bazzarboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Σε σχέση με την ερώτηση 3... αν πουληθεί ο δισκος και είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι στην κονσόλα μου, θα συνεχίζει να παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Σε σχέση με την ερώτηση 3... αν πουληθεί ο δισκος και είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι στην κονσόλα μου, θα συνεχίζει να παίζει; Όχι. Χρειάζεσαι το cd για να παίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδια το state of decay 2 εχει βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 απο τι εψαξα οχι, πως το εχει το εν λογο μαγαζι στο ραφι? και καλα για preorder? στο 4:12 διπλα στο forza. https://youtu.be/bxk2hwYQ_Vc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα ειναι προσφορα bundle που αξιζει Xbox One S Battlefield 1 Special Edition 1tb plus 2 controller στα 299 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα ειναι προσφορα bundle που αξιζειXbox One S Battlefield 1 Special Edition 1tb plus 2 controller στα 299 ? Συμπαθητικη τιμη για το συγκεκριμενο, οπου σημειωτεον δεν εχει διατεθει σε χαμηλοτερη τιμη, μαλιστα τις προηγουμενες φορες που επαιξε στα 300 ευρω ηταν χωρις 2ο χειριστηριο. Αν σου ειναι αδιαφορα τα καλυτερα γραφικα του Χ, θεωρω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σε ευχαριστω για τη γνωμη σου,το μονο που με προβληματιζει ειναι η επιλογη του παιχνιδιου (fan των racing πιο πολυ) και εαν αξιζει να περιμενω τα χριστουγενα για καποιο bundle με καποιο racing παιχνιδι! Ο προβληματισμος μου προκυπτει επειδη επαιξε προσφορα bundle xbox one s με forca horizon 3 500gb 180 euro απο microsoft γερμανιας με free shipping! H διαφορα των 2 bundles χονδρικα 100 euro ειναι περιπου 2 καλα racing games! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Να εισαι καλα. Σαφως αυτη του Αμαζον ηταν καλυτερη, τωρα βλεπεις. Την περιοδο των γιορτων κατι θα τρεξει παλι, ειλικρινα δεν περιμενω πως προκειται να ειναι κατι τρελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Tελικα αγορασα απο γερμανια xbox one s 500gb forca horizon 3 plus forca motorsport 7 στα 212 euro τελικη με free shipping! πιστευω αξιζει για μενα περισσοτερο σαν λατρη racing και με τη διαφορα περιμενουμε για χριστουγενα καμια καλη προσφρορα σε τιμονιερα! Η προσφορα παιζει ακομα για οποιον ενδιαφερεται στο https://www.microsoft.com/de-de/store/b/xbox?icid=TopNavXbox 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Φοβερή αγορά τζενεραλ, το forza horizon 3 θα το λατρέψεις. Την εχω λιώσω τη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 @generalb31 Πάρε και το Horizon 2! Είναι εξίσου καταπληκτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παρήγγειλα και εγώ από το Microsoft Store Γερμανίας το bundle με το FH3+HW dlc στα 169 χωρίς μεταφορικά. Ξέρετε πόσες μέρες κάνει να έρθει; Η αποστολή έγινε στις 25 Νοεμβρίου αλλά το tracking number δεν έχει ανανεωθεί από τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Και εγω ειμαι ετοιμος για αγορα one x Απλα ειμαι αναμεσα απο τα χριστουγεννα η να το παρω πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εχετε να μου προτεινετε καποιο hdmi switch που να υποστηριζει 4k & το xbox one s γιατι αγορασα ενα αλλα οταν ενεργοποιω απο την τηλεοραση μου το hdr δεν δειχνει καθολου εικονα. Αν ειναι δυνατον να ειναι απο 2 θεσεις και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μπερδεύτηκα, τι θες να κάνεις ακριβώς? Το καλό με το S είναι ότι έχει και hdmi input οπότε ίσως δεν σου χρειάζεται το switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις