Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει και μενα το s καιζει εξωτερικους υποτιτλους;; Αν ναι με ποιο τροπο;;Στο netflix παιζει απροβληματιστα;;

κατεβασε το vlc player απο το store για να παιζουν σωστα φιλε μου.καποιο παιδι εδω ειχε πει και για καποιον αλλον player ακομα καλαυτερο αλλα δεν τον θυμαμαι

Παιδια μηπως να φτιαξουμε ενα club εδω απο το insomnia;δεν θα ταν καλη ιδεα;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το xbox διαβάζει usb 3.0 εξωτερικούς και όχι 2.0 όπως γράφτηκε πιο πάνω.

Έχω δοκιμάσει αρκετούς usb 2.0 και δεν διαβάζει κανέναν....

• Like 1

Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.

• Like 7

Καλοπαιχνιδο!!

Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.[/quote

Καλοπαιχνιδο!! Πολυ ωραιο πακετο!

Παντος και στα public εχει καλη προσφορα με το pugb και assasin origin 539 ευρω+ το forza 35 ευρω 575.

Τελικά αγόρασα εχθές το βράδυ το x box από το store. Θα έρθει αύριο με Ups! 580 ευρώ με Forza, gow και pugd, με δεύτερο χειριστήριο και ένα χρόνο gold. Η αγορά έγινε με ελληνική πιστωτική και billing μια τυχαία διεύθυνση Αγγλίας.

Πολυ καλη τιμη.καλοριζικο!

Παντος και στα public εχει καλη προσφορα με το pugb και assasin origin 539 ευρω+ το forza 35 ευρω 575.

To pugb το δίνει έτσι και αλλιώς δωρεάν η microsoft με το Χ, και τα συγκεκριμένα παιχνίδια πάνω κάτω τόσο βγαίνουν αν τα πάρεις σκέτα σε digital μορφη.

Θετικό πάντως το ότι βάζουν bundles για το X

Το xbox διαβάζει usb 3.0 εξωτερικούς και όχι 2.0 όπως γράφτηκε πιο πάνω.

Έχω δοκιμάσει αρκετούς usb 2.0 και δεν διαβάζει κανέναν....

Σωστός mikele, το διορθώνω

• Like 1

Υπαρχει τροπος να δω ποια save παιχνιδιων εχω στο λογαριασμο μου στο xbox one?

Και αν ναι μπορω να τα επεξεργαστω απο το www.xbox.com?

Τα saves τα βλέπεις από την κονσόλα μόνο, επεξεργασία αν τά κάνεις copy σε εξωτερική μονάδα και δεν ξέρω αν είναι εφικτό προς το παρόν.

Από τό site όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...