Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως βλέπω αν είναι στο Ελληνικό Xbox Live ? Έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση από χθες....

Για το Forza δεν παιζει ρολο σε ποιο εισαι,αυτο πηγαινε για την καρτα που ρωτησε ο φιλος παραπανω.

Εχει gold συνδρομη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Forza δεν παιζει ρολο σε ποιο εισαι,αυτο πηγαινε για την καρτα που ρωτησε ο φιλος παραπανω.

Εχει gold συνδρομη?

A, ok το πέρασα απάντηση προς εμένα για το FH3.

Επεξ/σία από Dev1l

Μια χρεωστική προσπαθώ να βάλω ρε παιδια. Δεν έχω Gold κανονικό, trial είναι. Να θες να δώσεις τα λεφτά σου και να μην μπορείς :P Εδώ και τρεις μέρες προσπαθώ. Μα και οι δυο κάρτες να έχουν πρόβλημα? Δεν νομίζω. Και ο νέος λογαριασμός που έφτιαξα έβαλα Ελλάδα. Αγανάκτησα χριστουγεννιάτικα.

Edit: Έκανα εξαργύρωση έναν κωδικό για το quantum break βλέπω στο ιστορικό αγορών (μέσω pc) ότι αγοραστηκε το παιχνίδι με 00.00$ USD. Μήπως γενικά το store είναι μόνο για αγορές με us κάρτες? Ακόμα και οι ημερομηνίες διπλα στα παιχνίδια είναι US πχ. 12/31

• Like 1

Ναι, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη επιλογή για family κτλ

Ναι, να είναι usb3 και πάνω από 250gb. Απλά να ξέρεις ότι θα σου τον φορμάρει, δηλαδή δεν μπορείς να του έχεις μέσα παράλληλα άλλα αρχεία

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Πείτε μου τώρα πως μπορώ να απενεργοποιησω την βοήθεια ομιλίας που ότι κανεις στο λέει η κονσόλα.....

Μια χρεωστική προσπαθώ να βάλω ρε παιδια. Δεν έχω Gold κανονικό, trial είναι. Να θες να δώσεις τα λεφτά σου και να μην μπορείς :P Εδώ και τρεις μέρες προσπαθώ. Μα και οι δυο κάρτες να έχουν πρόβλημα? Δεν νομίζω. Και ο νέος λογαριασμός που έφτιαξα έβαλα Ελλάδα. Αγανάκτησα χριστουγεννιάτικα.

Edit: Έκανα εξαργύρωση έναν κωδικό για το quantum break βλέπω στο ιστορικό αγορών (μέσω pc) ότι αγοραστηκε το παιχνίδι με 00.00$ USD. Μήπως γενικά το store είναι μόνο για αγορές με us κάρτες? Ακόμα και οι ημερομηνίες διπλα στα παιχνίδια είναι US πχ. 12/31

Προφανως εισαι στο us store.....Μπες απο το pc κατεβα τερμα κατω και δες την επιλογη χωρας....λογικα εχεις us ,βαλε Ελλαδα...

Προφανως εισαι στο us store.....Μπες απο το pc κατεβα τερμα κατω και δες την επιλογη χωρας....λογικα εχεις us ,βαλε Ελλαδα...

Το έχω τσεκάρει Ελλάδα γράφει. Δοκίμασα μια άλλη κάρτα ενός φίλου από eurobank και αυτή και την πήρε κανονικά. Τον ρώτησα αν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο με την κάρτα του και την τράπεζα και είπε όχι. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει με τις άλλες 2 αφού ψωνιζω παντού και ονλαιν. Τεσπα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Συγνώμη αλλά εχω και ενα αλλο κουλό....

Οταν κανω επανεκκίνηση δεν δίνει σήμα στην τηλεόραση και πρέπει να αφερεσω το hdmi απο την κονσόλα και να το ξένα βάλω ωστε να δώσει σήμα στην τηλεόραση.... Τι πρέπει να κάνω?

Συγνώμη αλλά εχω και ενα αλλο κουλό....

Οταν κανω επανεκκίνηση δεν δίνει σήμα στην τηλεόραση και πρέπει να αφερεσω το hdmi απο την κονσόλα και να το ξένα βάλω ωστε να δώσει σήμα στην τηλεόραση.... Τι πρέπει να κάνω?

Για μην βγάζεις το HDMI κλείσε την tv και άνοιξε την πάλι. Αυτό μου έκανε παλιά το xbox360 σε μια άγνωστη μάρκα tv. Ποτε δεν βρήκα λύση.

Το δοκίμασα αλλά δεν κάνει κάτι.... Κάτι άλλο?

Δεν ξερω κατι αλλο. Αλλα καλο θα ηταν να μην βγαζεις-βαζεις το hdmi οταν ειναι ανοιχτη η κονσολα. Μπορε να καουν οι θυρες (ετσι λενε)

Για το horizon 3 χωρίς να παίρνω όρκο νομίζω πως πρέπει να προχωρήσεις λίγο το παιχνίδι για να ενεργοποιηθουν τα social και οι λοιπές επιλογές online.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας...

Τι να κάνω ρε παιδιά φοβάμαι μην κάνω ζημιά στην κονσόλα μου...

Τι αλλο μπορώ να δοκιμάσω στης ρυθμίσεις ωστε να μου δίνει σήμα εικονας στην τηλεόραση?

Καλημέρα καλά Χριστούγεννα

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά αυτής https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/180581-microsoft-xbox-one-s-500gb-starter-bundle?gclid=CjwKCAiAvf3RBRBBEiwAH5XYqD1L8rbABFgDd7qqPJTxUNzi3gT83UydEOIGzCqT8QIf2XfJF5SxfhoCUZEQAvD_BwE

Αξίζει το starter bundle ή να πάρω με κάποιο game? Όσο αφορά το Kinect όντως θέλει αντάπτορα? είναι εύκολη η εύρεση μεταχειρισμένου kinect? Aυτά :)

Καλημέρα καλά Χριστούγεννα

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά αυτής https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/180581-microsoft-xbox-one-s-500gb-starter-bundle?gclid=CjwKCAiAvf3RBRBBEiwAH5XYqD1L8rbABFgDd7qqPJTxUNzi3gT83UydEOIGzCqT8QIf2XfJF5SxfhoCUZEQAvD_BwE

Αξίζει το starter bundle ή να πάρω με κάποιο game? Όσο αφορά το Kinect όντως θέλει αντάπτορα? είναι εύκολη η εύρεση μεταχειρισμένου kinect? Aυτά :)

Αξίζει, με το gamepass θα έχεις 100 παιχνίδια για να παίξεις για 3 μηνες, συμπεριλαβανομένων το gears4 και halo5 συν τη 3μηνη συνδρομή live

Όσο για το κινεκτ κατά τη γνώμη μου είναι άχρηστο, άλλωστε σταμάτησε και την υποστήριξή του η MS, το δικό μου κατέληξε στα σκουπίδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...