BlueBlade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Το Halo 6 θα έχει κάποιο mode με πολύ μεγάλο αριθμό παικτών. Ενδεχομένως κάποιο Battle Royal mode ή κάποιο social space στα πρότυπα του Destiny. Δεύτερο Halo παιχνίδι υπό ανάπτυξη, πέραν του Halo Ενδεχομένως κάποιο νέο spin-off Halo. Η Playground Games εργάζεται στην επιστροφή της σειράς Fable. Το Forza Horizon 4 είναι καθ’ οδόν και θα μας μεταφέρει στην Ιαπωνία. Η σειρά Perfect Dark θα επιστρέψει. Σε βοηθητικό ρόλο η The Coalition. Η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή των NBA Jam. (Πηγή) Κάποιο παιχνίδι με mechs βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ενδεχομένως κάποιο νέο MechAssault. Η νεοσύστατη Electric Square εργάζεται σε ένα AAA IP για την Microsoft. Νέο IP από την The Coalition με την βοήθεια της StoryLab. (Πηγή) Η Rare ετοιμάζει κάτι για τα 20α γενέθλια της σειράς Banjo. Πολύ σύντομα θα διεξαχθεί μια beta για το Crackdown Tα παραπάνω έχουν διαρρεύσει για το μέλλον του Xbox one, αν ισχύουν τότε η Microsoft ετοιμάζει γερό Come back.
vargas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Όποιος θέλει να διασκεδάσει πολύ με μπάσκετ πέρα από το 2κ. Κατέβασα το nba playgrounds που είναι free με game pass. Πολύ πολύ καλό ...
joker80 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 https://news.xbox.com/en-us/2018/01/17/xbox-game-pass-update-february-2018/ Πολύ καλά παιχνίδια για το game pass πιστεύω.
avenger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θέλει να βάλεις πιστωτική/χρεωστική κάρτα το pass?Η καθαρίζω με μια 10αρα ευρώ κάρτα xbox live?
Twoface Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ;; Δηλαδή αν το αγοράσω θα μπορώ να παίζω call of duty με ποντίκι πληκτρολόγιο ;;
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Twoface είπε Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ;; Δηλαδή αν το αγοράσω θα μπορώ να παίζω call of duty με ποντίκι πληκτρολόγιο ;; Υπάρχουν στο εξωτερικό παρόμοιες αλλά ακριβότερες λύσεις. Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη αλλά έχοντας δοκιμάσει αντίστοιχο προϊόν παλιότερα, πρέπει να σου πω να μην περιμένεις συμπεριφορά όμοια με του υπολογιστή. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro 1
Paragontas-x Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Κατα καιρους σας κανει update το microsoft store? Εμενα μου εκανε μολις τωρα που ανοιξα τη κονσολα.
tolstoy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ηχογράφηση φωνής σε βίντεο παιχνιδιού ταυτόχρονα, γίνεται; Όπου έχω διαβάσει λένε πάρε ps4.
paploa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Xbox one S ή X. Δεν έχω 4Κ τηλεόραση και στο άμεσο μέλλον (ένα χρόνο δηλαδή) δεν έχω σκοπό να πάρω. Αν μπορεί κάποιος κάτοχος του "Χ" με 1080p τηλεόραση να μου πει αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για την πιο νέα έκδοση. Είχα παλιά Xbox one αλλά το πούλησα. Πλέον με την υπηρεσία Game pass νομίζω συμφέρει να επενδύσω ξανά. Δεν με ενδιαφέρουν τα exclusives αφού τα περισσότερα είναι μια κι έξω. Δεν έχουν replay value. Ειδικότερα του PS4.
Twoface Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι απάντησες απο μόνος σου στο ερώτημά σου. Καλύτερα ένα S. Σε 1080 θα δεις διαφορά αλλά όχι τόση ώστε να δικαιολογήσουν τα παραπάνω € που θα δώσεις !
kostiger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνω. Εφοσον δεν προτιθεσαι να πας σε 4Κ τηλεοραση, παρε το σλιμ. Υπαρχει διαφορα σαφως, αλλα δεν δικαιολογεί τη χρηματικη διαφορα.
joker80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 12:40 ΜΜ, avenger είπε Θέλει να βάλεις πιστωτική/χρεωστική κάρτα το pass?Η καθαρίζω με μια 10αρα ευρώ κάρτα xbox live? Για το game pass δεν χρειάζεται πιστωτική/χρεωστική. Κάνει και μια δεκάρα κάρτα Xbox. Το ea access παίρνει μόνο χρεωστική /πιστωτική.
dolph Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Προτάσεις για οικογενειακά /παρεΐστικα παιχνίδια (σαν το Buzz στο ps) για xbox one (x); 1
k_dinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα πακέτα του jackbox αλλά είναι στα αγγλικά τα περισσότερα. Βέβαια αυτά με τα σκίτσα τα παίζεις μια χαρά Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από k_dinos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις