Arwindan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Όχι θα πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά αν το θες και για PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosXboxone Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mikele13- είπε Πάς πίνακα ελέγχου/σύστημα και ασφάλεια/διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου και θα στον εμφανίσει να τόν κάνεις NTFS ευχαριστώ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Παιδες πρόβλημα. Το LB από το χειριστήριο κάνει προβλήματα μια πατάει μια όχι. Δοκίμασα να το κάνω συγχρονισμό πάλι αλλά τα ίδια. Είμαι εντός εγγύησης αλλά είχα πάρει την κονσόλα από το e-shop του Γερμανού. Να ειδοποιήσω Γερμανό ή να πάω μέσο Microsoft? Τι είναι πιο γρήγορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, joker80 είπε Παιδες πρόβλημα. Το LB από το χειριστήριο κάνει προβλήματα μια πατάει μια όχι. Δοκίμασα να το κάνω συγχρονισμό πάλι αλλά τα ίδια. Είμαι εντός εγγύησης αλλά είχα πάρει την κονσόλα από το e-shop του Γερμανού. Να ειδοποιήσω Γερμανό ή να πάω μέσο Microsoft? Τι είναι πιο γρήγορο? Microsoft 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, joker80 είπε Παιδες πρόβλημα. Το LB από το χειριστήριο κάνει προβλήματα μια πατάει μια όχι. Δοκίμασα να το κάνω συγχρονισμό πάλι αλλά τα ίδια. Είμαι εντός εγγύησης αλλά είχα πάρει την κονσόλα από το e-shop του Γερμανού. Να ειδοποιήσω Γερμανό ή να πάω μέσο Microsoft? Τι είναι πιο γρήγορο? Και Γερμανό να πας θα σου πουν δεν αναλαμβάνουμε... Το σέρβις το έχει αποκλειστικά η Microsoft. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Και Γερμανό να πας θα σου πουν δεν αναλαμβάνουμε... Το σέρβις το έχει αποκλειστικά η Microsoft. Τουλάχιστον να γλιτώσω την ταλαιπωρία με τα πέρα δώθε γιατί μένω σε χωριό και είναι δύσκολο να βρω courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, joker80 είπε Τουλάχιστον να γλιτώσω την ταλαιπωρία με τα πέρα δώθε γιατί μένω σε χωριό και είναι δύσκολο να βρω courier. Δεν κάνεις τπτ εσύ μόνο ενημερώνεις την εταιρία και έρχεται κούριερ DHL και το παραλαμβάνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Δεν κάνεις τπτ εσύ μόνο ενημερώνεις την εταιρία και έρχεται κούριερ DHL και το παραλαμβάνει Υπαρχει καποιο τηλ που πρεπει να παρω ή μονο στο site στο support? sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος με τις εγγυήσεις δεν μου εχει τυχη ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Επειδή μου χάλασε κ μένα παίρνεις τηλέφωνο τo supportεδω στην Ελλάδα κ σε καθοδηγούν. Η ups έρχεται κ το παίρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, vargas είπε Επειδή μου χάλασε κ μένα παίρνεις τηλέφωνο τo supportεδω στην Ελλάδα κ σε καθοδηγούν. Η ups έρχεται κ το παίρνει Αυτα ειναι? Τηλέφωνο: +30 211 1206 000 Φαξ: +30 211 1206 003 Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ναι αυτά είναι τα νούμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, joker80 είπε Αυτα ειναι? Τηλέφωνο: +30 211 1206 000 Φαξ: +30 211 1206 003 Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device) 00800 44 12 8732 σε αυτο το νουμερο θα παρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν... Πήρα τηλέφωνο μου είπαν να κάνω την εγγραφή με το serial number στο support και περιμένω να μου στείλουν Κούριερ (μάλλον dhl). Άντε να τελειώνουμε και με αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, joker80 είπε Λοιπόν... Πήρα τηλέφωνο μου είπαν να κάνω την εγγραφή με το serial number στο support και περιμένω να μου στείλουν Κούριερ (μάλλον dhl). Άντε να τελειώνουμε και με αυτό. Στο after sales support, η Microsoft είναι άριστη. Κάνε υπομονή λίγο χρόνο και θα είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα το εξής με το χειριστήριο. Όταν το ανοίγω κάνει το κόλλημα του με το lb. Αν στο δωμάτιο ανοίξω το ερκοντίσιον και ζεσταθεί, (το δωμάτιο) τότε το κουμπί δουλεύει μια χαρά. Αρα να υποθέσω ότι είναι θέμα υγρασίας γιατί έχω πολύ στο σπίτι. Πολύ φοβάμαι ότι και το καινούργιο που θα μου δώσουν τα ίδια θα πάθει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από joker80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις