Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

πρεπει να δηλωθει η κονσολα για να εχεις τα 2 ετη. Τωρα απαραδεκτο το οτι 500 ςυρω κονσοαλ δεν εχει καλωδιο φορτισης του χειρηστηριου

Γιατί να έχει καλώδιο φόρτισης; Έχει μέσα επαναφορτιζομενη μπαταρία;

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι βάζεις πρωτεύον DNS 8.8.8.8 και δευτερεύον DNS 8.8.4.4 ναι εχω δει διαφορά καθώς κατεβάζει σταθερά και δεν τρώει κολλήματα, μπορεί να δείχνει χαμηλότερη ταχύτητα κάποιες φορές αλλά τα κατεβάζει κανονικά και πιο γρήγορα.

Όταν το είχα δοκιμάσει, δεν είδα καμία διαφορά..

Μετά το έβαλα πάλι στο auto..

παντος το μηχανημα απο κατι βιντεο που παρακολουθω στο youtube  ειναι πολυ βαρβατο.πλησιαζει πανακριβα pc.το μονο που μενει ειναι να το υποστηριξουν καλητερα απο το παλιο one.ειδικα κατι συγκριτικα που βλεπω με το απλο One  ειναι στα αληθεια σαν next gen  οι διαφορες.εχω το Pro  διαφορετικα θα το ειχα παρει ηδη,αν και το βλεπω σιγουρη αγορα στο αμεσο μελλον. πουλουσα ανετα το pro  για να το παρω αν δεν ειχα τοσο μεγαλη βιβλιοθηκη, και καμια 150 ευρο παιχνιδια στον λογαριασμο μου

• Like 1

Μια ερώτηση θέλω να κάνω εγώ καθώς δεν θέλω να δώσω τοσα λεφτα για το χ το upscale του xbox one s σε 4κ είναι καλο αξίζει λέτε γιατί έχω 4κ μόνιτορ!

• Like 1

Τωρα απαραδεκτο το οτι  500 ςυρω κονσοαλ δεν εχει καλωδιο φορτισης του χειρηστηριου

να φορτίσει τι?τις αλκαλικές?

Μια ερώτηση θέλω να κάνω εγώ καθώς δεν θέλω να δώσω τοσα λεφτα για το χ το upscale του xbox one s σε 4κ είναι καλο αξίζει λέτε γιατί έχω 4κ μόνιτορ!

λίγα πράγματα...με 4Κ καλό θα ήταν να έπαιρνες το Χ

Εχω θεμα με το nat type στο xbox one s που εχω παρολο που εχω ανοιξει ολα τα ports για το xbox live οταν πηγαινω στο μενου settings -> netwok -> test nat type ποτε μου βγαζει open, ποτε strict, ποτε moderate.

Καθε φορα που κανω test nat θα μου βγαλει και αλλο αποτελεσμα χωρις να εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις που εχω καρφωτη ip στο xbox one s.

Τι λετε να συμβαινει και πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα με την nova vdsl50 zxhn h168n που εχω.

Με το που ανοιξω τη κονσολα αν παω στο μενου network settings θα μου βγαλει το nat type open αλλα αν κανω test multiplayer connection παλι ποτε θα μου  βγαλει strict, ποτε open, ποτε moderate.

Συνηθως αν κανω test multiplayer connection με το που ανοιξω τη κονσολα μου τα βγαλει ολα οκ και χωρις κανενα προβλημα.

Δεν ξερω τι στο καλο να κανω με αυτο το nat type ποια.

Όταν το είχα δοκιμάσει, δεν είδα καμία διαφορά..

Μετά το έβαλα πάλι στο auto..

Δεν είναι δεδομένο οτι δουλεύει παντού, προσωπικά είδα διαφορά σε θέμα σταθερότητας.

εχω το ιδιο ρουτερ με 50αρα

δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο πσ4 προ ουτε στο ονε παιζει default

Ολος περιεργως και εγω στο ps4pro δεν εχω κανενα προβλημα, το προβλημα το εχω στο xbox one s.

Ακομα και το mtu εχω αλλαξει στο 1480 στο ρουτερ γιατι οταν το ειχα στο auto μου προκαλουσε θεματα στις ταχυτητες κατεβασματος του xbox one s μονο πουθενα αλλου(Ps4pro, netbook, laptop, desktop)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...