Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, mikele13- είπε

Πάς πίνακα ελέγχου/σύστημα και ασφάλεια/διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου και θα στον εμφανίσει να τόν κάνεις NTFS

ευχαριστώ φιλε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες πρόβλημα.

Το LB από το χειριστήριο κάνει προβλήματα μια πατάει μια όχι.

Δοκίμασα να το  κάνω συγχρονισμό πάλι αλλά τα ίδια.

Είμαι εντός εγγύησης αλλά είχα πάρει την κονσόλα από το e-shop του Γερμανού. Να ειδοποιήσω Γερμανό ή να πάω μέσο Microsoft? Τι είναι πιο γρήγορο? 

52 λεπτά πριν, joker80 είπε

Παιδες πρόβλημα.

Είμαι εντός εγγύησης αλλά είχα πάρει την κονσόλα από το e-shop του Γερμανού. Να ειδοποιήσω Γερμανό ή να πάω μέσο Microsoft? Τι είναι πιο γρήγορο? 

Microsoft

• Like 1

3 ώρες πριν, joker80 είπε

Παιδες πρόβλημα.

Και Γερμανό να πας θα σου πουν δεν αναλαμβάνουμε... Το σέρβις το έχει αποκλειστικά η Microsoft. 

• Thanks 1

2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Και Γερμανό να πας θα σου πουν δεν αναλαμβάνουμε... Το σέρβις το έχει αποκλειστικά η Microsoft. 

Τουλάχιστον να γλιτώσω την ταλαιπωρία με τα πέρα δώθε γιατί μένω σε χωριό και είναι δύσκολο να βρω courier. 

5 ώρες πριν, joker80 είπε

Τουλάχιστον να γλιτώσω την ταλαιπωρία με τα πέρα δώθε γιατί μένω σε χωριό και είναι δύσκολο να βρω courier. 

Δεν κάνεις τπτ εσύ μόνο ενημερώνεις την εταιρία και έρχεται κούριερ DHL και το παραλαμβάνει 

• Like 2

5 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Δεν κάνεις τπτ εσύ μόνο ενημερώνεις την εταιρία και έρχεται κούριερ DHL και το παραλαμβάνει 

Υπαρχει καποιο τηλ που πρεπει να παρω ή μονο στο site στο support? sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος με τις εγγυήσεις δεν μου εχει τυχη ποτε

12 λεπτά πριν, vargas είπε

Επειδή μου χάλασε κ μένα παίρνεις τηλέφωνο τo supportεδω στην Ελλάδα κ σε καθοδηγούν. Η ups έρχεται κ το παίρνει 

• Αυτα ειναι? 
  • Τηλέφωνο: +30 211 1206 000
  • Φαξ: +30 211 1206 003
  • Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device)

5 ώρες πριν, joker80 είπε
  • Αυτα ειναι? 
  • Τηλέφωνο: +30 211 1206 000
  • Φαξ: +30 211 1206 003
  • Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device)

00800 44 12 8732 

σε αυτο το νουμερο θα παρεις...;)

• Like 1

Λοιπόν... Πήρα τηλέφωνο μου είπαν να κάνω την εγγραφή με το serial number στο support και περιμένω να μου στείλουν Κούριερ (μάλλον dhl). Άντε να τελειώνουμε και με αυτό. :wacko:

• Like 1

32 λεπτά πριν, joker80 είπε

Λοιπόν... Πήρα τηλέφωνο μου είπαν να κάνω την εγγραφή με το serial number στο support και περιμένω να μου στείλουν Κούριερ (μάλλον dhl). Άντε να τελειώνουμε και με αυτό. :wacko:

Στο after sales support, η Microsoft είναι άριστη. Κάνε υπομονή λίγο χρόνο και θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατήρησα το εξής με το χειριστήριο. Όταν το ανοίγω κάνει το κόλλημα του με το lb. Αν στο δωμάτιο ανοίξω το ερκοντίσιον και ζεσταθεί, (το δωμάτιο) τότε το κουμπί δουλεύει μια χαρά. Αρα να υποθέσω ότι είναι θέμα υγρασίας γιατί έχω πολύ στο σπίτι. Πολύ φοβάμαι ότι και το καινούργιο που θα μου δώσουν τα ίδια θα πάθει.

Επεξ/σία από joker80

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...