Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οργη ενος αγανακτισμενου :-D .

https://www.youtube.com/watch?v=_b7uakNdQBg

Αξιολύπητο ανθρωπάκι ο τύπος. Και κάθεται και λέει ότι μπορεί να παίζει τα παιχνίδια στον υπολογιστή και δε χρειάζεται την κονσόλα... Την αγόρασε όμως.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 2
Δημοσ.

Αξιολύπητο ανθρωπάκι ο τύπος. 

Καμμενος ειναι αφου εχει εγγύηση τι κανει ετσι? οταν καποιο ηλεκτρονικό εχει θεμα το βγαζει τις πρωτες μερες...

Δημοσ.

Το μοναδικό επιχείρημα στο βίντεο του είναι και το πιο "σκληρό" για την MS...Γιατί να πάρω την κονσόλα σου εαν μπορώ να παίξω όλα τα exclusives σου στο PC; Τουλάχιστον το καλό είναι πως με αυτόν τον τρόπο απευθύνονται τα exclusives σε περισσότερο κόσμο και άρα μεγαλύτερο δελεαρ για τους developers...τώρα για ποιον λόγο βγάζει τόσο δύσκολα exclusive η MS...ποιος ξέρει...

Δημοσ.

Το μοναδικό επιχείρημα στο βίντεο του είναι και το πιο "σκληρό" για την MS...Γιατί να πάρω την κονσόλα σου εαν μπορώ να παίξω όλα τα exclusives σου στο PC; Τουλάχιστον το καλό είναι πως με αυτόν τον τρόπο απευθύνονται τα exclusives σε περισσότερο κόσμο και άρα μεγαλύτερο δελεαρ για τους developers...τώρα για ποιον λόγο βγάζει τόσο δύσκολα exclusive η MS...ποιος ξέρει...

Προφανώς γιατί δεν μπορεί κάποιος να παίξει τα παιχνίδια της, σε υπολογιστή αξίας 500€ και συγκεκριμένα στην ανάλυση των 4K και 60fps. Φυσικά προϋπόθεση είναι η τηλεόραση.

Δεν είναι πολύς ο κόσμος που έχει desktop, ικανό να παίξει κάτι σε 4K 60fps με full settings.

Εδώ βλέπουμε μια κονσόλα, που το πετυχαίνει με κόστος 500€. Προσωπικά το θεωρώ επίτευγμα.

• Like 5
Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί εγώ προσωπικά. Το ότι είναι επίτευγμα, το ότι είναι ξέρω γω η καλύτερη που υπάρχει, και κάτι άλλα που ακούω να ισχυρίζονται μερικοί (όχι ότι είμαι αντίθετος σε αυτά, απλά δεν με νοιάζουν και τόσο), δεν σημαίνει ότι έχει value για τους περισσότερους gamers εκεί έξω. Δεν παίρνω κονσόλα γιατι είναι επίτευγμα αλλά για να παίξω παιχνίδια. Δεν έχουν όλοι ικανή (και άρα να αξίζει) 4k hdr τηλεόραση ή monitor, δεν πιστεύουν όλοι ότι τόσο μεγάλη ανάλυση, ειδικά όταν είσαι μακρια από την οθόνη, αξίζει ή έχει μεγαλύτερη διαφορά από ότι καλύτερα γραφικά και εφέ.

Γενικά δεν βάζω το Χ απέναντι σε PC που να παίζει 4k κτλ.Το βάζω απέναντι σε PC που θα παίξουν άνετα 1080p60 στη μέγιστη ποιότητα γραφικών ή σχεδόν. Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορεί κάποιος και με λιγότερα χρήματα να φτιάξει ένα PC που θα παίζει ακριβώς όπως το X αλλά σε 1080p. Με ίδια quality presets και fps cap. Ένα high-end xbox one S ουσιαστικά...Λεω εν ολίγοις ότι μια τέτοια επιλογή είναι πιο δελεαστική για τους περισσότερους αφού δεν χάνουν τίποτα σε παιχνίδια, έχουν PC που είτε φθηνό είτε ακριβό όλοι έχουν έτσι και αλλιώς ένα, και δεν χρειάζεται να αναβαθμίσουν ντε και καλά σε high end 4k tv για να νιώσουν ότι λαμβάνουν όλη την εμπειρία του X.

Δεν αναιρώ την αξία του X, απλά λέω ότι με τις επιλογές τους μικραίνουν τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται μια κονσόλα τους. Έχουμε περισσότερες επιλογές χωρίς να χάνουμε σε exclusives.

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε,

Αναφέρεσαι σε 1080p, αναφέρομαι σε 4K. Σε προτρέπω να παίξεις 4K παιχνίδι με 60fps και τότε θα καταλάβεις την τεράστια οπτική διάφορα τους σε σχέση με το 1080p.

Μα για να γίνει σύγκριση δεδομένων, πρέπει να το βάλεις απέναντι σε 4K PC. Διότι εννοείται πως είναι ανώτερο από υπολογιστή που παίζει 1080p στα 60fps. Δεν καταλαβαίνω τη συγκεκριμένη λογική.

Για να τρέξεις απροβλημάτιστα 4K στα 60fps σε desktop, σε full setting, θέλεις σίγουρα την GTX 1080 Ti. Δεν βάζω μέσα τα υπόλοιπα που θα χρειαστούν για τη δημιουργία κουτιού, άρα το κόστος θα ανέβει τρέλα. Άρα όποιος έχει 4K TV, τον συμφέρει η αγορά του Xbox One X.

PC με 500€ , που θα τρέχει 60fps σε 1080p; Με τίποτα. Χρειάζεσαι τουλάχιστον 680ευρω μόνο για το κουτί, χωρια η οθόνη. Εγώ σου βάζω χιλιάρικο. Άντε 900.

Οπότε όπως λες και τέτοιο desktop να φτιάξεις και 60 fps να τρέχει στα 1080p, 4K στα 60fps δεν θα υποστηρίξει.

Φιλικά.

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι ΔΕΝ τα συγκρίνω στα ίσια. Δεν με ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ να τα συγκρίνω στα ίσια, καταναλωτής είμαι, δεν είμαι reviewer...Αν έχω 1080p οθόνη (όπως έχουν ΗΔΗ οι περισσότεροι), έχουν περισσότερο value για εμένα τα 500 που θα έδινα για pc να τρέχει 1080p60 ακόμα και 1080p30 με φουλ όμως γραφικά σε όλα τα παιχνίδια (το οποίο δεν προσφέρει φυσικά ούτε το Χ, πως το συμπέρανες αυτό; στους περισσότερους τίτλους κάνει συμβιβασμούς στα γραφικά, όχι τόσους όσους το PS4 ή το απλό S, αλλά κάνει, όπως κάνει και στην ανάλυση, δεν είναι πάντα 4k).

Για κάποιον που έχει ήδη δώσει 1000ρικο για καλή 4k tv για να την χαρεί και με άλλους τρόπους και γουστάρει ίσως να είναι καλύτερη επιλογή το X, αυτό που λέω είναι ότι είναι πολύ λιγότεροι από τους άλλους.

Κάθε επιλογή έχει διαφορετικό value στον καθένα, ανάλογα πως το αξιοποιεί και πόσο το θέλει, παρατήρηση κάνω, όχι VS. Πρέπει να ξεκολλήσουμε και λίγο από το τι λέει το ιντερνετ, το IGN, το Digital foundry κ.α. και να δούμε τι μας συμφέρει σαν καταναλωτές και gamers όταν έρθει με το καλό η στιγμή για μια αγορά. Γιατί πολύ απλά οι συγκρίσεις είναι ανούσιες όταν γίνονται επί ίσοις όροις αλλά σε ιδανικές συνθήκες μακριά από την πραγματικότητα. 

Δημοσ.

Η οργη ενος αγανακτισμενου :-D .

fishy to say the least.

-Η κονσολα δε δουλευει (ενταξει το δεχομαι ατ φεις βαλιου)

-Στα καπακια το ΠΣ4 προ που-κανει-λιγοτερα-αλλα-ειναι-σκυλι οπως λεει

-Στα καπακια το Πισι ετσι επειδη δεν εχουμε εξκλουσιβς (γεγονος αλλα κολλαει τζαμι με τη διαμαρτυρια)

-Στα καπακια παιχνιδια που εχει παρει ¨2" φορες σε χβοχ και Πισι αλλα το γρηγορο σουρε-φερε της καμερας δεν μας αφηνει να δουμε τα φισικαλ κοπιζ που υπονοει

-Στα καπακια το βρισιμο του προιοντος και του Μειτζορ.

Ο τυπος η ειναι τρολ της σονυ η ηταν σε rage mode. Σε καθε περιπτωση , επειδη μιλαμε για το Αμερικα του τραβαν μια μυνηση απο δω μεχρι την αγια βαρβαρα, αλλα οχι τη δικια μας.

Οπως ειπε και καποιος αλλος, τον καλυπτει η εγγυηση.

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι ΔΕΝ τα συγκρίνω στα ίσια. Δεν με ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ να τα συγκρίνω στα ίσια, καταναλωτής είμαι, δεν είμαι reviewer...Αν έχω 1080p οθόνη (όπως έχουν ΗΔΗ οι περισσότεροι), έχουν περισσότερο value για εμένα τα 500 που θα έδινα για pc να τρέχει 1080p60 ακόμα και 1080p30 με φουλ όμως γραφικά σε όλα τα παιχνίδια (το οποίο δεν προσφέρει φυσικά ούτε το Χ, πως το συμπέρανες αυτό; στους περισσότερους τίτλους κάνει συμβιβασμούς στα γραφικά, όχι τόσους όσους το PS4 ή το απλό S, αλλά κάνει, όπως κάνει και στην ανάλυση, δεν είναι πάντα 4k).

Για κάποιον που έχει ήδη δώσει 1000ρικο για καλή 4k tv για να την χαρεί και με άλλους τρόπους και γουστάρει ίσως να είναι καλύτερη επιλογή το X, αυτό που λέω είναι ότι είναι πολύ λιγότεροι από τους άλλους.

Κάθε επιλογή έχει διαφορετικό value στον καθένα, ανάλογα πως το αξιοποιεί και πόσο το θέλει, παρατήρηση κάνω, όχι VS. Πρέπει να ξεκολλήσουμε και λίγο από το τι λέει το ιντερνετ, το IGN, το Digital foundry κ.α. και να δούμε τι μας συμφέρει σαν καταναλωτές και gamers όταν έρθει με το καλό η στιγμή για μια αγορά. Γιατί πολύ απλά οι συγκρίσεις είναι ανούσιες όταν γίνονται επί ίσοις όροις αλλά σε ιδανικές συνθήκες μακριά από την πραγματικότητα.

Μα σου εξηγώ πως με 500€ ΔΕΝ φτιάχνεις κουτί που θα τρέχει 1080p στα 60fps και ας έχεις την οθόνη. Κάνω σύγκριση επιδόσεων σύμφωνα με το συγκεκριμένο ποσό, μεταξύ των δύο.

Δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό το Xbox One X στα γραφικά. Το αν ένα παιχνίδι θα τρέξει 4K native, εξαρτάται από τον δημιουργό του και το εάν είναι διατεθειμένος να βγάλει patch για να φτάσει τη συγκεκριμένη ανάλυση, για τους κατόχους του Xbox One X.

Το PlayStation 4 PRO, παίζει 4K εν μέρη, αλλά σε καμία περίπτωση native 4K στα 60fps όπως η νέα κονσόλα της Microsoft.

Θα συμφωνήσω πως κάποιον μπορεί να τον καλύπτει / συμφέρει, άλλον όχι. Πιστεύω είναι καθαρά υποκειμενική η απάντηση στο δίλημμα: PC ή κονσόλα.

Τέλος πάντων. Ξαναλέω δεν λέμε τι είναι καλύτερο, λέμε τι παίρνεις με το 500€ σε desktop και η σύντομη απάντηση είναι: τρίχες.

Δημοσ.

41 euro το FIFA 18 πολύ καλό deal. Είναι η πρώτη χρονιά από το 2005 που δεν το πείρα day 1 και μάλλον πολύ καλά έκανα.

Δημοσ.

Τρέλα πράγματα,Αγόρασα κανονικά από το αμερικανικό store με american express ,16$ το dead rising 4 και 30$ το wolfenstein II και τώρα δεν με αφήνει να κάνω άλλη αγορά,ξέρει κανείς τι παίζει με τα regions ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...