Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω, τα πράγματα είναι πολύ απλά για την Sony πλέον....μια δήλωση απο τον Jack Tretton ή ακόμα και τον ίδιο τον Kaz "no drm" θα σημαίνει αυτόματα ps4 rules next gen,οπότε 

06.jpg

......δεν χρειάζεται ούτε 1 game να δείξει στην E3!!! B)

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχεση το steam με αυτη τη μπουρδα. Στο steam το παιχνιδι ναι μεν δεν το δινεις πουθενα αλλου αλλα ειναι δικο σου. Αν ποτε θελησουν να σταματησουν την υπηρεσια θα δωσουν την δυνατοτητα στον κοσμο να κατεβασουν τα παιχνιδια που θελουν στον σκληρο τους κανονικοτατα οπως το GOG. Εχεις επισης τη δυνατοτητα να τα παιζεις ειτε online ειτε offline (εστω και αν το offline ενεργοποιειται μονο online) και επισης οπως παντα το PC ειναι backwards compatible και συμβατο με ολα αρα τα παιχνιδια σου δεν θα τα χασεις οσος καιρος και αν περασει. 

Αντιθετα αμφιβαλω τρελα αν το Xbox two θα ειναι backwards compatible με τις υπηρεσιες και παιχνιδια του Xbox one οποτε κοιταμε για ημερομηνια ληξης των παιχνιδιων και υπηρεσιων αυτων. Πραγματικα καμια σχεση το Steam με την παπαρα που μας πασαρει η MS. 

Ναι, σε καμία περίπτωση το Steam δεν είναι τόσο άκαμπτο και κατά του καταναλωτή. Απλώς λέω πως μέσα στα σκατά που θέλει να πλασάρει η MS, αυτό το feature είναι όντως καλό (αν μιλάμε για digital only, όχι για υποτιθέμενα disc-based releases) και θα έκανε το steam ακόμα πιο γαμάτο. 

Και έχεις δίκιο στα άλλα που λες. Αυτό έμπαινα να γράψω τώρα, γιατί πριν το ξέχασα. Το χειρότερο συνεπακόλουθο της πολιτικής της MS είναι πως, πρώτον, βασίζεσαι στο ότι οι σέρβερ της θα λειτουργούν άψογα όλη την ώρα (αλλιώς το Χ1 είναι άχρηστο ως παιχνιδοκονσόλα, μαζί με όλα σου τα παιχνίδια) και ότι θα τρέχουν και για πάντα (που δεν παίζει). Και στο δεύτερο κομμάτι είναι που μπαίνει ο παράγοντας της εμπιστοσύνης, που είπα πριν. Η Valve την έχει κερδίσει με τις κινήσεις και το σεβασμό που δείχνει στον καταναλωτή. Ξέρεις πως ό,τι και να γίνει, τα παιχνίδια είναι/θα είναι δικά σου. Στην περίπτωση του Χ1 ούτε η ίδια η κονσόλα δεν είναι δικιά σου. Νοικιάζεις άδεια χρήσης, ουσιαστικά, κι αν δε συμμορφωθείς με τους όρους της MS η κονσόλα είναι ένα τεράστιο τούβλο. 

Τι εννοείς ότι το offline ενεργοποιείται μόνο online; Οτι πρέπει να είσαι online για να αγοράσεις και να κατεβάσεις το παιχνίδι; 

Δημοσ.

εγω πολυ αμφιβαλω οτι θα κυκλοφορησει ευρωπη αυο το πραγμα γιατι σιγουρα η ευρωπαικη ενωση θα φερει αμτιρρησεις καθως νομιζω οτι εχει νομο οτι κατι που αγοραζεις θα πρεπει ννα εχεις το δικαιωμα μεταπωλησης

Δημοσ.

εγω προσωπικα οπως τα βλεπω γενικα τα πραγματα θα στραφω στο gaming Pc για τα exclusives και μετα απο 2-3 χρονια θα παρω μια κονσολα απο τις 2(ποιο πιθανο ps4) για τα exclusive.Καταφερανε και καταστρεψανε την ιδεα του console gaming,κυριως οι αμερικανοι αγοραστες,γιαυτουσ κυριως στοχευει η M$. :mad:

Δημοσ.

Δεν κατέστρεψαν οι Αμερικανοί αγοραστές το console gaming. H MS ποντάρει ότι αυτά που θα πλασάρει θα περάσουν απλώς. Μετά τα W 7 αυτή η εταιρεία δεν την παλεύει μία, γενικά. Αν κάνεις μια βόλτα σε ξένα fora, ειδικά σε αμερικανικά, θα δεις ότι το 95% των χρηστών την κράζει. Ακόμα και όσοι ήταν φαν της και του 360 ως τώρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν θελω να παω σε ps ρε πουστη μου :P

Εσυ χανεις :P

19 χρονια τωρα,δεν εχει απογοητευσει.Ακομα και με το ps3 που αρχισε ασχημα,τα πηγαινει αψογα τα τελευταια χρονια.Τελικα παντα μενει μια θετικη γευση για τις κονσολες της.

Δημοσ.

Σε αυτή τη γενιά σε καταλαβαίνω. Σκέψου όμως ότι στην επόμενη το PS θα είναι αισθητά πιο ισχυρή κονσόλα από το Χ1, πέρα από όλα τα υπόλοιπα. Και τώρα μιλάμε για γνωστή αρχιτεκτονική, οπότε τα καλύτερα γραφικά δε θα τα δεις μόνο από τη Naughty Dog, θα τα δεις από όλους. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

@nautoumpas
Ισως εισαι προκατειλημμένος αρνητικα.Αν θες την αποψη μου μην το υποτιμας αυτο.Ανθρωποι ειμαστε. Εγω για να αποδεχτω/παραδεχτω την sony(με το psone) περασαν 3-4 χρονια ως κατοχος της κονσολας και για να γινω fan 7-8 χρονια   :P  :P(κι ομως fan ημουν απο το 2003 και μετα)

Πολυ πιο μικρος τοτε βεβαια,τωρα αλλαζω πιο ευκολα αν χρειαστει.
Δεν μου κανει εντυπωση αυτο που λες δηλαδη.Πολλες φορες κολλαμε.Πολλες φορες βεβαια ειναι και το γουστο.
Τα τελευταια multiplatform btw ηταν καλυτερα σε ps3.Τα σημαντικοτερα τουλαχιστον.Στο Ps4 θα ειναι ο κανονας αυτος.

Δημοσ.

παρολο που κραζω και εγω την ms θα το αγορασω το χβοχ one..δεν ξερω ισως επειδη 1η κονσολα ever ηταν το

Με το Χ1 δε θα πρεπε να υφισταται θεμα αν θελει να το αγορασει καποιος.
Κανονικα οσοι ειναι hardcore gamers θα επρεπε να το μπουκοταρουν με συντονισμενες ενεργειες μεσω ιντερνετ καταρχας.
Τετοιες πολιτικες οπως always online και mandatory kinect να βλεπει το σαλονι σου (αληθεια σκεφτειτε σοβαρα, θα πηδατε πλεον στο καναπε με το κινεκτ εστω κλειστο; και αφου δεν το χρειαζονται ολα τα games και η tv γιατι ειναι mandatory για να δουλεψει η κονσολα), οπως και το οτι η αγορα κονσολας μετατρεπεται σε ενοικιαση θα πρεπε να μη συζητωνται καν.
Τα used games αν και ειναι θεμα δεν με απασχολουν προσωπικα τόσο αν και αντιβαινουν με τους ευρωπαικους νομους αγορας (οτι αγοραζεις εχεις δικαιωμα να το πουλας).
Δεν εχει σημασια αν εχετε αγαπη στην MS η το 360. το θεμα ειναι οτι ολα αυτα σε 10 χρονια θα φερουν νεα κολπα τα οποια σιγα σιγα αποδεχομαστε.
Ο κοσμος πρεπει να ριξει τεραστιο χου ωστε να καταλαβουν οτι δε μπορουν να μας παρακολουθουνε στο καθε τι που κανουμε και ουτε να μας επιβαλουν και να βαζουμε στα σπιτια μας αυτο που θελουνε εκμεταλευομενοι τη καψουρα μας για το gaming.
Η MS το εχει παει σε αλλο επιπεδο πλεον το θεμα και ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
  • Like 4
Δημοσ.

Για του λόγου το αληθές, επειδή ειπώθηκε κάτι για τους Αμερικανούς καταναλωτές, αυτό το poll νομίζω πως είναι ενδεικτικό

http://www.giantbomb.com/xbox-one/3045-145/forums/which-drm-related-aspect-of-xbox-one-do-you-dislik-1439722/#30

Αν και θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτά είναι ενδεικτικά ανθρώπων που μπαίνουν σε gaming sites and forums και ενημερώνονται, κι ότι ο μέσος καταναλωτής δεν ξέρει ή δεν ενδιαφέρεται αρκετά και θα αγοράσει ό,τι του πει το marketing.

@nautoumpas Οπως λέει κι ο mtzs, το θέμα πλέον είναι μεγαλύτερο από τα κολλήματα του καθενός με την οποιαδήποτε κονσόλα επειδή με αυτή μεγάλωσε ή είχε τις καλύτερες εμπειρίες στο gaming. Κι εγώ δαγκωτό 360 είχα πάρει σε αυτή τη γενιά, ενώ στην προηγούμενη άνετα με αποκαλούσες φαν του PS2. Και τώρα μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζα είτε οι φήμες για το Χ1 να ήταν μούφες είτε η MS να έβαζε μυαλό μετά τις αντιδράσεις, γιατί προτιμώ το χειριστήριο του Χμποχ, γιατί το κύριο gaming profile μου είναι στο Live κλπ. Αλλά μετά τα ξεκαθαρίσματα της MS όσον αφορά την πολιτική της το θεωρώ αδιανόητο να σκεφτώ ότι θα δεχτώ τέτοιους όρους ως καταναλωτής για το Α ή Β κόλλημα ή προτίμηση. 

• Like 2
Δημοσ.

αν μετά την Ε3 η MS ακολουθήσει μόνη της αυτήν την πολιτική, ενώ η SONY είνει ενταλώς DRM free, θα είναι και το τέλος της στο console gaming...πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ να κυκλοφορεί πχ το Watch Dogs σε PS4 και XBOX1 και στο ένα format να μπορείς να το ανταλλάξεις, πουλήσεις, χαρίσεις κτλ ενώ στο άλλο όχι...αν επιμείνουν σε αυτήν την τακτική, θα μιλάμε για το UBER FAIL του αιώνα

Δημοσ.

δεν θελω να παω σε ps ρε πουστη μου  :P

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....ειδικά το LIVE ρε που...τη μου,θα μου λείψει τρελά.Και εμένα με τραβάει το 360 περισσότερο,δεν ξέρω γιατί.Να φανταστείς αυτή την στιγμή είμαι μ'έναν φίλο που έχει play3 και παίζουμε σε 360 :P ....μου 'χει δώσει το play3 για κάποια games,όπως και εγώ εννοείται το 360,αλλά το μαμημένο το LIVE δεν το αλλάζω!!!

Μάλλον κόλλημα είναι όπως γράφουν τα παιδιά.Δυστυχώς με τις μλκίες που κάνει η MS,με βλέπω για Sony μετά απο την εποχή του play2 και η αλήθεια είναι ότι την Sony την σιχάθηκα ένα διάστημα γιατί την είχε δει πολύ μονοπώλειο και πλήρωσαν και αυτοί βέβαια την αλαζονεία τους....κρίμα που και η MS πρέπει όπως φαίνεται να περάσει απο αυτή την φάση.....!!!

Δημοσ.

HOW DO I BUY AND PLAY XBOX ONE GAMES?

1) Buy the game from a traditional retailer - or online via Xbox Live: The official Xbox Wire suggests that every Xbox One release will be available on disc or through digital on the day of release, though this isn't crystal clear.

2) Install the game to your Xbox One hard drive: This is essential. Once the game is installed, you don't need to keep the disc in your drive to play it.

3) Log in and register your game online via Xbox Live: A one off activation is required.

4) Log in online at least once a day: You need to log in once every 24 hours to keep playing your games.

WHAT YOU DON'T NEED TO DO:

1) Keep the disc in your drive once the game is installed: However, you will probably need the physical disc if you want to perform a trade in with a traditional retailer.

2) Stay logged in at all times: Once installed and registered, people can play games on your console whether you're signed in or not. However, you do need to go online once every 24 hours.

3) Be online to watch live TV, Blu-ray or DVD movies: Only games require the once-a-day online connection to work.

WHAT ELSE DO I NEED TO KNOW?

• You don't own your games. You license them.
  • Discs are purely for installation purposes and are not a proof of ownership
  • You can authorize up to ten people to play these games on a different Xbox One (who can download the game to their hard drive via the cloud) - but they can't play at the same time. Only one user can play your game at any one time, similar to iTunes
  • You need to check in online once a day if playing on your console, but this increases to once an hour if you play your game on a friend's console
  • It won't be possible to loan or rent games at launch. Microsoft will provide updates on when it becomes available.
  • You can give - or gift - a game you own to a friend for free, but you can do this only once. Your friend has to be on your friends list for 30 days for this to work.
  • Publishers choose whether you're allowed to give a friend your game as a gift.
  • Publishers choose whether you're able to trade in your game for cash or credit at a participating retailer
  • Microsoft does not charge a platform fee to retailers, publishers or consumers for performing trade-ins i.e. they're effectively leaving it to those parties to sort it out among themselves.
  • Microsoft may change its policies, terms, products and services as Xbox One develops. They may cease to offer certain products or services for similar reasons.

http://www.computerandvideogames.com/411703/blog/xbox-one-a-plain-english-guide-to-game-ownership/

Καλά σοβαρά τώρα τι είναι όλα αυτά? Μόνο κονσολα δεν μου θυμίζει. Οι περιορισμοί και οι υποχρεωσεις που έχεις μου φαίνονται τελείως ηλίθιες. Αν τελικά αγοράσω Xbox One θα είναι προς το τέλος για τα exclusives (που μακάρι να βγουν και στο PC για να μην χρειαστεί να την αγοράσω). Αυτά. Άντε γεια Microsoft. Για να δούμε τι έχει να πει όμως και η Sony για ολα αυτά.

Δημοσ.

Ολο αυτο το παιχνίδι ευνοει πολυ τους publishers.Έτσι και πανε ολοι οι publishers με το Xbox,τον ήπιε η Sony.
Οποτε μην  παιρνετε το μερος του PS4 από τωρα ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...