Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Το Halo 6 θα έχει κάποιο mode με πολύ μεγάλο αριθμό παικτών. Ενδεχομένως κάποιο Battle Royal mode ή κάποιο social space στα πρότυπα του Destiny.
  • Δεύτερο Halo παιχνίδι υπό ανάπτυξη, πέραν του Halo Ενδεχομένως κάποιο νέο spin-off Halo.
  • Η Playground Games εργάζεται στην επιστροφή της σειράς Fable.
  • Το Forza Horizon 4 είναι καθ’ οδόν και θα μας μεταφέρει στην Ιαπωνία.
  • Η σειρά Perfect Dark θα επιστρέψει. Σε βοηθητικό ρόλο η The Coalition.
  • Η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή των NBA Jam. (Πηγή)
  • Κάποιο παιχνίδι με mechs βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ενδεχομένως κάποιο νέο MechAssault.
  • Η νεοσύστατη Electric Square εργάζεται σε ένα AAA IP για την Microsoft.
  • Νέο IP από την The Coalition με την βοήθεια της StoryLab. (Πηγή)
  • Η Rare ετοιμάζει κάτι για τα 20α γενέθλια της σειράς Banjo.
  • Πολύ σύντομα θα διεξαχθεί μια beta για το Crackdown

Tα παραπάνω έχουν διαρρεύσει για το μέλλον του Xbox one, αν ισχύουν τότε η Microsoft ετοιμάζει γερό Come back.

Δημοσ.

Όποιος θέλει να διασκεδάσει πολύ με μπάσκετ πέρα από το 2κ. Κατέβασα το nba playgrounds που είναι free με game pass. Πολύ πολύ καλό ...

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ;;

Δηλαδή αν το αγοράσω θα μπορώ να παίζω call of duty με ποντίκι πληκτρολόγιο ;;

Screenshot_20180119-142631.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Twoface είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ;;

Δηλαδή αν το αγοράσω θα μπορώ να παίζω call of duty με ποντίκι πληκτρολόγιο ;;

Screenshot_20180119-142631.png

Υπάρχουν στο εξωτερικό παρόμοιες αλλά ακριβότερες λύσεις. Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη αλλά έχοντας δοκιμάσει αντίστοιχο προϊόν παλιότερα, πρέπει να σου πω να μην περιμένεις συμπεριφορά όμοια με του υπολογιστή.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Xbox one S ή X. Δεν έχω 4Κ τηλεόραση και στο άμεσο μέλλον (ένα χρόνο δηλαδή) δεν έχω σκοπό να πάρω. Αν μπορεί κάποιος κάτοχος του "Χ" με 1080p τηλεόραση να μου πει αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για την πιο νέα έκδοση. Είχα παλιά Xbox one αλλά το πούλησα. Πλέον με την υπηρεσία Game pass νομίζω συμφέρει να επενδύσω ξανά. 

Δεν με ενδιαφέρουν τα exclusives αφού τα περισσότερα είναι μια κι έξω. Δεν έχουν replay value. Ειδικότερα του PS4. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι απάντησες απο μόνος σου στο ερώτημά σου. 
Καλύτερα ένα S.

Σε 1080 θα δεις διαφορά αλλά όχι τόση ώστε να δικαιολογήσουν τα παραπάνω € που θα δώσεις ! 

Δημοσ.

Συμφωνω. Εφοσον δεν προτιθεσαι να πας σε 4Κ τηλεοραση, παρε το σλιμ. Υπαρχει διαφορα σαφως, αλλα δεν δικαιολογεί τη χρηματικη διαφορα.

Δημοσ.
Στις ‎19‎/‎1‎/‎2018 στις 12:40 ΜΜ, avenger είπε

Θέλει να βάλεις πιστωτική/χρεωστική κάρτα το pass?Η καθαρίζω με μια 10αρα ευρώ κάρτα xbox live?

Για το game pass δεν χρειάζεται πιστωτική/χρεωστική. Κάνει και μια δεκάρα κάρτα Xbox. Το ea access παίρνει μόνο χρεωστική /πιστωτική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πακέτα του jackbox αλλά είναι στα αγγλικά τα περισσότερα. Βέβαια αυτά με τα σκίτσα τα παίζεις μια χαρά 

Επεξ/σία από k_dinos
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...