Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tolstoy είπε

Ωραία, ευχαριστώ.

Άλλη μια ερώτηση για redeem code : Έχω έναν κωδικό που μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε ως 15€ και τον ενεργοποίησα χωρίς να αγοράσω τίποτα, ενώ μετά βρήκα ένα παιχνίδι που ήθελα. Μπορώ να το αγοράσω ή ο κωδικός πήγε στο live?

Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα. Βάζεις μέσα τον κωδικό κι άμα βρεις κάτι που θες, αγοράζεις ή πρέπει μόνο όταν αγοράζεις να χρησιμοποιήσεις τον redeem code?

Και όταν περάσουν οι 14 μέρες, μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι;

Μπορείς να πας στα settings και να πας στην  επιλογή power . Εκεί ενεργοποιείς την επιλογή instant on . Και όταν κλείνεις την κονσόλα αυτή συνεχίζει και κατεβάζει κανονικά .

Κ εγώ σπίτι μ έχω 24 άρα σύνδεση αλλά πιάνω 5. Το division μ είχε κάνει 2 μέρες . Και καλώδιο να έβαζα δεν θα είχε μεγάλη διαφορά . 

Αυτό με τον κωδικό δεν το ξέρω ακριβώς αλλα νομίζω ότι μόλις τον βάλεις μέσα ... Αν δεν αγοράσεις κάτι κλπ λειτουργεί ξανά μετά από λίγη ώρα ... Και όχι αμέσως . 

Οι 14 μέρες που λες τι είναι δεν κατάλαβα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καρτέλα με τον κωδικό γράφει ότι ισχύει για 14 μέρες. Μπορεί να είναι κάποια προσφορά δοκιμής.

Καλό αυτό με το instant on, δεν το ήξερα. Θα το ενεργοποιήσω.

Πάντως κρίμα που όπως λες, δεν έχει διαφορά να κατεβάζεις με καλώδιο. Μου φαινόταν λογικό να έκανε πιο γρήγορα.

Σχετικά με το backward compatibility, απογοητεύτηκα που δεν παίζει το Skyrim από το 360 που έχω. Τέτοια παιχνιδάρα ήμουν σίγουρος ότι θα το υποστήριζε.

Επεξ/σία από tolstoy

10 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Η καρτέλα με τον κωδικό γράφει ότι ισχύει για 14 μέρες. Μπορεί να είναι κάποια προσφορά δοκιμής.

Καλό αυτό με το instant on, δεν το ήξερα. Θα το ενεργοποιήσω.

Πάντως κρίμα που όπως λες, δεν έχει διαφορά να κατεβάζεις με καλώδιο. Μου φαινόταν λογικό να έκανε πιο γρήγορα.

Σχετικά με το backward compatibility, απογοητεύτηκα που δεν παίζει το Skyrim από το 360 που έχω. Τέτοια παιχνιδάρα ήμουν σίγουρος ότι θα το υποστήριζε.

Κοίτα ίσως δεις διαφορά με το καλώδιο αλλά μην φανταστείς μεγάλη εκτός κ αν το router σου είναι πολύ αδυναμο η πολύ μακριά ... Εγώ αν βάλω καλώδιο κατεβάζω με 600kb . Ασύρματα κατεβάζω 500. Όπως και να χει δοκίμασε το . Το 14 ημέρες φαντάζομαι είναι το δοκιμαστικό Xbox live gold. Και από την μέρα που το ενεργοποιείς ισχύει για 14 μέρες . Το gold σου ξεκλειδώνει κάποια πράγματα στην κονσόλα όπως να μιλάς με άλλους φίλους σε πάρτυ chat και να παίζεις ον λαιν παιχνίδια . Επειδή οι 14 μέρες είναι δοκιμαστικές δεν Σου επιτρέπει να κατεβάσεις τα τέσσερα παιχνίδια δώρο που δίνει κάθε μήνα η Microsoft στους gold συνδρομητές. Αν πληρώσεις και ενεργοποιήσεις κανονικά την υπηρεσία gold τότε δίνει κάθε μήνα δύο παιχνίδια του XBOX ONE και δύο παιχνίδια του 360 που είναι συμβατά. Αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις όσο καιρό έχεις τη συνδρομή ενεργοποιημένη gold αν λήξει τα παιχνίδια κλειδώνουν και δεν μπορείς να ξαναπαίξεις μέχρι να ενεργοποιήσεις ξανά συνδρομή.

Για το Skyrim ίσως δεν έχουν δώσει συμβατότητα γιατί υπάρχει και έκδοση του XBOX ONE.

• Moderators
47 minutes ago, tolstoy said:

Τι σύνδεση έχεις;

Με 30άρα VDSL capped εγώ κατεβάζω 33 GB (όσα είναι το The Division δηλαδή) σε περίπου 3 ώρες.

Απλή dsl, wind. Μάλλον γύρω στα 5mpbs. Πάντως όταν κατέβαζε, έδειχνε μέχρι και 2,7 ή και 3,4 πράγμα που δεν έχω δει στο λάπτοπ ποτέ! Έχω διαβάσει όμως κάπου πως, ό,τι και να δείχνει, δεν ισχύει σχεδόν ποτέ.

• Moderators

Ε με 5άρα θα θέλεις κοντά 20 ώρες για να κατεβάσεις 33 GB.

Άσε τι δείχνει όταν κατεβάζει η κονσόλα, αν ίσχυαν αυτά που γράφει εγώ θα έπρεπε να έχω 1 Gbps σύνδεση.

Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους.

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα αποσύνδεσης απο το wi fi ? Το έβαλα απλό WPA, έβαλα repeater, έχω 50άρα VDSL OTE, όλες οι συσκευές συνδέονται σούπερ και το xbox σε άσχετες φάσεις χάνει την σύνδεση και μουλαρώνει. Πρέπει να κάνω restart το router για να συνδεθεί.

καμιά ιδέα?

2 ώρες πριν, steliosfan είπε

Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους.

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα αποσύνδεσης απο το wi fi ? Το έβαλα απλό WPA, έβαλα repeater, έχω 50άρα VDSL OTE, όλες οι συσκευές συνδέονται σούπερ και το xbox σε άσχετες φάσεις χάνει την σύνδεση και μουλαρώνει. Πρέπει να κάνω restart το router για να συνδεθεί.

καμιά ιδέα?

Πρόβλημα της IP ειναι. Προσπάθησε μέσα απο το xbox να του δώσεις καρφωτή IP. Και μετά άνοιξε για αυτη την IP τις απαραίτητες πόρτες.
Περισσότερα εδω

https://portforward.com/networking/static-ip-xbox-one/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι άλλες δύο ερωτήσεις :

1) Υπάρχει εξωτ. σκληρός για Xbox One? Αν όχι, αναβαθμίζεται αυτός που έχει; (απίθανο μου φαίνεται).

2) Έχω το Infinity Warfare και θέλω να το κάνω install όμως συνέχεια βγάζει μήνυμα, είτε ότι το dvd δεν είναι μέσα, είτε ότι μπορεί να έχει φθορά ενώ η επιφάνεια του είναι άψογη.Το παιχνίδι το πήρα απ' τον προηγούμενο μαζί με την κονσόλα και κάπου διάβασα ότι για να παίξει το παιχνίδι πρέπει να κάνω login με τον λογαριασμό του!!

Αν όντως ισχύει αυτό, μήπως να κάνω επαναφορά το Xbox για να γίνουν όλα απ' την αρχή και να μην ξαναέχω τα ίδια με άλλα παιχνίδια;

Επεξ/σία από tolstoy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το μήνυμα που σου βγάζει δεν έχει να κάνει με το λογαρισμό του άλλου. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα είτε στην κονσόλα (εάν σου βγάζει το ίδιο μήνυμα και σε άλλα dvd) ή ότι όντως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο (ακόμα και εάν η επιφάνεια φαίνεται άψογη στο γυμνό οφθαλμό.

Εξωτερικό σκληρό μπορείς να βάλεις όποιον θέλεις αρκεί να είναι USB 3. Δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις τον εσωτερικό.

Επεξ/σία από Bezbozny

6 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Εννοώ για εγκατάσταση παιχνιδιών.

Μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά παιχνίδια σε οποιονδήποτε σκληρό δίσκο είναι USB 3 . Ανεξάρτητου μάρκας κλπ . Μοναδικο κριτήριο να είναι USB 3 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, valandis είπε

Εγώ  πήρα usb 3 εξωτερικό στα 4gb       4TB και σώθηκα. Μάλιστα στο Black Friday τον πήρα από Κωτσοβολο σε τιμή ξεφτίλα 

Καλά κατάλαβα ?

Επεξ/σία από dimitrisdim14

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...