Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι είναι πανάκριβο.Στα 100 ευρώ θα το θεωρούσα πολύ πιο τίμιο.Βεβαια όταν ξεκινήσεις να παίζεις με αυτό δε ξαναγυρνάς σε τίποτα άλλο.Ολα τα άλλα μοιάζουν ψεύτικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρει κάποιος που το εκανε (όχι υποθετικά) αγορά από πιο φτηνό Microsoft store και πως; Πχ βραζιλιάνικο ή τουρκικό. Εγώ έχω κανονικά ελληνικό account. Όλη την διαδικασία αναλυτικά και κάρτες από πού κτλ κτλ. Ευχαριστώ...

Εννοείς την κονσόλα? Εγώ την αγόρασα Black Friday που την είχε βάλει το MS Store Γερμανίας 179€ (μετά την έριξε, την ίδια μέρα στα 169€, αλλά εγώ την πήρα στα 179). Ήταν bundle με επιλογές παιχνιδιών, εγώ επέλεξα το Forza Horizon 3+Hot Wheels και δωρεάν μεταφορικά, τέλειο deal!

Η διαδικασία απλούστατη! μπήκα στο ms store Γερμανίας, πάτησα αγορά, πλήρωσα με κάρτα και σε 3 εργάσιμες ήταν σπίτι μου με UPS, με full tracking, εγγύηση κλπ. Το πακέτο έγραφε πως ήρθε από Ολλανδία.

τελικα εαν σκεφτεται καποιος να αγορασει την κονσολα ς ,η πιο χαμηλη τιμη ειναι 229 €? περιμενα πως θα επεφτε η τιμη της ,υπαρχει καπου αλλου φτηνοτερα?να περιμενωμεχρι των φωτων ?ξαναβγαζουνε προσφορες  τοτε/?

Εννοείς την κονσόλα? Εγώ την αγόρασα Black Friday που την είχε βάλει το MS Store Γερμανίας 179€ (μετά την έριξε, την ίδια μέρα στα 169€, αλλά εγώ την πήρα στα 179). Ήταν bundle με επιλογές παιχνιδιών, εγώ επέλεξα το Forza Horizon 3+Hot Wheels και δωρεάν μεταφορικά, τέλειο deal!

Η διαδικασία απλούστατη! μπήκα στο ms store Γερμανίας, πάτησα αγορά, πλήρωσα με κάρτα και σε 3 εργάσιμες ήταν σπίτι μου με UPS, με full tracking, εγγύηση κλπ. Το πακέτο έγραφε πως ήρθε από Ολλανδία.

Φίλε έλεγα την αγορά παιχνιδιών όχι κονσόλας. Συγγνώμη που δεν ήμουν κατατοπιστικός

Φίλε έλεγα την αγορά παιχνιδιών όχι κονσόλας. Συγγνώμη που δεν ήμουν κατατοπιστικός

νομίζω εδώ θα βρεις αναλυτικότατες οδηγίες

https://xbox-store-checker.com/en/how-buy/

Καλησπέρα στην παρέα εχω ενα πρόβλημα στο battlefield 1και στο fifa 17 πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ ον λινε το one s εχω και μου έχει σπάσει τα νεύρα τι μπορεί να φταίει?

Σας ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά με υγεία φίλοι μου

Αν πάρει το μάτι σας το gta v κοντά στα 15-20 με ενδιαφέρει.. Ευχαριστω :)

Είναι σε προσφορά στο Microsoft store στα 28.00€ ψηφιακό, πιο φθηνά δεν το βρίσκεις πουθενά. Ορίστε το link: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/grand-theft-auto-v/bpj686w6s0nh

28.00€ αν έχεις xbox live gold συνδρομή αλλιώς στα 35.00 αν δεν έχεις συνδρομή xbox live gold. Αλλά μπορείς να πάρεις ίσα ίσα για ενα μήνα με 1€ που είναι σε προσφορά.

Στο Ps4 όταν παίζω online, μιλάω χωρίς ακουστικά μιας και προφανώς το χειριστήριο έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, και ακούω από την τηλεόραση. Στο xbox x μπορώ ή πρέπει να μιλάω αναγκαστικά από ακουστικά; 

Στο Ps4 όταν παίζω online, μιλάω χωρίς ακουστικά μιας και προφανώς το χειριστήριο έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, και ακούω από την τηλεόραση. Στο xbox x μπορώ ή πρέπει να μιλάω αναγκαστικά από ακουστικά; 

Αυτό που λές απλά δεν ισχύει. Μήπως εννοείς ότι συνδέεις τα ακουστικά πάνω στο χειριστήριο;

Αυτό που λές απλά δεν ισχύει. Μήπως εννοείς ότι συνδέεις τα ακουστικά πάνω στο χειριστήριο;

Τι εννοείς ότι δεν ισχύει; Μάλλον δεν έχεις Ps4.

Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνω με το χειριστήριο του xbox, θα πρέπει να συνδέσω αναγκαστικά ακουστικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...