k_dinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάνουν τα παιδιά δικούς τους λογαριασμούς και παίζουν όλοι μια χαρά. Απλώς, για να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια που ήδη έχεις αγοράσει, δηλώνεις την κονσόλα ως home στον δικό σου λογαριασμό
barman_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Από μπαταρίες τι κάνετε? Πόσο αντέχουν οι κλασικές αλκαλικες? Έβαλα ένα ζευγάρι την Πέμπτη αλλά ήδη έχασαν ένα κουτάκι.. Επίσης έχει 2 θέσεις για ακουστικά ή μου φαίνεται? Βλέπω 2 υποδοχές κάτω και μια πάνω ή όποια είναι για φόρτιση?
vargas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό πάντως με τις αλυσίδες κ τον ένα χρόνο εγγύησης τι απατεώνια ... Πήρα το xbox one s από το public κ με το ζόρι ο υπάλληλος να μου δώσει έναν χρόνο εγγύησης ακόμα γτ η microsoft δίνει μόνο ένα. Εννοείται πως του απάντησα πως γνωρίζω τον χρόνο εγγύησης του προϊόντος κ ηρέμησε ... 1
joker80 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Βρε παιδια πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Προσπαθώ να περάσω χρεωστική κάρτα και δεν την περνάει με τίποτα. Δοκίμασα κι άλλη κάρτα αλλα τίποτα. Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό πάλι τίποτα και στις δυο κάρτες. (Πειραιώς και eurobank) οι κάρτες ειναι οκ έχω κάνει αγορές παντού. Τι στο διάολο γίνετε? Έλεος.
Paragontas-x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αν εχεις Ελληνικο λογαριασμο στο paypal δοκιμασε αυτο.
joker80 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αν εχεις Ελληνικο λογαριασμο στο paypal δοκιμασε αυτο.Δεν έχω PayPal.
greekboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Από μπαταρίες τι κάνετε? Πόσο αντέχουν οι κλασικές αλκαλικες? Έβαλα ένα ζευγάρι την Πέμπτη αλλά ήδη έχασαν ένα κουτάκι.. Επίσης έχει 2 θέσεις για ακουστικά ή μου φαίνεται? Βλέπω 2 υποδοχές κάτω και μια πάνω ή όποια είναι για φόρτιση? ή στοκαρεις μπαταριες απο crazysunday ή παιρνεις το πακετακι απο public της toshiba με φορτιστη+4 επαναφορτιζομενες μπαταριες στα 20ε
_filippos_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 παίζει κανείς The Division για να συνεργαστούμε co op στους επικίνδυνους δρόμους και στο Dark Zone, εντελώς χαλαρά
k_dinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκίνησαν τα bundles για το X, το public έβγαλε αυτό που έπρεπε να είχε βγάλει η microsoft, με επιπλέον το elite controler αλλά δεν γλυτώνεις και πολλά http://www.public.gr/product/microsoft-xbox-one-x-1tb-and-playerunknowns-battlegrounds-and-xbox-one-elite-controller/prod8920280pp/ ενδιαφέροντα είναι και τα bundles του Γερμανού αν σκεφτεί κανείς το 10% επιστροφή μέσω eurobank https://www.germanos.gr/category/box-one-x/cat2170009/
Dev1l Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Φίλος μου αγόρασε το Horizon 3 για το Xbox One, το έβαλε το έχει κάνει εγκατάσταση και παίζει, αλλά το παιχνίδι δεν τον αφήνει να συνδεθεί online για κάποιον λόγο, δηλαδή στο μενού του παιχνιδιού του έχει γκριζαρισμένα τα πλαίσια Social κ.τ.λ., χθες βάλαμε συνδρομή xbox live gold 1 μήνα για να παίζουμε μαζί αλλά τίποτα. Επίσης δεν μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο, δεν του δίνει την επιλογή να πάει να στο Autoshow. Τι παίζει ? Μήπως πρέπει να φτάσει κάποια level πρώτα, η να κάνει κάτι άλλο ?
petran07 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά... Πείτε μου μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο στο xbox one και να αποθήκευσω παιχνίδια εκεί....
k_dinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κανονικούς λογαριασμούς με email κτλ; Ναι, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη επιλογή για family κτλ Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά... Πείτε μου μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο στο xbox one και να αποθήκευσω παιχνίδια εκεί.... Ναι, να είναι usb3 και πάνω από 250gb. Απλά να ξέρεις ότι θα σου τον φορμάρει, δηλαδή δεν μπορείς να του έχεις μέσα παράλληλα άλλα αρχεία
papeipa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω PayPal. Εισαι στο Ελληνικο xbox live?Τσεκαρε το.... Πρεπει να ολοκληρωθει η εγκατασταση 100% για να μπορει να παιξει στο online το FH3.
Dev1l Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εισαι στο Ελληνικο xbox live?Τσεκαρε το.... Πρεπει να ολοκληρωθει η εγκατασταση 100% για να μπορει να παιξει στο online το FH3. Πως βλέπω αν είναι στο Ελληνικό Xbox Live ? Έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση από χθες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις