Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτιδήποτε multi-player χρειάζεται gold.

Η απλή σύνδεση κάνει μόνο για updates και YouTube

Και τα free to play πχ. Warframe, neverwinter θέλουν Gold? Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπαρχει τροπος να αλλαχτει ο εσωτερικος σκληρος δισκος του xbox one x?

Εννοειτε οτι θα χαθει η εγγυηση που εχει η κονσολα απλα θελω να μαθω αν υπαχει τροπος να αλλαχτει ο εσωτερικος δισκος της κονσολας.

Και δεν μιλαω τοσο για το να βγαλεις αυτον που εχει και να βαλεις εναν αλλο 2.5 ιντσων sata δισκο αλλα αν χρειαζεται να κανεις στο νεο δισκο που θα βαλεις στη κονσολα και τιποτα αλλο απο software για να δει το δισκο κανονικα σαν εσωτερικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει τροπος να αλλαχτει ο εσωτερικος σκληρος δισκος του xbox one x?

Εννοειτε οτι θα χαθει η εγγυηση που εχει η κονσολα απλα θελω να μαθω αν υπαχει τροπος να αλλαχτει ο εσωτερικος δισκος της κονσολας.

Και δεν μιλαω τοσο για το να βγαλεις αυτον που εχει και να βαλεις εναν αλλο 2.5 ιντσων sata δισκο αλλα αν χρειαζεται να κανεις στο νεο δισκο που θα βαλεις στη κονσολα και τιποτα αλλο απο software για να δει το δισκο κανονικα σαν εσωτερικο.

Δες το βιντεο εδω εξηγεί τα παντα

https://www.ifixit.com/Guide/Xbox+One+Hard+Drive+Replacement/36771

να ρωτήσω για επέκταση χώρου στο xbox s μπορώ να βάλω και usb 2 ή θέλει μόνο usb 3 σκληρό ?

Και usb2 και usb3.

Επεξ/σία από Tiphonas

Γεια χαρά. Προσπάθησα να βρω μήπως έχει ειπωθεί ξανά το πρόβλημα που θα περιγράψω παρακάτω αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό με το search (και είναι αδύνατο να διαβάσω 900 σελίδες). Παραθέτω λοιπόν το πρόβλημά μου. Έχω το xbox one (το χοντρό), 500GB εδώ και ένα χρόνο. Πρόσφατα ξέμεινα από χώρο στο δίσκο και, αφού είχα ένα 2,5άρι 500gb αχρησιμοποίητο από laptop, πήρα μια θήκη usb 3.0 και τον κούμπωσα στο xbox. Αρχικά όλα καλά. Κατέβασα κι ενα παιχνίδι στον εξωτερικό δίσκο και έκλεισα το xbox. Από τότε όποτε το ανοίγω με τον δίσκο κουμπωμένο δε συνδέεται σε κανένα wifi (ενώ τα βλέπει σαν δίκτυα). Αν βγάλω το δίσκο και κάνω restart συνδέεται κανονικά (όχι χωρίς restart όμως). Επίσης 4 στις 5 φορές που θα συνδέσω το δίσκο αφού bootάρει το xbox και συνδεθεί στο wifi, κάνει disconnect από το wifi και πάμε πάλι από την αρχή. Οπότε η κατάσταση είναι ή WiFi ή εξωτερικός δίσκος. Δεν γίνεται και τα δύο μαζί. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

• Like 1

Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις κάποιον άλλο σκληρό να δεις αν επαναλαμβανεται το πρόβλημα; φαντάζομαι ότι για κάποιο λόγο θα φταίει η θήκη

• Like 1

Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις κάποιον άλλο σκληρό να δεις αν επαναλαμβανεται το πρόβλημα; φαντάζομαι ότι για κάποιο λόγο θα φταίει η θήκη

Δανείστηκα έναν σήμερα και θα το δοκιμάσω αργότερα. Γιατί ρίχνει το wifi όμως; Θα μου φαινόταν λογικά να τρωει disconnects ο δίσκος. Κάποιο ρεύμα ίσως; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Θα το δω ξανά το βράδυ.

• Like 1

Και τα free to play πχ. Warframe, neverwinter θέλουν Gold? Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ακόμα.

Όλα , τα πάντα.

https://www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/72298438

(εκτός αν κάποιο από αυτά παίζεται single player)

Μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει και μενα το s καιζει εξωτερικους υποτιτλους;; Αν ναι με ποιο τροπο;;Στο netflix παιζει απροβληματιστα;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...