comfuzio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ναι κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λέει το AC Origins - Deluxe Edition έναντι του απλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 παρακληση οποιος δει προσφορα για 12μηνο live gold και ea access ας ενημερωσει περυσι black friday πηρα 12μηνη gold απο amazon uk 25 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παράνοια.....εδώ άλλοι σκάνε 500αρικο για αναβάθμιση από gtx1050 σε gtx1070 για να παίζουν από τα 1080 στα 1440 ,αλλαζουν cpu για 3-4 fps ,αλλα εσάς τα 100€ παραπάνω από το ps pro σας μαρανανε που σηκώνει 2.25x φορές ανάλυση και με καλύτερα textures... Εδώ ολόκληρο pc gamer ,1500 youtubers που ασχολούνται με pc building δεν κατάφεραν ούτε καν να πλησιάσουν με 500$ τα specs του Χ1 ,αλλά το κατάφεραν κάτι πονηροί Έλληνες. Εγώ πάντως αν εξαιρέσουμε το άφθονο download ,την καταευχαριστιεμαι την κονσόλα ,οποίος δεν γουστάρει να μην την αγοράσει..... Κακα τα ψέματα τα πράγματα στο pc εχουν ξεφύγει σε τιμες παλιότερα έπαιρνες voodoo και επαιζες τα παντα τερμα με glide ,μετα 4850 με 256bus και επαιζες τα παντα με 150ευρο ,τωρα παιρνεις με 300ευρο 1060/192bit για να παιζεις medium και 4κ clain ,καλο θα ηταν καποιος να εχει από όλα ,αλλα όταν θες φτηνη ποιοτητα xbox x με χιλια... 4κ με προοπτικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Θελω να αγορασω μια προπληρωμενη καρτα για το store για να αγορασω ενα dlc για ενα παιχνιδι. Επειδη δεν μενω σε πολη δεν μπορω να παω πχ σε plaisio public κτλ Απο που μπορω να αγορασω μια των 10€ πχ ; Στο σκρουτζ που βρισκω απο 10 παει στα 14 αν και κανουν αποστολη τον κωδικο με email.. Υπαρχει κατι αλλο σε on line αγορα; Αλλα να ειναι για το ελληνικο store ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyber_Spartacus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Βρε σαταναδες τι μου κάνετε nzeppos καλορίζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Στον Αντεντοκούμπο πες καλορίζικο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να το έβαλε σε 3-6 δόσεις και να μην το πήρε τοις μετρητοίς, είναι ακριβό το εργαλείο. Καλό λιώσιμο Γιάνναρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να το έβαλε σε 3-6 δόσεις και να μην το πήρε τοις μετρητοίς, είναι ακριβό το εργαλείο. Καλό λιώσιμο Γιάνναρε. Μπήκε που μπήκε σε έξοδα ας βάλει δόσεις να πάρει κι ένα κινητό να βγάζει λίγο καλύτερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, ποιόν media player προτείνετε για το Xbox One; Τώρα έχω το VLC αλλά είναι χάλια. Κάπου είχε πέσει το μάτι μου σε έναν που είχε αναφερθεί εδώ πριν λίγο καιρό και μάλιστα ήταν και από Έλληνα προγραμματιστή αλλά δε θυμάμαι το όνομα της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
led zeppelin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μια απορία, υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε παιχνίδι του 360 με gift card και όχι με την χρήση κάρτας; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Θελω να αγορασω μια προπληρωμενη καρτα για το store για να αγορασω ενα dlc για ενα παιχνιδι. Επειδη δεν μενω σε πολη δεν μπορω να παω πχ σε plaisio public κτλ Απο που μπορω να αγορασω μια των 10€ πχ ; Στο σκρουτζ που βρισκω απο 10 παει στα 14 αν και κανουν αποστολη τον κωδικο με email.. Υπαρχει κατι αλλο σε on line αγορα; Αλλα να ειναι για το ελληνικο store ! στο http://www.goldxbox.gr εγγύηση το άτομο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εκπλήσσομαι που υπάρχει ακόμα αυτό το Site, το προτείνω και εγώ άφοβα, όσο έπαιζα σε Xbox 360 μόνο από εκεί αγόραζα Gold συνδρομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω φιλε μου zmaskos ολα καλα ! Μου απαντησε ηδη κ ενα αλλο παιδι σε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις