Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις ‎29‎/‎12‎/‎2017 στις 8:04 ΜΜ, Atreidis είπε

Σχετικά με το Kodi... ούτε Samba (SMB) έχει ; δεν βρίσκω επιλογή.

As of this writing there’s limited access to only what’s part of your Video and Music folders. Network support is limited to only NFS:// shares. No access to the Blu-ray drive to start the disc or even an attached storage drive. There might still be problems with certain general python modules that are used by add-ons and we are finding and reporting them to the developers as testing progresses. I’m sure there’s more that might not work as intended yet as there are so many features it just will take a while to go over them. We cannot promise to what extend we can get every feature working as it all depends on what is available to us developers.

https://kodi.tv/article/kodi-xbox-one

Σιγά-σιγά θα τα φτιάξουν... Ακόμα σε alpha είναι...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/12/2017 στις 9:45 ΜΜ, Telis_69 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι νέος στην Xbox φάση ...τα games είναι συμβατά και με το pc

Στην  περίπτωση που διατυπωνεις ερωτηση, η απάντηση ειναι μερικως ναι. Συμβατοι κ στις 2 πλατφορμες ειναι μονο οι τιτλοι με τη σταμπα Play Anywhere, οπως τα Gears of War 4 k Forza 7 για παραδειγμα..

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους στο φορουμ , εχω αγοράσει το xbox one s εδω και ενα μηνα , με τριμηνη συνδρομη game pass και την 3μηνη live δώρο , ειχα να ασχοληθώ με κονσόλες απο την εποχη του playstation 1 , και η κονσόλα της Microsoft με άφησε άναυδο με τις δυνατότητες της, την κονσόλα την αγόρασα για τον γιο μου αλλά μου ξύπνησαν μνήμες απο το παλιά και κάπου κάπου ασχολούμαι και εγώ , αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως μπορούμε να δούμε ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες που βάζω για να δώ με το φλασάκι, εαν τις έχει ενσωματομένες τους βγάζει κανονικά , εαν όμως είναι σε εξωτερικό αρχείο δεν τις βλέπει και με το VLC που δοκίμασα και με τον media player του xbox. Υπάρχει κάποιο θέμα στις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ή προκειται για κάποια αδυναμία της κονσόλας;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα καποιες αποριες για το gamepass και το gold live

1)αποτι καταλαβα τα παιχνδια gamepass κανουν κυκλο,δεν εμπλουτιζονται νεα σε μια λιστα ετσι δεν ειναι??

2)αν κατεβασω πχ το mad max που ειναι πολυ καιρο και ειναι και μεγαλο παιχνιδι τον αλλο μηνα και η Microsoft υποθετικα αποφασισει να το διαγραψει το φεβρουαριο απο την λιστα, εγω που θα εξακολουθω να ειμαι ενεργος στο gamepass και που θα το εχω κατεβασμενο θα μπορω να παιζω το single player μεχρι να το ολοκληρωσω   ???

3)αντιστοιχα αν κατεβασω το halo 5   και το διαγραψουν θα μπορω να παιζω το ονλαιν???(εννοειται προυποθεση οτι εχω  online λειτουργιες ενεργες) 

παιδες κανω εδιτ και ρωταω παλι γιατι μπερδευτηκα για το gold αυτη τη φορα

4)to gold δεν ειναι το αντιστοιχο plus ps4??δηλ να παιζω ονλαιν τα παιχνιδια που εχω στην κατοχη μου και επιπλεον καποια δωρο??

5)το xbox live τι ειναι και που κολλαει??ειναι απλα για ονλαιν αλλα οχι τα παιχνδια???

6)αν εχω μονο gold θα παιζω ονλαιν??

σορι αν εχει ξαναερωτηθει xbox noob

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
10 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

καλησπερα καποιες αποριες για το gamepass και το gold live

1)αποτι καταλαβα τα παιχνδια gamepass κανουν κυκλο,δεν εμπλουτιζονται νεα σε μια λιστα ετσι δεν ειναι??

2)αν κατεβασω πχ το mad max που ειναι πολυ καιρο και ειναι και μεγαλο παιχνιδι τον αλλο μηνα και η Microsoft υποθετικα αποφασισει να το διαγραψει το φεβρουαριο απο την λιστα, εγω που θα εξακολουθω να ειμαι ενεργος στο gamepass και που θα το εχω κατεβασμενο θα μπορω να παιζω το single player μεχρι να το ολοκληρωσω   ???

3)αντιστοιχα αν κατεβασω το halo 5   και το διαγραψουν θα μπορω να παιζω το ονλαιν???(εννοειται προυποθεση οτι εχω  online λειτουργιες ενεργες) 

παιδες κανω εδιτ και ρωταω παλι γιατι μπερδευτηκα για το gold αυτη τη φορα

4)to gold δεν ειναι το αντιστοιχο plus ps4??δηλ να παιζω ονλαιν τα παιχνιδια που εχω στην κατοχη μου και επιπλεον καποια δωρο??

5)το xbox live τι ειναι και που κολλαει??ειναι απλα για ονλαιν αλλα οχι τα παιχνδια???

6)αν εχω μονο gold θα παιζω ονλαιν??

σορι αν εχει ξαναερωτηθει xbox noob

Τα παιχνίδια του gamepass ανανεώνονται κάθε μήνα κάποια ... Στο χαλο ο λες και στο madmax αν μπεις να δεις σ λέει μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμα ... Οπότε υπολογίζεις . Αν βγουν από μέσα από το gamepass και κατεβασμένα να τα έχεις δεν μπορείς να τα παίξεις άλλο . 

Το Xbox live είναι το δίκτυο της Microsoft στο Xbox . Και το gold είναι και καλά η χρυσή συνδρομή που σ ξεκλειδώνει τα premium χαρακτηριστικά του Xbox live . Με το Xbox live gold μπορείς να παίζεις ον λαιν ... Να μιλάς σε πάρτυ με φίλους σου ... Να κατεβάζεις τα 4 δωρεάν παιχνίδια τον μήνα που σ δίνει ...όταν λήξει τo gold  τότε τα παιχνίδια ίδια που έχεις κατεβάζει μένουν μέσα αλλά δεν δουλεύουν μέχρι να ξανά ανανεώσεις το gold . Δλδ για να παίξεις τα δωρεάν παιχνίδια που σ σ δίνει κάθε μήνα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή 

Δημοσ.

Επάνω στο χειριστήριο έβαλα ένα μικρό μικρόφωνο για να μιλάω στο πάρτι, μπορώ να ορίσω μέσα από τις ρυθμίσεις, ο ήχος όταν μου μιλάνε να ακούγεται από την tv ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, valandis είπε

Επάνω στο χειριστήριο έβαλα ένα μικρό μικρόφωνο για να μιλάω στο πάρτι, μπορώ να ορίσω μέσα από τις ρυθμίσεις, ο ήχος όταν μου μιλάνε να ακούγεται από την tv ;

Τι ακουστικό έχεις βάλει ?Ναι από ρυθμίσεις ήχου το κάνεις αυτό κ κ εγώ από το ακουστικό ακούω μόνο το πάρτυ και το παιχνίδι από τα ηχεία .  

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Τι ακουστικό έχεις βάλει ?Ναι από ρυθμίσεις ήχου το κάνεις αυτό κ κ εγώ από το ακουστικό ακούω μόνο το πάρτυ και το παιχνίδι από τα ηχεία .  

Έχω βάλει μικρόφωνο σαν αυτά που βάζουμε στα κινητά για συνεδρίες, θέλω να ακούω το πάρτι από την τηλεόραση και να μιλάω μέσω του χειρηστηρίου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valandis είπε

Έχω βάλει μικρόφωνο σαν αυτά που βάζουμε στα κινητά για συνεδρίες, θέλω να ακούω το πάρτι από την τηλεόραση και να μιλάω μέσω του χειρηστηρίου

Δεν το ξέρω το μικρόφωνο που λες βασικά . αλλά και με hands free κινητού γίνεται αυτό . Να μιλάς στο ακουστικό του hands free και να ακούς τα πάντα στην τηλεόραση 

Δημοσ.

Καλησπερα και Καλη Χρονια! 

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Εχει στο store της Microsoft Fifa 18 και Nba Live 18 στα 40Ε αν εχεις Gold συνδρομη.

Νομιζω ειναι καλη προσφορα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Δεν το ξέρω το μικρόφωνο που λες βασικά . αλλά και με hands free κινητού γίνεται αυτό . Να μιλάς στο ακουστικό του hands free και να ακούς τα πάντα στην τηλεόραση 

Dimitri και αυτό το ίδιο μου φαίνεται, οπότε τι να κάνω στις ρυθμίσεις; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, valandis είπε

Dimitri και αυτό το ίδιο μου φαίνεται, οπότε τι να κάνω στις ρυθμίσεις; 

Μόλις πατάς μια φορά το home button σου ανοίγει η καρτέλα και πας τέρμα δεξιά στα settings... Εκεί αν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά η το μικρόφωνο και το αναγνωρίζει κανονικά θα σ εμφανίσει μια επιλογή audio ... Από εκεί το φτιάχνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Πήρα εχθές ένα Xbox One μεταχειρισμένο και έβαλα από το Store να κατεβάζει με wifi, το The Division. Όλη τη νύχτα κατέβαζε (κάπου 7 ώρες), και είχε φτάσει στο 40% μόνο. Μετά το έκλεισα γιατί έπρεπε να πάω δουλειά.

1) Μήπως φταίει το wifi για την καθυστέρηση; Είναι και αρκετά μακριά από το ρούτερ η κονσόλα.

2) Αν ανοίξω το Xbox θα συνεχίσει το κατέβασμα ή θα πρέπει να αρχίσει απ' την αρχή;

3) Και το ντέμο του φίφα όμως αργούσε πολύ, που ήταν μικρότερο αρχείο.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από tolstoy
  • Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, tolstoy said:

Καλημέρα. Πήρα εχθές ένα Xbox One μεταχειρισμένο και έβαλα από το Store να κατεβάζει με wifi, το The Division. Όλη τη νύχτα κατέβαζε (κάπου 7 ώρες), και είχε φτάσει στο 40% μόνο. Μετά το έκλεισα γιατί έπρεπε να πάω δουλειά.

1) Μήπως φταίει το wifi για την καθυστέρηση; Είναι και αρκετά μακριά από το ρούτερ η κονσόλα.

2) Αν ανοίξω το Xbox θα συνεχίσει το κατέβασμα ή θα πρέπει να αρχίσει απ' την αρχή;

3) Και το ντέμο του φίφα όμως αργούσε πολύ, που ήταν μικρότερο αρχείο.

Ευχαριστώ.

33 GB ασύρματα και μάλιστα με το router να είναι μακριά από την κονσόλα. Κουράγιο ε, όχι αστεία.

Προφανώς και φταίει το κακό σήμα του wifi, συνέδεσέ την κονσόλα με καλώδιο στο router. Αν ανοίξεις την κονσόλα θα ξεκινήσει από εκεί που είχε μείνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, ευχαριστώ.

Άλλη μια ερώτηση για redeem code : Έχω έναν κωδικό που μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε ως 15€ και τον ενεργοποίησα χωρίς να αγοράσω τίποτα, ενώ μετά βρήκα ένα παιχνίδι που ήθελα. Μπορώ να το αγοράσω ή ο κωδικός πήγε στο live?

Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα. Βάζεις μέσα τον κωδικό κι άμα βρεις κάτι που θες, αγοράζεις ή πρέπει μόνο όταν αγοράζεις να χρησιμοποιήσεις τον redeem code?

Και όταν περάσουν οι 14 μέρες, μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι;

Επεξ/σία από tolstoy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...