adok13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει και μενα το s καιζει εξωτερικους υποτιτλους;; Αν ναι με ποιο τροπο;;Στο netflix παιζει απροβληματιστα;; κατεβασε το vlc player απο το store για να παιζουν σωστα φιλε μου.καποιο παιδι εδω ειχε πει και για καποιον αλλον player ακομα καλαυτερο αλλα δεν τον θυμαμαι Παιδια μηπως να φτιαξουμε ενα club εδω απο το insomnia;δεν θα ταν καλη ιδεα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το xbox διαβάζει usb 3.0 εξωτερικούς και όχι 2.0 όπως γράφτηκε πιο πάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετούς usb 2.0 και δεν διαβάζει κανέναν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σωστό https://www.quora.com/Will-a-USB-2-0-external-hard-drive-work-on-Xbox-One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλοπαιχνιδο!! Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.[/quote Καλοπαιχνιδο!! Πολυ ωραιο πακετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Παντος και στα public εχει καλη προσφορα με το pugb και assasin origin 539 ευρω+ το forza 35 ευρω 575. Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας. Πολυ καλη τιμη.καλοριζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παντος και στα public εχει καλη προσφορα με το pugb και assasin origin 539 ευρω+ το forza 35 ευρω 575. To pugb το δίνει έτσι και αλλιώς δωρεάν η microsoft με το Χ, και τα συγκεκριμένα παιχνίδια πάνω κάτω τόσο βγαίνουν αν τα πάρεις σκέτα σε digital μορφη. Θετικό πάντως το ότι βάζουν bundles για το X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το xbox διαβάζει usb 3.0 εξωτερικούς και όχι 2.0 όπως γράφτηκε πιο πάνω. Έχω δοκιμάσει αρκετούς usb 2.0 και δεν διαβάζει κανέναν.... Σωστός mikele, το διορθώνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σωστός mikele, το διορθώνω Αν δεν κάνω λάθος οι 2.0 πρέπει να κάνουν μόνο για ταινίες και μουσική Όπως στο ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-xania Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 To gamepass γινεται share οπως το gold???? έχει δοκιμασει κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 To gamepass γινεται share οπως το gold???? έχει δοκιμασει κανεις??? Ναι κανονικα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-xania Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει αυτός που έχει την συνδρομή να έχει κατεβάσει το παιχνίδι για να παίξεις και ο άλλος ή κατεβάζει οτι θέλει ο καθένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ελεύθερη επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει τροπος να δω ποια save παιχνιδιων εχω στο λογαριασμο μου στο xbox one? Και αν ναι μπορω να τα επεξεργαστω απο το www.xbox.com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει τροπος να δω ποια save παιχνιδιων εχω στο λογαριασμο μου στο xbox one? Και αν ναι μπορω να τα επεξεργαστω απο το www.xbox.com? Τα saves τα βλέπεις από την κονσόλα μόνο, επεξεργασία αν τά κάνεις copy σε εξωτερική μονάδα και δεν ξέρω αν είναι εφικτό προς το παρόν.Από τό site όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις