε

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω Εξ. σκληρό δίσκο για χρήση σε xbox one x, κάποιον που μπορείτε να προτείνετε? Χαρακτηριστικά: 2 tera, κατά προτίμηση επιτραπέζια έκδοση.  

Western digital κοίτα σκρουτζ 

21 ώρες πριν, valandis είπε

Μπορώ να έχω σε 2 xbox τον ίδιο λογαριασμό, άρα και τα ίδια παιχνίδια, αλλά με διαφορετικό nick name.

αν εννοείς να έχεις σε 2 ΧΒΟΧ κοινά games ώστε να παίζουν 2 διαφορετικά accounts, ναι γίνεται

Θέλω σε 2ο xbox να περάσω τον λογαριασμό μου με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει, αλλά σαν nick name να βάλω το όνομα του άλλου μου παιδιού μιας και στο 1ο έχω σαν nick name το όνομα του 1ου μου παιδιού.

Μόλις ανακοινώθηκε.

Τα νέα exclusive #XboxOne games που θα κυκλοφορήσουν από σήμερα και έπειτα θα είναι πλέον διαθέσιμα με το #XboxGamePass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους!

• Like 1

Πραγματικα απιστευτο φανταζει, να παιζει κανεις day one με 10 ευρω το μηνα. Μας σπρωχνουν με τα μπουνια στην ψηφιακη διανομη..

βασικα αυτο που κανουν ειναι για τους "περαστικους" να δουν το παιχνιδι ολοκληρο και να αποφασισουν αν θελουν να το παρουν ή οχι, ειναι σαν αντι να βγαζουν demo , σου το δινουν ολοκληρο με την συνδρομη, οσο για κουλο θεωρω οτι πατανε στο μοντελο netflix  οπου εκει εχεις ολοκαινουργια πραγματα παραγωγης τους . 

sea of thieves παντως θα ειναι τεραστιος κραχτης για την συνδρομη (που να πω την αληθεια αν και "τσιμπημενη" εχω παιξει τουλαχιστον 20 παιχνιδια που για κανενα λογο δεν θα τα ειχα αγορασει!)

πάντως το game pass συμφέρει για κάποιον που απλά θέλει να παίζει και δεν τον νοιάζει να κάνει συλλογή.

Εγώ προσωπικά το έχω κατά ευχαριστηθεί. Έπαιξα και πολλά παιχνίδια που μου είχαν ξεφύγει στο 360. 

Ο Spencer επίσης ανακοίνωσε πως η Microsoft συνεργάζεται με τους εμπορικούς της συνεργάτες για να προσφέρουν κάρτες εξάμηνης συνδρομής Game Pass οι οποίες από τις 20 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα και θα κοστίζουν περίπου 50 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...