nzeppos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 25 λίρες ήταν πέρσι στο αγγλικό Amazon και ο κωδικός έπαιζε με οποιοδήποτε account (όχι μόνο UK). Το μόνο κακό ήταν ότι ήθελε αγγλική διεύθυνση αλλά εφόσον μιλάμε για digital προϊόν, οποιαδήποτε τυχαίo αγγλικό address και να έβαζες η προσφορά δούλευε μια χαρά. Κι εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα άλλον ένα κωδικό, θα είχα ησυχάσει για 2 χρόνια σερί. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις stack συνδρομές. Για να δούμε αν θα έχουμε και φέτος κανα θαύμα, γιατί 45+ ευρώ δεν δίνω. 1
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά το έχετε πάρει τόσοι και βάζετε βιντεάκια και άρθρα άλλων, γιατί δεν γράφετε τις δικές σας εντυπώσεις και για μας που δεν το έχουμε πάρει;
Socratis_g Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ^ γιατί τα βιντεάκια και τα άρθα στο google μας βρίσκουν 100% σύμφωνους. και για όσους δεν είμαστε youtubers, ή αρθρογράφοι, ένα απλό copy paste αρκεί. Xbox One X: 80.000 κονσόλες στην πρώτη εβδομάδα http://www.vg24.gr/xbox-one-x-80-000-sales-first-week/ 2
Dev1l Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά το έχετε πάρει τόσοι και βάζετε βιντεάκια και άρθρα άλλων, γιατί δεν γράφετε τις δικές σας εντυπώσεις και για μας που δεν το έχουμε πάρει; https://youtu.be/O6JbbMBYju8 Εκτενές review προς το τέλος του μηνα. Είναι λίγο πρόχειρο λογο πολυ περιορισμένου χρόνου και το βίντεο γυρίστηκε αργά το βράδυ. Όσο χιούμορ γίνεται το βάλαμε, σειρά σας να γελάσετε! 2
VonLoutsos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εκτενές review προς το τέλος του μηνα. Είναι λίγο πρόχειρο λογο πολυ περιορισμένου χρόνου και το βίντεο γυρίστηκε αργά το βράδυ. Όσο χιούμορ γίνεται το βάλαμε, σειρά σας να γελάσετε! Το λα το παχύ το σαλονικιώτικο μου αρέσει 1
kostiger Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ^ γιατί τα βιντεάκια και τα άρθα στο google μας βρίσκουν 100% σύμφωνους. και για όσους δεν είμαστε youtubers, ή αρθρογράφοι, ένα απλό copy paste αρκεί. Xbox One X: 80.000 κονσόλες στην πρώτη εβδομάδα http://www.vg24.gr/xbox-one-x-80-000-sales-first-week/ 80.000 κονσολες στη Μ.Βρετανια να συμπληρωσω, οχι παγκοσμιως.. Ρε παιδιά το έχετε πάρει τόσοι και βάζετε βιντεάκια και άρθρα άλλων, γιατί δεν γράφετε τις δικές σας εντυπώσεις και για μας που δεν το έχουμε πάρει; Η κονσολα αποδιδει πολυ καλυτερα απο το προ σε παρα πολλους τομεις, καποιες πρωτες εντυπωσεις εχω γραψει κ την προηγουμενη εβδομαδα. Το Hype ισχυει στην περιπτωση του Χ στο επακρο. 2
ababapanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παιξει υο xbox one x , αρχεια HEVC,H265 υψηλης αναλυσης 4Κ;
kostiger Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω εβαλα το Halo 3 χθες κ δειχνει σουπερ, μεχρι κ hdr υποστηριζει...
gameleon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Guys καλησπερα. Αγορασα το πρωι το xbox one X και παρατηρησα κατι διαφορετικο στο xbox button του χειριστηριου,σε σχεση με εκεινο του απλου xbox one μου. Πρεπει να το πατήσω μεχρι το τερμα και με περισσοτερη δυναμη (σε σχεση με εκεινο του παλιου μου one) ,ωστε να βγαλει το pop up μενου για home,settings κτλ. Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο στο xbox one x ή να παω το χειριστηριο πισω??
ultralisk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Guys καλησπερα. Αγορασα το πρωι το xbox one X και παρατηρησα κατι διαφορετικο στο xbox button του χειριστηριου,σε σχεση με εκεινο του απλου xbox one μου. Πρεπει να το πατήσω μεχρι το τερμα και με περισσοτερη δυναμη (σε σχεση με εκεινο του παλιου μου one) ,ωστε να βγαλει το pop up μενου για home,settings κτλ. Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο στο xbox one x ή να παω το χειριστηριο πισω?? το χειριστήριο του S και του Χ έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με του πρώτου ΧΒΟΧ ΟΝΕ, οπότε πιθανών να οφείλεται σε αυτό
gameleon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχω δοκιμάσει το χειριστηριο του s σε φιλο μου. Η ανταπόκριση του home button είναι άμεση. Γι'αυτο ρωτάω κάποιον κάτοχο Χ, να μου πει την άποψη του, μήπως εχω πέσει σε ελαττωματικό controller.
gameleon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ωχ.. Κατάλαβα... Πισω στο κατάστημα τότε! Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου.
Socratis_g Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το ONE s θα παίξει στα 200 ευρώ τις επόμενες ημέρες. Πολυ καλή τιμή για όποιον ψάχνεται. https://www.enternity.gr/Article/Games/News/To-Xbox-One-S-ανοίγει-την-ελληνική-Black-Friday-με-προσφορά/45153.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις