Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, μπορεί ο κωτσόβολος να έχει και τα κακά του αλλά όχι ότι θα έχει διαφορά στην ποιότητα κονσόλας, είπαμε...

Ας βάλει δηλαδή τώρα ε τις μαγικές τιμές κανένα χειρισμό elite στα 80€, να δεις πως θα πέσουμε όλοι να το πάρουμε

• Like 1
Δημοσ.

Αν δοκιμάσει κάποιος κάποιο από τα γνωστά addon ας ενημερώσει..

Επίσης αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι καλό να δουλεύει συνέχεια.. Έχω και το boxaki άλλωστε γι αυτή τη δουλειά

Δημοσ.

Σιγά τους πόρους που χρειάζεται το kodi..

Εξάλλου η ίδια η Microsoft προτείνει να το χρησιμοποιείς για βάλεις αποκωδικοποιητη για να βλέπεις tv μέσω του hdmi in.

Εγώ είμαι στη φάση να πάρω box, και αν δουλεύει αυτό μου λύνει τα χέρια.

Άσε που έχω πάρει από προσφορά το remote για το xbox και το έχω ακόμα στο κουτί, ευκαιρία να δουλέψει

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Ο αδερφός μου μόλις αγόρασε ένα Xbox One S, ενώ εγώ έχω ένα Xbox One 500GB. Ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί ο ένας να βλέπει παιχνίδια του άλλου και να μπορεί να τα παίξει;

Το δικό μου θα είναι το Home.  Να διευκρινίσω ότι είμαστε σε άλλα δίκτυα.

Σας ευχαριστώ.

Καλή χρονιά να έχουμε!

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Ο αδερφός μου μόλις αγόρασε ένα Xbox One S, ενώ εγώ έχω ένα Xbox One 500GB. Ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί ο ένας να βλέπει παιχνίδια του άλλου και να μπορεί να τα παίξει;

Το δικό μου θα είναι το Home.

Σας ευχαριστώ.

Καλή χρονιά να έχουμε!

προσθετετε ο καθενας τον λογαριασμο του αλλου στην κονσολα σας,

κανετε log in με τον λογαριασμο του αλλου,και κανετε home την κονσολα.

logout απο τον νεο λογαριασμο,και παιζετε κανονικα με τον δικο σας.

στα Ready to install θα φαινονται τα παιχνιδια του αλλου.

συνδρομη gold εννοειται οτι αγοραζετε μια πλεον κ την μοιραζεστε.

Δημοσ.

προσθετετε ο καθενας τον λογαριασμο του αλλου στην κονσολα σας,

κανετε log in με τον λογαριασμο του αλλου,και κανετε home την κονσολα.

logout απο τον νεο λογαριασμο,και παιζετε κανονικα με τον δικο σας.

στα Ready to install θα φαινονται τα παιχνιδια του αλλου.

συνδρομη gold εννοειται οτι αγοραζετε μια πλεον κ την μοιραζεστε.

Τουτέστην τα κάθε account θα έχει 2 home consoles? Παίζει κάποιο tutorial μιας και δε το πιάνω απόλυτα;

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι νέος στην Xbox φάση ...τα games είναι συμβατά και με το pc

Για παμε παλι; Ρωτας η το λες αυτο;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα εχω ενα πρόβλημα στο battlefield 1και στο fifa 17 πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ ον λινε το one s εχω και μου έχει σπάσει τα νεύρα τι μπορεί να φταίει?

Σας ευχαριστώ και χρόνια πολλά

Δημοσ.

Χρονιά πολλά. Μια ερώτηση μιας και είμαι ακόμα νέος στο Xbox. Όταν κατεβάζουμε παιχνίδια πχ. Demo, full κτλ γίνεται να κατεβαίνουν πολλά ταυτόχρονα μαζί και όχι ενα-ενα?

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, joker80 said:

Χρονιά πολλά. Μια ερώτηση μιας και είμαι ακόμα νέος στο Xbox. Όταν κατεβάζουμε παιχνίδια πχ. Demo, full κτλ γίνεται να κατεβαίνουν πολλά ταυτόχρονα μαζί και όχι ενα-ενα?

Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, στην κονσόλα σου και στη σύνδεσή σου; 

• Like 1
Δημοσ.

Λέω αφού γίνετε στο ps4 θα γίνεται και στο Xbox. Το Halo 5 για παράδειγμα είναι 97gb. Αφού θα κάνει 5 χρονια να κατέβει ας κατεβαίνει και κάνα άλλο μαζί σιγα σιγα.

Δημοσ.
Στις 29/12/2017 στις 9:09 ΜΜ, MikeG είπε

Τουτέστην τα κάθε account θα έχει 2 home consoles? Παίζει κάποιο tutorial μιας και δε το πιάνω απόλυτα;

Σε ευχαριστώ.

η καθε κονσολα θα εχει home ΜΟΝΟ απο τον λογαριασμο που γινεται προσθηκη.

αν εχει home απο τον κυριο λογαριασμο,θα πρεπει να βγει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, joker80 είπε

Λέω αφού γίνετε στο ps4 θα γίνεται και στο Xbox. Το Halo 5 για παράδειγμα είναι 97gb. Αφού θα κάνει 5 χρονια να κατέβει ας κατεβαίνει και κάνα άλλο μαζί σιγα σιγα.

Μπαίνουν στη λίστα για κατέβασμα  και κατεβαίνουν ένα - ένα αλλά πιάνουν καλές ταχύτητες και γεμίζουν το bandwidth εkτός εαν έχεις καμια 100αρα Vdsl .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...