malias4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα κ καλα Χριστουγεννα ! Μια εφαρμογη ειναι στο store σημερα στη μιση τιμη που για μενα ειναι χρησιμη κ ειπα να σας ενημερωσω. Για οποιον δεν εχει smart tv κ εχει κ iphone που ειναι λιγο πιο ιδιοτροπο απο android. Στην ουσια streamαρει οτιδηποτε απο το smartphone στην tv μεσω της εφαρμογης αυτης. Ειτε ειναι βιντεο φωτο η ακομα κ παιχνιδι. Airserver for xbox τη λενε κ ετσι ειναι σαν να εχετε apple tv με 10€ Εχει και trial για να δειτε αν σας βολευει !! Καλημερα κ καλες γιορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αξίζει, με το gamepass θα έχεις 100 παιχνίδια για να παίξεις για 3 μηνες, συμπεριλαβανομένων το gears4 και halo5 συν τη 3μηνη συνδρομή live Όσο για το κινεκτ κατά τη γνώμη μου είναι άχρηστο, άλλωστε σταμάτησε και την υποστήριξή του η MS, το δικό μου κατέληξε στα σκουπίδια. Γιατί κατέληξε στα σκουπίδια? Τα παιχνίδια μετά το τρίμηνο δεν μπορώ να τα παίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν ασύρματα χειριστήρια από τρίτο κατασκευαστή (όχι από τη microsoft) που να είναι καλά και φτηνότερα από το αυθεντικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αξίζει, με το gamepass θα έχεις 100 παιχνίδια για να παίξεις για 3 μηνες, συμπεριλαβανομένων το gears4 και halo5 συν τη 3μηνη συνδρομή live Όσο για το κινεκτ κατά τη γνώμη μου είναι άχρηστο, άλλωστε σταμάτησε και την υποστήριξή του η MS, το δικό μου κατέληξε στα σκουπίδια. Γιατί στα σκουπίδια; Μια χαρά είναι για webcam σε pc με τον adaptor! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ανταπτορα που βρίσκουμε για το kinect ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας... Τι να κάνω ρε παιδιά φοβάμαι μην κάνω ζημιά στην κονσόλα μου... Τι αλλο μπορώ να δοκιμάσω στης ρυθμίσεις ωστε να μου δίνει σήμα εικονας στην τηλεόραση? Καλα χριστουγεννα.φιλε εχεις κανει update στην τηλεοραση σου; Δοκιμασες αλλο καλωδιο; αλλη θυρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran07 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση σου... Μολις άλλαξα πριν λίγο θήρα hdmi στην τηλεόραση μου και όλα καλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα καλά Χριστούγεννα Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά αυτής https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/180581-microsoft-xbox-one-s-500gb-starter-bundle?gclid=CjwKCAiAvf3RBRBBEiwAH5XYqD1L8rbABFgDd7qqPJTxUNzi3gT83UydEOIGzCqT8QIf2XfJF5SxfhoCUZEQAvD_BwE Αξίζει το starter bundle ή να πάρω με κάποιο game? Όσο αφορά το Kinect όντως θέλει αντάπτορα? είναι εύκολη η εύρεση μεταχειρισμένου kinect? Aυτά Πάρε αυτό εδώ καλύτερα http://www.mediamarkt.gr/el/product/_microsoft-xbox-one-s-500gb-console-forza-horizon-3-hot-wheels-bundle-1204124.html σου δίνει παιχνίδι και expansion, δωροκάρτα 10€ για την επόμενη φορά και αν το πάρεις σήμερα έχεις επιπλέον έκπτωση 10€ με τον κωδικό xmas2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν έλεγα ότι κοιτάω σε μεταχειρισμένη κονσόλα όχι την S αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις πέσει η τιμή του X σου πουλαω τη δική μου!! Αλλα με την που έχει πέσει τώρα το S, θεωρώ είναι ευκαιρία να το πάρεις καινούργιο. Δεν θα πάει παρακάτω η τιμή, και μεταχειρισμένο αντε να γλυτώσεις κανένα 50€. Καλύτερα καινούργιο να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο με 2 χρόνια εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν έλεγα ότι κοιτάω σε μεταχειρισμένη κονσόλα όχι την S αξίζει? Για κανένα λόγο, ειδικά με την τιμή που έχει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Για κανένα λόγο, ειδικά με την τιμή που έχει πλέον. Το απλό σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις 100-120 ευρώ το S γύρω στα 170 ενω σε καινούργιο 229 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Για το horizon 3 χωρίς να παίρνω όρκο νομίζω πως πρέπει να προχωρήσεις λίγο το παιχνίδι για να ενεργοποιηθουν τα social και οι λοιπές επιλογές online. Σε ευχαριστω φίλε μου δικιο είχες, πρέπει να ανοίξεις το δεύτερο festival site (HQ) για να μπορέσεις να μπεις online. Δηλαδή στα 12 με 13lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Το απλό σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις 100-120 ευρώ το S γύρω στα 170 ενω σε καινούργιο 229 Με το παλιό σασί όμως (μεγαλύτερο μέγεθος και εξωτερικό τροφοδοτικό) και πιθανότατα εκτός εγγύησης. To S έχει επίσης HDR και 4Κ upscaling. Στα 229 έχει και 3μηνη Gold συνδρομή και Game Pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Και αυτα ειναι ωραια πακετα με 229 ευρω http://www.public.gr/cat/gaming/consoles/xbox-one/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις