Bezbozny Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω... Το killer instinct είναι δωρεάν? Εάν θέλω όλα τα addons ποιο είναι αυτό που πρέπει να πάρω το definite edition του 2016 ή το supreme edition του 2016? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από Bezbozny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά αυτή την περίοδο υπάρχει κανένα παιχνίδι στο gold που να έχει πολύ μεγάλη έκπτωση και να αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 αν εννοεις το games with gold αυτο το μηνα δινει το vermintide που ειναι φοβερο για κο-οπ. Για single campaign δε λεει τοσο πολυ αλλα για κο-οπ με ατομα που τα ξερεις ειναι απολαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Την Παρασκευή φίλος μου πήρε το The division gold edition 28 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και ήρθε η ώρα να πάρω Xbox one θέλω λίγο την γνώμη σας. Επειδή προς το παρόν έχω βρει στα 200 με 1 παιχνίδι το fat Xbox one, λέτε να περιμένω λίγο ακόμα μήπως βάλουν και το S ε καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά με 200€? Δεν το είχα προλάβει στην black Friday. Πέρα από το 4κ blu-ray hdr και μέγεθος υπάρχει καμια άλλη διάφορα? Αξίζει να πάω σε S? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και ήρθε η ώρα να πάρω Xbox one θέλω λίγο την γνώμη σας. Επειδή προς το παρόν έχω βρει στα 200 με 1 παιχνίδι το fat Xbox one, λέτε να περιμένω λίγο ακόμα μήπως βάλουν και το S ε καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά με 200€? Δεν το είχα προλάβει στην black Friday. Πέρα από το 4κ blu-ray hdr και μέγεθος υπάρχει καμια άλλη διάφορα? Αξίζει να πάω σε S? Επίσης το S είναι πιο μικρό σε μέγεθος και έχει εσωτερικά το τροφοδοτικό. Θεωρείται γενικότερα ποιοτικότερη κατασκευή και αν είχα σήμερα αυτό το δίλημμα, θα πήγαινα σίγουρα για το S. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Πήγαινε για το S.......δεν χάνεις κάτι. Αν πας στο απλό τότε στην θέση σου θα το έβρισκα μεταχειρισμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οτι γραφουν τα παιδια. Πας για το S σφαιρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Θα περιμένω λιγο ακομα μήπως βάλουν το S σε καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά να ρωτήσω το xbox one s παίζει bluray 3d ταινίες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι κανονικά. Από τα καλύτερα UHD 4K Players, εκτός από κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι κανονικά. Από τα καλύτερα UHD 4K Players, εκτός από κονσόλα... Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...Από τα φθηνότερα, ναι. Reviews όσο αναφορά το κομμάτι αυτό υπάρχουν άφθονα από καταξιωμένα site. Για έναν gamer φυσικά είναι αρκετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Άντε καλά. Σε εισαγωγικά το καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Vagg_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ερώτηση: Στα παιχνίδια με backward-compatibility ξεκλειδώνονται κανονικά τα achievements? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ερώτηση: Στα παιχνίδια με backward-compatibility ξεκλειδώνονται κανονικά τα achievements? Κανονικότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις