Moderators Malthador Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 πρεπει να δηλωθει η κονσολα για να εχεις τα 2 ετη. Τωρα απαραδεκτο το οτι 500 ςυρω κονσοαλ δεν εχει καλωδιο φορτισης του χειρηστηριου Γιατί να έχει καλώδιο φόρτισης; Έχει μέσα επαναφορτιζομενη μπαταρία; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εφόσον εχεις την απόδειξη ειναι υποχρεωμένοι να στην φτιαξουν ακομη και αμα δεν την εχεις κανει register Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ναι βάζεις πρωτεύον DNS 8.8.8.8 και δευτερεύον DNS 8.8.4.4 ναι εχω δει διαφορά καθώς κατεβάζει σταθερά και δεν τρώει κολλήματα, μπορεί να δείχνει χαμηλότερη ταχύτητα κάποιες φορές αλλά τα κατεβάζει κανονικά και πιο γρήγορα. Όταν το είχα δοκιμάσει, δεν είδα καμία διαφορά.. Μετά το έβαλα πάλι στο auto.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 παντος το μηχανημα απο κατι βιντεο που παρακολουθω στο youtube ειναι πολυ βαρβατο.πλησιαζει πανακριβα pc.το μονο που μενει ειναι να το υποστηριξουν καλητερα απο το παλιο one.ειδικα κατι συγκριτικα που βλεπω με το απλο One ειναι στα αληθεια σαν next gen οι διαφορες.εχω το Pro διαφορετικα θα το ειχα παρει ηδη,αν και το βλεπω σιγουρη αγορα στο αμεσο μελλον. πουλουσα ανετα το pro για να το παρω αν δεν ειχα τοσο μεγαλη βιβλιοθηκη, και καμια 150 ευρο παιχνιδια στον λογαριασμο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μια ερώτηση θέλω να κάνω εγώ καθώς δεν θέλω να δώσω τοσα λεφτα για το χ το upscale του xbox one s σε 4κ είναι καλο αξίζει λέτε γιατί έχω 4κ μόνιτορ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αποψε το θηριο βρυχηθηκε. Πολυ ξυλο το Quantum Break.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τωρα απαραδεκτο το οτι 500 ςυρω κονσοαλ δεν εχει καλωδιο φορτισης του χειρηστηριου να φορτίσει τι?τις αλκαλικές? Μια ερώτηση θέλω να κάνω εγώ καθώς δεν θέλω να δώσω τοσα λεφτα για το χ το upscale του xbox one s σε 4κ είναι καλο αξίζει λέτε γιατί έχω 4κ μόνιτορ! λίγα πράγματα...με 4Κ καλό θα ήταν να έπαιρνες το Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εχω θεμα με το nat type στο xbox one s που εχω παρολο που εχω ανοιξει ολα τα ports για το xbox live οταν πηγαινω στο μενου settings -> netwok -> test nat type ποτε μου βγαζει open, ποτε strict, ποτε moderate. Καθε φορα που κανω test nat θα μου βγαλει και αλλο αποτελεσμα χωρις να εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις που εχω καρφωτη ip στο xbox one s. Τι λετε να συμβαινει και πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα με την nova vdsl50 zxhn h168n που εχω. Με το που ανοιξω τη κονσολα αν παω στο μενου network settings θα μου βγαλει το nat type open αλλα αν κανω test multiplayer connection παλι ποτε θα μου βγαλει strict, ποτε open, ποτε moderate. Συνηθως αν κανω test multiplayer connection με το που ανοιξω τη κονσολα μου τα βγαλει ολα οκ και χωρις κανενα προβλημα. Δεν ξερω τι στο καλο να κανω με αυτο το nat type ποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 εχω το ιδιο ρουτερ με 50αρα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο πσ4 προ ουτε στο ονε παιζει default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Όταν το είχα δοκιμάσει, δεν είδα καμία διαφορά.. Μετά το έβαλα πάλι στο auto.. Δεν είναι δεδομένο οτι δουλεύει παντού, προσωπικά είδα διαφορά σε θέμα σταθερότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 εχω το ιδιο ρουτερ με 50αρα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο πσ4 προ ουτε στο ονε παιζει default Ολος περιεργως και εγω στο ps4pro δεν εχω κανενα προβλημα, το προβλημα το εχω στο xbox one s. Ακομα και το mtu εχω αλλαξει στο 1480 στο ρουτερ γιατι οταν το ειχα στο auto μου προκαλουσε θεματα στις ταχυτητες κατεβασματος του xbox one s μονο πουθενα αλλου(Ps4pro, netbook, laptop, desktop) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 μιλησε με μσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το εκανα ηδη και μου ειπανε να κανω αυτα που ηδη ειχα κανει και δεν αλλαξε απολυτως τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 wtf??? The Xbox One X Runs The Witcher 3 At 60fps, If You Don’t Patch It https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiptKbM-LPXAhVBDOwKHbCBBZ4QFgg5MAM&url=https%3A%2F%2Fkotaku.com%2Fthe-xbox-one-x-runs-the-witcher-3-at-60fps-if-you-don-1820302679&usg=AOvVaw0iuxzgFm9frVd-sOjdRf9S 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Να δουμε τι βελτιωσεις θα φερει το patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις