Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εννοείς ότι δεν ισχύει; Μάλλον δεν έχεις Ps4.

Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνω με το χειριστήριο του xbox, θα πρέπει να συνδέσω αναγκαστικά ακουστικά;

Το dualshock 4 έχει speaker αλλά όχι μικρόφωνο. Μήπως έχει την PS Camera που έχει μικρόφωνο και έχεις μπερδευτεί και να νομίζεις ότι σε ακούνε από το χειριστήριο;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το dualshock 4 έχει speaker αλλά όχι μικρόφωνο. Μήπως έχει την PS Camera που έχει μικρόφωνο και έχεις μπερδευτεί και να νομίζεις ότι σε ακούνε από το χειριστήριο;

Δηλαδή αν πάρω την Camera για Xbox θα μπορω να μιλάω χωρίς ακουστικά;

Είναι σε προσφορά στο Microsoft store στα 28.00€ ψηφιακό, πιο φθηνά δεν το βρίσκεις πουθενά. Ορίστε το link: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/grand-theft-auto-v/bpj686w6s0nh

28.00€ αν έχεις xbox live gold συνδρομή αλλιώς στα 35.00 αν δεν έχεις συνδρομή xbox live gold. Αλλά μπορείς να πάρεις ίσα ίσα για ενα μήνα με 1€ που είναι σε προσφορά.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αν κ έψαχνα φθηνότερα

Μπορούμε να συνδέσουμε οποία ακουστικά θέλουμε? Για να ακούμε στο παιχνίδι τι γίνεται? Η είναι μόνο για να μιλάς?

οποιοδήποτε hands free κάνει (για το χειριστήριο του s) αλλιώς θα πρέπει να πάρεις ειδικό ανταπτοράκι.

ακόμα και απλά ακουστικά για υπολογιστή κάνουν απλά δεν θα μπορείς να μιλάς ,λόγω του ότι έχει 1 υποδοχή όχι 2.

οποιοδήποτε hands free κάνει (για το χειριστήριο του s) αλλιώς θα πρέπει να πάρεις ειδικό ανταπτοράκι.

ακόμα και απλά ακουστικά για υπολογιστή κάνουν απλά δεν θα μπορείς να μιλάς ,λόγω του ότι έχει 1 υποδοχή όχι 2.

συνδεσα τα ακουστικα απο το κινητο μου και ολα καλα!βεβαια δε δοκιμασα να μιλησω,αλλα μου αρκει,ειδικα για το βραδυ ειναι μια χαρα!

φανταζομαι τρωνε αρκετη μπαταρια ομως ε?

Βλέπω ότι στο avatar store έχει κάποια ρούχα και διάφορα δωρεάν αλλά όταν πάω να τα πάρω μου λέει να βάλω έναν τρόπο πληρωμής. Τι δωρεάν είναι αυτά δηλαδή?

παιδια στα στατιστικα του network στο xbox ποσα ms latency εχετε;

εχω vdsl.στο speedtest εχω 4 Ms kai στο xbox 54.

αλλα βλεπω σε κατι αλλους 32ms και θελω να το ψαξω.

παιδια στα στατιστικα του network στο xbox ποσα ms latency εχετε;

εχω vdsl.στο speedtest εχω 4 Ms kai στο xbox 54.

αλλα βλεπω σε κατι αλλους 32ms και θελω να το ψαξω.

Αν δεν δείχνει σε ποιον σερβερ ακριβώς κάνει κάθε φορά ping δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση μεταξύ των διαφόρων αποτελεσμάτων. 

εβαλα Covenant στο Kodi αλλα στο κρισιμο σημειο που παει να βρει πηγες δεν βρισκει καμια. Ευελπιστω οτι θα φτιαχτει αργα ή γρηγορα

edit: Εκανα και αλλες δοκιμες, βρισκει τελικα πηγες αλλα σε καμια δεν ξεκιναει το βιντεο

• Like 1

Καλημέρα καλά Χριστούγεννα

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά αυτής https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/180581-microsoft-xbox-one-s-500gb-starter-bundle?gclid=CjwKCAiAvf3RBRBBEiwAH5XYqD1L8rbABFgDd7qqPJTxUNzi3gT83UydEOIGzCqT8QIf2XfJF5SxfhoCUZEQAvD_BwE

Αξίζει το starter bundle ή να πάρω με κάποιο game? Όσο αφορά το Kinect όντως θέλει αντάπτορα? είναι εύκολη η εύρεση μεταχειρισμένου kinect? Aυτά :)

Πάνο δεν εξιζει. Γενικα δεν αξιζει να αγοραζεις ηλεκτρονικα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Κουζινες πλυντηρια μονο. δεν δινει "δωρο" καποιο παιχνιδι.μονο το καρτελακι για 3 μηνες live & gold. με τα ιδια χρηματα παιρνεις starter bundle με 1-2 παιχνιδια δωρο απο αλλου. ψαξ το λιγο. Και θα εισαι και πιο ησυχος για την ποιοτητα της κονσολας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...