Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιλάμε για κονσόλα 500 ευρώ που κοιτάει στα μάτια pc των 1000+ ευρώ. 

http://www.vg24.gr/star-wars-battlefont-2-xbox-one-x-vs-pc-4k-resolution-comparison/

Τα 300 ευρώ ειναι σα να θες να πάρεις lamborgini με 30 χιλιάρικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.vg24.gr/star-wars-battlefont-2-xbox-one-x-vs-pc-4k-resolution-comparison/

Τα 300 ευρώ ειναι σα να θες να πάρεις lamborgini με 30 χιλιάρικα.

to ξερω σωκρατη αστον να λεει ηδη ψαχνει για το  Χ :P

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω Mortal kombat XL και όλο μου πετάει μήνυμα installation stopped στο 4%. Εννοείται το δισκάκι είναι καθρέφτης χωρίς δαχτυλιές. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει σκαλώσει έτσι. εχω διαβάσει και ένα σορό οδηγούς στο ΥΤ. το έχω βάλει και σε offline mode, του έχω κάνει και reboot, και σκαλώνει πάντα εκεί, 4% 1,82gb. 

Φίλε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πέρισυ με το Forza Horizon 2 μόλις είχα πάρει το Xbox One S. Το cd ήταν καθρέφτης χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά ή δαχτυλιά. Η εγκατάσταση κολλούσε κάπου στο 18%. Δυστυχώς δεν ήταν θέμα σκαλώματος του Xbox. Το είχα δοκιμάσει και στο απλό Xbox One και στο Xbox One S και κολλούσε στο ίδιο σημείο ακριβώς, οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έφταιγε το cd και όχι η κονσόλα.

η τιμη ειναι ηδη πολυ τιμια και ασε τα 300 ξερουμε καλα και οι 2 τι λεμε

Αποψη σου εγω να δωσω 500 ευρω για μια κονσολα που με το ζορι πλεον εχει 2 νεα αποκλειστικα παιχνιδια δεν παιζει.

Απλα λεω την αποψη μου ετσι δεν ειπα σε κανεναν να κανει κατι τετοιο για να μην παρεξηγηθω.

• Like 1

Τα υπολοιπα υπαρχουν και στο ps η βαζεται μεσα και το pc?

Διοτι αν βαζεται μεσα και το pc υπαρχει κοσμος που δεν ασχολειτε και δεν προκειται να ασχοληθει ποτε με pc.

• Like 1

Η πλάκα είναι ότι το Mortal Kombat XL το είχα από το Xbox One S και εκεί φόρτωνε κανονικά.

Άλλο να φορτώνει και άλλο να κάνει εγκατάσταση. Εγώ είχα δοκιμάσει να το κάνω εγκατάσταση στο νέο μου Xbox One S τότε και κολλούσε.(στο Xbox One το είχα ήδη εγκατεστημένο κι έπαιζε κανονικά)  Μετά έτσι για την περιέργια το έσβησα από το Xbox One  μιας και θα το πουλούσα και το δοκίμασα να το κάνω εγκατάσταση κι εκεί ξανά από την αρχή και κολλούσε στο ίδιο σημείο. Οπότε τελικά έμεινα χωρίς το παιχνίδι.

Αποψη σου εγω να δωσω 500 ευρω για μια κονσολα που με το ζορι πλεον εχει 2 νεα αποκλειστικα παιχνιδια δεν παιζει.

Απλα λεω την αποψη μου ετσι δεν ειπα σε κανεναν να κανει κατι τετοιο για να μην παρεξηγηθω.

αλλο τα παιχνιδια και αλλο σαν κονσολα αν τα αξιζει τα 500 που τα αξιζει σαν μηχανημα

...

Φίλε τι λες? Όλα τα παιχνίδια τα παίζει Πολύ ανώτερα από το PS4 Pro.

Σκέψου μόνο τη φασαρία που θα κάνει το PS4 Pro στο Red Red Dead Redemption 2. Θα σου ρουφήξει και την κουβέρτα από το κρεβάτι!

Το X One X τα παίζει όλα πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα. Για αυτό το αγοράσαμε και θα το αγοράσουμε όλοι.

Και κάτι ακόμα για κάποιον που ασχολείται με αυτοκίνητα, τα Forza του XBOX Δεν τα πιάνει κανένας στον πλανήτη.

Και στην τελική Όλοι έχουμε ένα PS4 μόνο για τα 2-3 exclusives που βγάζει το χρόνο.

Το να μην έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις μία κονσόλα είναι απόλυτα Σεβαστό και κατανοητό.

Το να προσπαθείς συνέχεια να μας απαξιώσεις το one X είναι κουραστικό

• Like 3

α δηλαδή τρέχει παιχνιδια σαν το Destiny 2 ή Witcher 3 σε σταθερά 60fps;

Φίλε τι λες? Όλα τα παιχνίδια τα παίζει Πολύ ανώτερα από το PS4 Pro.

Σκέψου μόνο τη φασαρία που θα κάνει το PS4 Pro στο Red Red Dead Redemption 2. Θα σου ρουφήξει και την κουβέρτα από το κρεβάτι!

Το X One X τα παίζει όλα πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα. Για αυτό το αγοράσαμε και θα το αγοράσουμε όλοι.

Και κάτι ακόμα για κάποιον που ασχολείται με αυτοκίνητα, τα Forza του XBOX Δεν τα πιάνει κανένας στον πλανήτη.

Και στην τελική Όλοι έχουμε ένα PS4 μόνο για τα 2-3 exclusives που βγάζει το χρόνο.

Το να μην έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις μία κονσόλα είναι απόλυτα Σεβαστό και κατανοητό.

Το να προσπαθείς συνέχεια να μας απαξιώσεις το one X είναι κουραστικό

Συγγνώμη εγώ δεν έχω PS4 και δεν θα πάρω το Χ γιατί βολευομαι με το S και τοpc. Οπότε μην γράφεις όλοι, δεκτή η προσωπική σου άποψη αλλά ο καθένας έχει διαφορετική

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...