sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one φίλε μου έχεις βρει κανα παιχνίδι ως 10 ευρώ που να ναι πολύ φθηνότερο από το xbox store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ποση εγγυηση εχει το xbox one x? Γιατι μολις αγορασα ενα απο το πλαισιο και πανω η απόδειξη πλαισιου λεει 1 χρονο. Εγω ηξερα οτι η Microsoft δινει 2 χρονια εγγυηση και οχι 1 σαν την Sony(Ps4). Αλλαξε κατι που δεν προσεξα? θα καταχωρησεις την κονσολα στο site και αμεσως θα σου βγαλει 2 χρονια εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δήλωσα και εγώ το X και μου βγάζει μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) To Just Cause 3 το φτιάξανε ή ακόμα σέρνεται? Το έχει σε καλή τιμή και το σκέφτομαι... Και κάτι άλλο, έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από Egypt store? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2017 από k_dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one Είναι ασφαλές να αφήσω την κονσόλα να το κατεβάζει το βράδυ? Μπορεί να κλείσει μόνη της όταν τελειώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ εχθές πρωτη φορά αγόρασα μάτι από το cdkey και ήταν όλα καλά ! Έχει υπόψιν σου ότι η κονσόλα είναι ρυθμισμένη να κλείνει από μόνη της μετά από μια ή 2 ώρες που δεν την χειρίζεσαι ! Οπότε καλύτερα πριν αφήσεις την κονσόλα να κατεβάζει δες τις ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larrykyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αν επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις power mode instant on και κλεισεις την κονσόλα θα κατεβαζεις κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δεν χρειαζεται να αφηνεις την κονσολα ανοιχτει για να κατεβαζει.αν πας στο energy saver mode και βαλεις instand mode και η επιλογη turn off storage δεν ειναι κλικαρισμενη.τοτε την κλεινεις και συνεχιζει και κατεβαζει * μαζι το γραψαμε larrykyr:p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 έχει κανένας να προτείνει παιχνίδια σαν το tomb raider? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 έχει κανένας να προτείνει παιχνίδια σαν το tomb raider? uncharted χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 https://support.xbox.com/el-GR/xbox-live-status Μήπως γι αυτό δεν μπορούσα να περάσω χρεωστική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ένα άλλο πολύ αγαπημένο μου παιχνίδι από το παρελθόν ήταν το oni. Υπάρχει κάτι παρόμοιο στο xbox one? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τελικά την είχα αφήσει στο saver και άλλα κατέβασε αρκετά gb μεν όχι όλο το παιχνίδι δε.. Μου αφήνει να το παίξω βέβαια (unity) αλλά θα έχω όλα τα δεδομένα ή όχι? Επίσης είναι ασφαλές το instant mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τελικά την είχα αφήσει στο saver και άλλα κατέβασε αρκετά gb μεν όχι όλο το παιχνίδι δε.. Μου αφήνει να το παίξω βέβαια (unity) αλλά θα έχω όλα τα δεδομένα ή όχι? Επίσης είναι ασφαλές το instant mode? κανενα προβλημα σε instant on mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος XBox one s 500gb και έχω ένα πρακτικό θέμα που δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη αν και ομολογώ ότι δεν το πάλεψα πολύ. Έχω λοιπόν ένα λογαριασμό φτιάξω όπου έχω κατεβάσει παιχνίδια, έχω τα save μου κτλ παίζει με αυτόν και η γυναίκα μου τα δικά της παιχνίδια αλλά έχουν ξεσηκωθεί να παίξουν και τα παιδιά και δε θέλω να πειράξουν save και τον παρόν λογαριασμό. Τι να κάνω ;Είδα κάτι για family λογαριασμό αλλά δε το πολυκατάλαβα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις