Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όμως δεν είναι κάπως περίεργο που οι μεγάλοι έχουν αφήσει στο έλεος του θεου το Wii U?? θα μου πεις, σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά αν η εγκατεστημενη βάση ήταν πολύ μεγαλύτερη...

Δημοσ.

Χριστούγεννα 2013: H nintendo βγάζει ένα bundle WiiU & Zelda + ρίχνει την τιμή = it prints money

Με όλα αυτά που κάνουν στην MS, είναι σίγουρος πως ο Reggie τρίβει τα χέρια του.

Δημοσ.

όμως δεν είναι κάπως περίεργο που οι μεγάλοι έχουν αφήσει στο έλεος του θεου το Wii U?? θα μου πεις, σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά αν η εγκατεστημενη βάση ήταν πολύ μεγαλύτερη...

Γιατι και που οι "μεγαλοι" θα υποστηριξουν αυτο το εκτρωμα θα εχουν τις πωλησεις που θελουν απο εμας? Τουλαχιστον το WiiU ειναι πολυ ποιο "συμβατικη" λυση κονσολας σε σχεση με αυτην την αηδια. Αγοραζεις δισκακι (δικο σου), βαζεις στο μηχανακι, ριχνει και ενα update αμα χρειαστει και εισαι ετοιμος. Ολο δικο σου, οποτε θες, τη στιγμη που θες, οπου θες.

Τα μεγαλυτερα IP να συγκεντρωσει το XBO εγω ΔΕΝ το αγοραζω. Ας βγαζει launch το Dark Souls 3 ή demon souls 2 και παλι ΔΕΝ θα την αγορασω. Εχει και η μαλακια οριο.  

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω που σιχαινομαι τη νοοτροπια της Ninty προτιμω να αγορασω το Wiiiiiiiiiiiiiiiii και να παιζω Super Mario Ψιλικατζης 55 παρα να παρω τη φασιστικη παπαρια της Microsoft...

• Like 2
Δημοσ.

να σου φερω μερικα πραδειγματα λοιπον

FIFA 13

X360 4.69M

PS3 6.48M

Wii 0.50M

Wii-U 0.08M

Assassin's Creed III

X360 4.32M

PS3 4.90M

Wii-U 0.15M

Batman: Arkham City

X360 3.73M

PS3 4.39M

Wii-U 0.42M

Nintendoland

Wii-U 2.03M

New Super Mario Bros. U

Wii-U 1.85M

Πολυ απλα, οσοι αγοραζουν κονσολες της Nintendo της παιρνουν για τα δικα της παιχνιδια, και οχι για τα μεγαλα 3rd party παιχνιδια.

Δημοσ.

Γιατι και που οι "μεγαλοι" θα υποστηριξουν αυτο το εκτρωμα θα εχουν τις πωλησεις που θελουν απο εμας? Τουλαχιστον το WiiU ειναι πολυ ποιο "συμβατικη" λυση κονσολας σε σχεση με αυτην την αηδια. Αγοραζεις δισκακι (δικο σου), βαζεις στο μηχανακι, ριχνει και ενα update αμα χρειαστει και εισαι ετοιμος. Ολο δικο σου, οποτε θες, τη στιγμη που θες, οπου θες.

Τα μεγαλυτερα IP να συγκεντρωσει το XBO εγω ΔΕΝ το αγοραζω. Ας βγαζει launch το Dark Souls 3 ή demon souls 2 και παλι ΔΕΝ θα την αγορασω. Εχει και η μαλακια οριο.  

Και εγω που σιχαινομαι τη νοοτροπια της Ninty προτιμω να αγορασω το Wiiiiiiiiiiiiiiiii και να παιζω Super Mario Ψιλικατζης 55 παρα να παρω τη φασιστικη παπαρια της Microsoft...

Και εγώ το απέκλεισα παίδες, αν δεν με τραβίξει το ps4 πάω για WiiU

Δημοσ.

Θα ρωτήσω αυτούς που θα προτιμήσουν το Xbone, τι θετικό βλέπουν στην όλη online-drm ιστορία ?

Σε άλλα φόρουμ που είμαι οι "αμετανόητοι" επιμένουν πως το ίδιο θα κάνει και η Sony οπότε δεν τους πειράζει. Εδώ ?

Δημοσ.

Απο το TIME!!! ομολογω οτι δεν περιμενα τετοιο αρθρο απο τοσο mainstream μεσο.

Microsoft’s Xbox One Used Games Policies Are Clear as Mud

What bugs me the most, however, is Microsoft’s new approach to game lending (or should we call it “gifting”?). Physical game lending, like borrowing a physical movie, a physical book, or or any other sort of reusable physical good, is a time-honored practice reaching back millennia. That’s all about to change with Xbox One.

Microsoft grants that third parties can choose to allow you to give games to others, but — assuming third parties don’t outlaw the practice — these recipients have to be on your friends list (in Xbox LIVE) for at least 30 days. In addition to being arbitrary, that’s simply bizarre. How, in any conceivable sense, legal or otherwise, is it any of Microsoft’s business who I want to give a game to, or under what circumstances of “friendship”? And it gets worse: You can only give someone a game once. I’m reading that as once period, not once per friend, and — this isn’t crystal clear — I gather you can’t have the game back. So gifting, in other words, and R.I.P. sharing.

Microsoft marketing department is keen to remind us that the Xbox One’s architecture is “modern.” You’ll note the word is used prominently in two of the company’s three Xbox One explainer pages. “We’re making these choices because it’s the “modern” thing to do” — that’s the implication, anyway. But some of these choices aren’t questions of modern versus legacy thinking. They’re about deploying modern technology to enable (and excuse) what amounts to pure and simple protectionism, and that’s never been a positive development from the vantage of consumer rights.

oλοκληρο το αρθρο εδω.

http://techland.time.com/2013/06/07/microsofts-xbox-one-used-games-policies-are-clear-as-mud/

Edit

Και απο το Forbes.

Microsoft Confirms Gamers' Fears Over Xbox One

For right now, I’m not sure if Microsoft’s position with the hardcore gamer market can be salvaged. Sony is already highly favored with that crowd, and now all it has to do is be slightly less tone-deaf to cement its lead.

In the fall, we’ll find out if Microsoft can sell a games console while alienating a core consumer base. I don’t know that it’s impossible, but it won’t be easy.

http://www.forbes.com/sites/davidthier/2013/06/06/microsoft-confirms-gamers-fears-over-xbox-one/

Edit 2

Mολις βρηκα μια λιστα με αρκετα αρθρα για το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ !

Όταν το polygon στρέφεται εναντίων του xbone ξέρεις πως... shit has hit the fan !

To polygon !

It's gross, despicable, greedy, pathetic, cowardly and out of touch with a growing global resentment for corporations.

http://www.polygon.com/2013/6/7/4406170/xbox-one-internet-trade-policy

να πουμε για οσους δεν το ξερουν, οτι το polygon ελαβε προσφατα "δωρεα" 750.000$ απο την microsoft.

Μερικα ακομα links με αρθρα , κανενα καλο για το one οπως καταλαβαινετε (μερικα μπορει να εχουν ξαναμπει)

Δημοσ.

Οπως λέει κι ο Τζεφ στο βίντεο του GB, η Sony έχει τεχνολογία να κάνει "μαλακιες" και χωρίς online requirement. Πέρα από αυτό, έστω ότι όντως δεν το εφαρμόζει σε επίπεδο κονσόλας, το μπαλάκι το έχει πετάξει στους publishers και αυτή. Ανετα μπορώ να φανταστώ σενάριο όπου όλα τα ΕΑ games, για παράδειγμα, θα είναι και καλά ψευτο-ΜΜΟ, με online persistent world και καλά, για να σου λένε απλά ότι το παιχνίδι δε λειτουργεί offline. Το θέμα είναι πως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο gaming κοινό ότι θα ψηφίσει με το πορτοφόλι του. Εγώ, ας πούμε, αν γίνει αυτό το σενάριο θα πάρω PS4 και τα μόνα παιχνίδια που θα αγοράσω και παίξω θα είναι 1st/2nd party games - αν δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς - και Indies. Τίποτα άλλο. Να δω πόσα 15χρονα, που είναι πολλά, θα έχουν το νιονιό να καταλάβουν τι σημαίνουν όλα αυτά σε επίπεδο πολιτικής και δικαιωμάτων του καταναλωτή. 

Πάντως, αν το Steam έπαιρνε αυτό το feature του να μπορείς να δώσεις σε άλλο χρήστη παιχνίδια που έχεις ήδη και να μπορεί να παίζει κι άλλος ένα λογαριασμός shared games θα έστηνα gaming PC επί τόπου. Ξέρω ότι και η Valve έχει περιορισμούς, αλλά είναι μια εταιρεία που μέσα στα χρόνια έχει χτίσει μια πολύ σημαντική και ισχυρή εμπιστοσύνη με τους πελάτες της. Για την MS μόνο αυτό δεν μπορεί να πει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχεση το steam με αυτη τη μπουρδα. Στο steam το παιχνιδι ναι μεν δεν το δινεις πουθενα αλλου αλλα ειναι δικο σου. Αν ποτε θελησουν να σταματησουν την υπηρεσια θα δωσουν την δυνατοτητα στον κοσμο να κατεβασουν τα παιχνιδια που θελουν στον σκληρο τους κανονικοτατα οπως το GOG. Εχεις επισης τη δυνατοτητα να τα παιζεις ειτε online ειτε offline (εστω και αν το offline ενεργοποιειται μονο online) και επισης οπως παντα το PC ειναι backwards compatible και συμβατο με ολα αρα τα παιχνιδια σου δεν θα τα χασεις οσος καιρος και αν περασει. 

Αντιθετα αμφιβαλω τρελα αν το Xbox two θα ειναι backwards compatible με τις υπηρεσιες και παιχνιδια του Xbox one οποτε κοιταμε για ημερομηνια ληξης των παιχνιδιων και υπηρεσιων αυτων. Πραγματικα καμια σχεση το Steam με την παπαρα που μας πασαρει η MS. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...