Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το παλιό σασί όμως (μεγαλύτερο μέγεθος και εξωτερικό τροφοδοτικό) και πιθανότατα εκτός εγγύησης. To S έχει επίσης HDR και 4Κ upscaling. Στα 229 έχει και 3μηνη Gold συνδρομή και Game Pass.

Ναι έχεις δίκιο.

Άρα κοιτάω με ένα game ή το starter pack?

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σου αρέσει το AC origins, είναι καλή επιλογή εκείνο το πακέτο γιατί στην ουσία σου βγαίνει αρκετά φθηνότερη η κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου αρέσει το AC origins, είναι καλή επιλογή εκείνο το πακέτο γιατί στην ουσία σου βγαίνει αρκετά φθηνότερη η κονσόλα.

Μόνο που αυτό έχει 14 μέρες συνδρομή μόνο + 2 παιχνιδια ακόμα το The Crew και το Steep σωστά?

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος που το εκανε (όχι υποθετικά) αγορά από πιο φτηνό Microsoft store και πως; Πχ βραζιλιάνικο ή τουρκικό. Εγώ έχω κανονικά ελληνικό account. Όλη την διαδικασία αναλυτικά και κάρτες από πού κτλ κτλ. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Επαιξα για λιγο το Recore. Πολυ ωραιο αν και απλο παιχνιδακι προσωπικα μου αρεσει. Σε όποιον αρεσουν τα platform-shooter ας του ριξει μια ματια. Ειναι και free με το game pass.

Δημοσ.

Μπορώ να stackάρω 12 μηνιαίες;

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι :)

Λογικα δεν θα το επιτρεπουν, αλλιως ποιος θα πληρωνε την κανονικη συνδρομη;

Δημοσ.

Τι ωραια θα ηταν να μπορουσε να παιξει αυτο σε PS4 και SWITCH, θα ηταν η επομενη αγορα μου

Αν το πιάσεις στα χέρια σου,δεν πρόκειται να ασχοληθείς με άλλο χειριστήριο...
Δημοσ.

Πανάκριβο..... Κάνει τα ίδια χρήματα που έδωσα για να αγοράσω την κονσόλα

Μπορεί να είναι πανάκριβο, αλλά είναι αλλού σαν χειριστήριο. Αν χρησιμοποιήσεις Elite, δεν γυρίζεις σε απλό. Έχω το GOW4 Limited Edition και δεν το αλλάζω με τίποτα. Το χρησιμοποιώ και στο PC και στο ONE...

http://www.insomnia.gr/topic/624293-xbox-elite-wireless-controller-gears-of-war-4-limited-edition-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7/

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...