vargas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Ναι οπότε κομπλέ είσαι . Το δικό μ όπως σ είπα γύρισε σε 15 μέρες . Και ήρθε και το παρέλαβε η DHL από το σπίτι ... Απλά θα χρειαστεί να το συσκευασεις σε ένα κουτί . Εγώ το είχα βάλει σε κουτί από παπούτσια και το είχα γεμίσει μέσα χαρτιά από εφημερίδα για να μην χτυπηθεί ! Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους γτ το.xbox support σαν σελίδα είχε κάποια θέματα κ δεν προχωρούσε. Θα έρθει όντως η ups να το παραλάβει κ θα μου το γύρισει σε 2 με 3 βδομάδες . Μου τόνισε ο τηλεφωνητής της microsoft αυτό που μου πες κ συ ότι πρέπει το controller να ναι συσκευασμένο
barman_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδες μπορω να προσθεσω 2 λογαριασμο στο xbox one s Μου?σκεφτομαι να κανω μια αγορα ενος ετοιμου λογαριασμου με καποια παιχνιδια.. επισης ξερει καποιος εαν υπαρχει τροπος να διασφαλισω πως δεν θα χασω τον λογαριασμο μετα την αγορα?θα αλλαξω password εννοειται ευχαριστω
Tiphonas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ναι μπορείς να προσθέσεις 2 λογαριασμους. Για ετοιμο λογαριασμο καλο ειναι να μην το κανεις.....συνδέονται με το email. Εκτός αν σου δώσουν και το email που 99% των περιπτώσεων δεν το κάνουν. Καλύτερα βρες ενα φιλαρακι καλο και καντε αλλαγη τα account σας ή ξεκινηστε να αγοραζετε μαζι για να μειώσετε το κόστος.
tolstoy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν μπορώ να παίξω Minecraft στο Xbox One που έχω αγοράσει για Windows (cross platform)? Υπάρχει αυτό το Better together Update, αλλά μπορώ να εγκαταστήσω το παιχνίδι στο Xbox One ή μήπως εννοεί ότι πρέπει να τρέξει πρώτα στον υπολογιστή; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από tolstoy
k_dinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Socratis_g είπε Μερακλής το τύπος: The XBOX ONE X Laptop Θα ήταν μάγκας αν μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια με πληκτρολόγιο και mouse! Αλλιώς σιγά, καλύτερα να παίζεις στην TV σου να το χαίρεσαι
barman_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 10 hours ago, Tiphonas said: Ναι μπορείς να προσθέσεις 2 λογαριασμους. Για ετοιμο λογαριασμο καλο ειναι να μην το κανεις.....συνδέονται με το email. Εκτός αν σου δώσουν και το email που 99% των περιπτώσεων δεν το κάνουν. Καλύτερα βρες ενα φιλαρακι καλο και καντε αλλαγη τα account σας ή ξεκινηστε να αγοραζετε μαζι για να μειώσετε το κόστος. Χμ.. Θα μου δώσει και το μειλ και το password του λογαριασμού.. Αλλά δεν μπορώ να τα αλλάξω? Αυτό εννοείς? Καλή και η ιδέα σου..
vargas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 8:44 ΜΜ, dimitrisdim14 είπε Ναι οπότε κομπλέ είσαι . Το δικό μ όπως σ είπα γύρισε σε 15 μέρες . Και ήρθε και το παρέλαβε η DHL από το σπίτι ... Απλά θα χρειαστεί να το συσκευασεις σε ένα κουτί . Εγώ το είχα βάλει σε κουτί από παπούτσια και το είχα γεμίσει μέσα χαρτιά από εφημερίδα για να μην χτυπηθεί ! Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους γτ το.xbox support σαν σελίδα είχε κάποια θέματα κ δεν προχωρούσε. Θα έρθει όντως η ups να το παραλάβει κ θα μου το γύρισει σε 2 με 3 βδομάδες . Μου τόνισε ο τηλεφωνητής της microsoft αυτό που μου πες κ συ ότι πρέπει το controller να ναι συσκευασμένο Κάνα μαγαζάκι για xbox one controllers καινούρια η μΧ ;;; 1
adok13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 μπορει καποιος να δει στα internet settings τι latency εχει; εδω κιαι δυο μερες απο 50 ms εχω παει στα 200.
papeipa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Παιδες κανεις pubg?Στην αρχη και εγω το εκραζα αλλα το βρηκα 20 ευρα,το τσιμπησα σε share και τωρα δεν ξεκολαω....Κανενα groupaki με Ελληνες παιζει? Τωρα κατεβαζω καινουριο update,στο Χ τρεχει αρκετα καλα πλεον. https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/903694/PUBG-Battlegrounds-Xbox-One-news-stats-sales-PS4-release-date 3 μυρια ενεργοι χρηστες.....
adok13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 ρε παιδια ας μου πει καποιος αν εχει προβλημα με τα ping τις τελευταιες μερες.θελω να δω αν φταιει η nova η το xbox live.
panosXboxone Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα παιδια , εχω το εξεις προβλημα , βαζω τον εξωτερικο usb 3 , στο Pc που ειχα διαμορφωμενο στο xbox για παιχνιδια , και δεν μου τον ενφανιζει στο pc , για να τον ξανα κανω NTFS μονο απο pc γινεται , να ξανα γινει NTFS ? απο την κονσολα δεν γινεται , να ξανα γινει ntfs ?
mikele13- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, panosXboxone είπε Καλημερα παιδια , εχω το εξεις προβλημα , βαζω τον εξωτερικο usb 3 , στο Pc που ειχα διαμορφωμενο στο xbox για παιχνιδια , και δεν μου τον ενφανιζει στο pc , για να τον ξανα κανω NTFS μονο απο pc γινεται , να ξανα γινει NTFS ? απο την κονσολα δεν γινεται , να ξανα γινει ntfs ? Πάς πίνακα ελέγχου/σύστημα και ασφάλεια/διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου και θα στον εμφανίσει να τόν κάνεις NTFS 1
hexenlord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/01/2018 στις 1:17 ΜΜ, papeipa είπε Παιδες κανεις pubg?Στην αρχη και εγω το εκραζα αλλα το βρηκα 20 ευρα,το τσιμπησα σε share και τωρα δεν ξεκολαω....Κανενα groupaki με Ελληνες παιζει? Τωρα κατεβαζω καινουριο update,στο Χ τρεχει αρκετα καλα πλεον. https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/903694/PUBG-Battlegrounds-Xbox-One-news-stats-sales-PS4-release-date 3 μυρια σε εχω στη λίστα μου ετσι και αλλιως, θα σου στειλω όταν σε δω ονλαιν σημερα -αυριο Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από hexenlord 1
Twoface Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση. Αν αγοράσω το pubg για xbox θα μπορώ να το έχω και στον υπολογιστή μου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις