Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι 4TB

Έβαλα αυτό το μικρόφωνο από κάτω και εμφανίζει στο Home το audio, θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τον ήχο στο πάρτι να ακούγεται από την tv. 

rps20180104_204440a.jpg

Επεξ/σία από valandis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, valandis είπε

Ναι 4TB

Έβαλα αυτό το μικρόφωνο από κάτω και εμφανίζει στο Home το audio, θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τον ήχο στο πάρτι να ακούγεται από την tv. 

rps20180104_204440a.jpg

Πολύ δυνατό το controller ... Μ αρέσει .

5 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά παιχνίδια σε οποιονδήποτε σκληρό δίσκο είναι USB 3 . Ανεξάρτητου μάρκας κλπ . Μοναδικο κριτήριο να είναι USB 3 

Και να είναι πάνω από 250gb για εγκατάσταση παιχνιδιών.

Αλλιώς το βλέπει για να διαβάζει αρχεία, ταινίες κτλ

• Like 1

Στις 1/3/2018 στις 4:18 ΜΜ, Tiphonas είπε

Πρόβλημα της IP ειναι. Προσπάθησε μέσα απο το xbox να του δώσεις καρφωτή IP. Και μετά άνοιξε για αυτη την IP τις απαραίτητες πόρτες.
Περισσότερα εδω

https://portforward.com/networking/static-ip-xbox-one/

ευχαριστώ πολύ ! Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα επανέλθω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν βρήκα σε άλλο θέμα και επειδή θέλω να πάρω κάποια παιχνίδια από το store, είδα ότι έχω πρόβλημα με την paypal .

Ξέρετε τι να κάνω; Ζητάει κάποιο έγγραφο (recent card statement) το οποίο δεν ξέρω που να το βρω. 

Screenshot_2018-01-05-18-35-30.jpg

Επεξ/σία από tolstoy

κινηση λογαριασμου σου ζηταει.αν εχεις ebanking κατεβασε μια ποσφατη σε pdf,σβησε τα ποσα κ οτι αλλο δε θες να φενεται κ καντο upload.

Επειδή θέλω να πουλήσω το One S που έχω, έχω την εξής ερώτηση. Πως μπορώ να αφήσω τα games που έχω αγοράσει διαθέσιμα προς τον νέο χρήστη ?

Αν θες να είσαι σωστός, θα πρέπει να του δώσεις και τους κωδικούς του λογαριασμού και αυτός με τη σειρά του να τους αλλάξει.
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα χάσεις και την πρόσβαση στα mail σου αν τον χρησιμοποιείς και για αυτό το σκοπό.

Δεν γίνεται ... Τα ψηφιακά μένουν στο account . Εκτός όπως είπε ο φίλος παραπάνω αν του δώσεις όλο το account . Δεν το συνηστω όμως  ... Μέσα υπάρχουν κάρτες αποθηκευμένες ...πιστωτικές, χρεωστικές ... Και πλέον μέσω email μπορείς να κάνεις τα πάντα ... Ακόμα και να αλλάξεις κωδικό σε σελδες τύπου facebooκ κλπ . Οπότε εκθέτεις έτσι την " ψηφιακή" σου ζωή ... 

Στις 1/1/2018 στις 12:58 ΜΜ, kostiger είπε

Στην  περίπτωση που διατυπωνεις ερωτηση, η απάντηση ειναι μερικως ναι. Συμβατοι κ στις 2 πλατφορμες ειναι μονο οι τιτλοι με τη σταμπα Play Anywhere, οπως τα Gears of War 4 k Forza 7 για παραδειγμα..

Ευχαριστώ πολύ φίλε...συγνώμη αλλά έχω τσακωθεί με τα σημεία στίξης..για να τα εγκαταστήσω και στο πσ τι διαδικασία χρειάζεται ?

Συνδρομή gold μπορείτε να αγοράσετε από το store της Microsoft? Επειδή εμένα δεν με αφήνει. 

Το εψαξα λιγο, μήπως συμφέρει από cdkeys κτλ??

Χρόνια με PlayStation και τώρα πήρα το one X και όλα είναι καινούργια :)

2 ώρες πριν, pgniner είπε

Συνδρομή gold μπορείτε να αγοράσετε από το store της Microsoft? Επειδή εμένα δεν με αφήνει. 

Το εψαξα λιγο, μήπως συμφέρει από cdkeys κτλ??

Χρόνια με PlayStation και τώρα πήρα το one X και όλα είναι καινούργια :)

παρε απο cdkeys αξιοπιστο 1000% εχω αγορασει αρκετα παιχνιδια κ κωδικο λαμβανεις αμεσα.

30 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Αν κάποιος έχει πρόβλημα με paypal, υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσει παιχνίδια από το store?

μπορεις απευθειας με καρτα χρεωστικη/πιστωτικη.

δηλωνεις την καρτα αν δεν θες paypal

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...