Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Λες και έχουν βγει remastered όλα τα παλιά του Χ360 δείχνει! WOW https://www.youtube.com/watch?v=YJm2RD2yHpQ Για πλάκα θα ξαναέπιανα red dead redemption αν δεν εβγενε το 2 σε μερικούς μήνες! Εντυπωσιακή διαφορά! (Βεβαια αυτό πρακτικά θα μπορούσε να έχει γίνει και στο ONE-S vs X360) Ακόμη και στο καινούριο Gears of war 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Λες και έχουν βγει remastered όλα τα παλιά του Χ360 δείχνει! WOW https://www.youtube.com/watch?v=YJm2RD2yHpQ Για πλάκα θα ξαναέπιανα red dead redemption αν δεν εβγενε το 2 σε μερικούς μήνες! Εντυπωσιακή διαφορά! (Βεβαια αυτό πρακτικά θα μπορούσε να έχει γίνει και στο ONE-S vs X360) Ακόμη και στο καινούριο Gears of war 4 Από τα μεγαλύτερα selling point του Χ Κατά τη γνώμη μου. Η MS έχασε πολλούς χρήστες οι οποίοι πήγαν από το 360 στο ps4. Και είναι περισσότεροι από αυτούς που είναι απλά enthusiast και παίρνουν το Χ παρόλο που έχουν One απλό. Ενθαρρυντικά σημάδια μέχρι τώρα για την κονσόλα που εύχομαι να κρατήσει 5 χρόνια πριν βγάλουν νέα Γιατί μας έχουν ξετιναξει τα πορτοφόλια μέχρι στιγμής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Kαλημερες παικτες! Παρελαβα κι εγω χθες το τερας κ για την ωρα φαινεται πως ολα ειναι στη θεση τους ευτυχως..Πρωτες εντυπωσεις λοιπον. Packaging κορυφαιο. Η κονσολα κομψοτεχνημα. Πολυ συμπαγης, πολυ στιβαρη, δεν τριζει, δεν λυγιζει, δεν υπερθερμαινεται και πολυ αθορυβη. Δεν ακουγεται κιχ. Το νεο interface εξακολουθει να μην προσεγγιζει την απλοτητα κ χρηστικοτητα του πσ4, αλλα ειναι λειτουργικο, δεν το συζητω.Παμε και στο ψητο τωρα. Εκει αποκομισα μια πολυ θετικη και μια αναμεικτη εμπειρια. Καταρχην, λογω του οτι το πατς ηταν πολυ μικρο, κατεβασα για το Gears 3, το οποιο δειχνει πανεμορφο με γνωμονα οτι ειναι λαστ τζεν παιχνιδι. Πολυ βελτιωμενα textures κ φωτισμοι. Πραγματικα πανεμορφο..Πατσαρισα και το Halo 5, το οποιο ειναι εμφανως αναβαθμισμενο, χωρις αμφιβολια, ωστοσο δεν ριχνει σαγονια, οπως μου εχει συμβει με αλλα παιχνιδια στο χαμηλοτερης ιπποδυναμης πσ4 προ. Ειναι καλογυαλισμενο, με μετριες ομως υφες. Επομενη αναβαθμιση λαμβανει χωρα αυτη την ωρα το Quantum Break και θα επανελθω με εντυπωσεις οταν επιστρεψω απο το γραφειο, ενω ειμαι περιεργος να συγκρινω παιχνιδια που τα εχω παιξει και στο προ, οπως το Rotr ας πουμε. Ιδωμεν.. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2017 από kostiger 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα. Πριν 1 ωρα παρελαβα απο Public την Scorpio Edition Xbox One X με 5% εκπτωση(25 ευρω μειον) αλλα προσθεσα 30 ευρω safety net για 3 χρονια σε περιπτωση στραβης η (που δεν το ευχομαι) ελλατωματικου προιοντος. Η εκπτωση προεκυψε επειδη γκρινιαξα λογω μη διαθεσιμου στο preorder. Ωρα να πουληθει το Elite Edition... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtampak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης κονσόλας .Είναι ανοιχτή από εχθές το μεσημέρι μέχρι και τώρα χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό. Στα games τώρα,έχω gears of war 4 , Tomb raider,Quantum break ,Hitman,Fifa 18,Titanfall 2, ghost recon wildlands,injustice 2 και φυσικά το δώρο assassins origins. Τα σαγόνια πέφτουν με το assassins κυριολεκτικά,δεν έχω λόγια να περιγράψω το οπτικό αποτέλεσμα, ακολουθει το quantum break (αλλάζει όλη η εμπειρία) . Γενικά έχεις την αίσθηση οτι παίζεις σε high end pc και όχι σε κονσόλα . Περισσότερα αργότερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης κονσόλας .Είναι ανοιχτή από εχθές το μεσημέρι μέχρι και τώρα χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό. Στα games τώρα,έχω gears of war 4 , Tomb raider,Quantum break ,Hitman,Fifa 18,Titanfall 2, ghost recon wildlands,injustice 2 και φυσικά το δώρο assassins origins. Τα σαγόνια πέφτουν με το assassins κυριολεκτικά,δεν έχω λόγια να περιγράψω το οπτικό αποτέλεσμα, ακολουθει το quantum break (αλλάζει όλη η εμπειρία) . Γενικά έχεις την αίσθηση οτι παίζεις σε high end pc και όχι σε κονσόλα . Περισσότερα αργότερα. Σε απλά παιχνίδια όπως το FiFa 18 έχεις δει διαφορά ; Σε τι τηλεόραση παίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πάμε για review, οι περισσοτεροι γνωρίζετε πως εχω την κονσόλα εδώ και δυο μερες, μια άποψη την έχουμε όσο να ναι και Τέλος του μηνα θα βγει και το τελικο αποτέλεσμα. Στο δια ταύτα τώρα: Όμορφη και λητη συσκευασία, τακτοποιημένα όλα με προσεκτικό πακεταρισμα που αναδεικνύει το premium πρόσωπο της κονσόλας, στην συσκευασία υπάρχει η κονσόλα, το χειριστήριο, μπαταρίες 2xAA, το καλώδιο τροφοδοσίας, HDMI High Speed καλώδιο, manuals, τα κουπόνια για xbox live gold 14 ημερών καθώς και xbox game pass ενός μήνα με Περισσότερα απο 100 παιχνίδια για τους νέους σαν και εμένα παίκτες σε κονσόλα. Η κονσόλα ερχεται με τον βασικο δίσκο χωρητικότητας 1ΤΒ, τα παιχνίδια παίρνουν ώρα για να γίνουν εγκατάσταση και μαζι με τα updates ξεφεύγουν, καλο θα ήταν να ρυθμίσετε το DNS στις ρυθμίσεις της κονσόλας προκειμένου να πάρετε την μέγιστη ταχύτητα σε download, το dashboard μου θυμιζει τα pins και τα πλακιδια όπως στα Windows 8.1, χρειάζεστε κάνα 2ωρο για να μάθετε που παει πως και τι. Η κονσόλα δεν έχει καθυστερήσεις ούτε κολλήματα, σε παιχνίδια είναι κρύα και δεν ακούγεται καθόλου ενώ το frame rate είναι σταθερο και κολλημένο στα 60fps αν η οθονη σας υποστηρίζει Freesync λογο variable frame rate τότε θα δείτε κάποιες μικρό διάφορες σε απόδοση, καλο θα ήταν να κάνετε και ενα calibrate την οθόνη σας ώστε να πάρετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε χρωματικούς συνδυασμούς αλλά τόσο και σε απόδοση της συνολικής εικόνας. Σε θεμα γραφικών μπορώ να πω ότι φτανει σε επίπεδα ενός καλοστημενου gaming υπολογιστή, το κερασακι στην τούρτα είναι μερικά παιχνίδια απο το xbox 360 που έχουν μεγάλες οπτικές διαφορές στο x (είδα gameplay απο 360 και το συγκρινα). Απο θεμα κατασκευής είναι φοβερή αν και πλαστικό είναι υψηλής ποιότητας χωρίς να τρίζει και να έχει κενα, ωραιο και κομψό με ωραιο φινίρισμα και σοβαρές γραμμές, δεν σου περνάει απο το μυαλό οτι είναι κονσόλα και λογο χρωματος μοιζει περισσότερο για BD player αξίας 1000κου. Φοβερό για media center ειδικά αν έχετε και καλο ήχο σύστημα τοτε σε συνεργασία με το Dolby Atmos HD η εμπειρία φτανει σε υψηλά επιπεδα. Εδώ να πω πως έχεις επιλογή μονο για οπτική ίνα σύνδεσης. Τελικό Συμπέρασμα με τα θετικά και τα αρνητικά: +Ναι ναι ναι αξιζει και με το παραπάνω τα 500 ευρω δεδομένου το τι παίρνει κάποιος. +Όμορφο οπτικό αποτέλεσμα και σταθερά frames. +Premium κατασκευή και premium συσκευασία. +Κρύα και ήσυχη. +Τα patches δίνουν αλλον αέρα στο gaming και μεγιστοποιει την απόδοση του παιχνιδιού στην κονσόλα. -Χωρίς αποκλειστικότητες σε παιχνίδια και λιγοστά apps για την εκμετάλλευση της κονσόλας. -Μικρή διάρκεια δοκιμαστικών συνδρομών, θα θέλαμε κατι σε 3μηνη. -Για χρήση του Dolby Atmos HD σε ακουστικά θελει αγορά κάπου στα 15 ευρω. -Χρειάζεται αρκετή ρύθμιση με το άνοιγμα απο το κουτί όπως και επανεκκίνηση για εφαρμογή των ρυθμίσεων. -Τα patches είναι υπερβολικά μεγάλα χωρίς δυνατότητα για παραμετροποίηση ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Στα titanfall 2, horizon 3, quantum break δίνει ρέστα μου έχουν πέσει τα σαγόνια!!! Αυτά λοιπον για αρχη και επιστρέφουμε στο τέλος του μηνα για περισσότερα... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2017 από Dev1l 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtampak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Η tv που έχω είναι η samsung ue55ku6000 ,Στο fifa 18 υπάρχουν διάφορες ,αλλά λόγω κάμερας και gameplay δεν αλλάζει η εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν πάμε για review, οι περισσοτεροι γνωρίζετε πως εχω την κονσόλα εδώ και δυο μερες, μια άποψη την έχουμε όσο να ναι και Τέλος του μηνα θα βγει και το τελικο αποτέλεσμα. Στο δια ταύτα τώρα: Όμορφη και λητη συσκευασία, τακτοποιημένα όλα με προσεκτικό πακεταρισμα που αναδεικνύει το premium πρόσωπο της κονσόλας, στην συσκευασία υπάρχει η κονσόλα, το χειριστήριο, μπαταρίες 2xAA, το καλώδιο τροφοδοσίας, HDMI High Speed καλώδιο, manuals, τα κουπόνια για xbox live gold 14 ημερών καθώς και xbox game pass με Περισσότερα απο 100 παιχνίδια για τους νέους σαν και εμένα παίκτες σε κονσόλα. Η κονσόλα ερχεται με τον βασικο δίσκο χωρητικότητας 1ΤΒ στις 7.200RPMs, τα παιχνίδια παίρνουν ώρα για να γίνουν εγκατάσταση και μαζι με τα updates ξεφεύγουν, καλο θα ήταν να ρυθμίσετε το DNS στις ρυθμίσεις της κονσόλας προκειμένου να πάρετε την μέγιστη ταχύτητα σε download, το dashboard μου θυμιζει τα pins και τα πλακιδια όπως στα Windows 8.1, χρειάζεστε κάνα 2ωρο για να μάθετε που παει πως και τι. Η κονσόλα δεν έχει καθυστερήσεις ούτε κολλήματα, σε παιχνίδια είναι κρύα και δεν ακούγεται καθόλου ενώ το frame rate είναι σταθερο και κολλημένο στα 60fps αν η οθονη σας υποστηρίζει Freesync λογο variable frame rate τότε θα δείτε κάποιες μικρό διάφορες σε απόδοση, καλο θα ήταν να κάνετε και ενα calibrate την οθόνη σας ώστε να πάρετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε χρωματικούς συνδυασμούς αλλά τόσο και σε απόδοση της συνολικής εικόνας. Σε θεμα γραφικών μπορώ να πω ότι φτανει σε επίπεδα ενός καλοστημενου gaming υπολογιστή, το κερασακι στην τούρτα είναι μερικά παιχνίδια απο το xbox 360 που έχουν μεγάλες οπτικές διαφορές στο x (είδα gameplay απο 360 και το συγκρινα). Απο θεμα κατασκευής είναι φοβερή αν και πλαστικό είναι υψηλής ποιότητας χωρίς να τρίζει και να έχει κενα, ωραιο και κομψό με ωραιο φινίρισμα και σοβαρές γραμμές, δεν σου περνάει απο το μυαλό οτι είναι κονσόλα και λογο χρωματος μοιζει περισσότερο για BD player αξίας 1000κου. Φοβερό για media center ειδικά αν έχετε και καλο ήχο σύστημα τοτε σε συνεργασία με το Dolby Atmos HD η εμπειρία φτανει σε υψηλά επιπεδα. Εδώ να πω πως έχεις επιλογή μονο για οπτική ίνα σύνδεσης. Τελικό Συμπέρασμα με τα θετικά και τα αρνητικά: +Ναι ναι ναι αξιζει και με το παραπάνω τα 500 ευρω δεδομένου το τι παίρνει κάποιος. +Όμορφο οπτικό αποτέλεσμα και σταθερά frames. +Premium κατασκευή και premium συσκευασία. +Κρύα και ήσυχη. +Τα patches δίνουν αλλον αέρα στο gaming και μεγιστοποιει την απόδοση του παιχνιδιού στην κονσόλα. -Χωρίς αποκλειστικότητες σε παιχνίδια και λιγοστά apps για την εκμετάλλευση της κονσόλας. -Μικρή διάρκεια δοκιμαστικών συνδρομών, θα θέλαμε κατι σε 3μηνη. -Για χρήση του Dolby Atmos HD σε ακουστικά θελει αγορά κάπου στα 15 ευρω. -Χρειάζεται αρκετή ρύθμιση με το άνοιγμα απο το κουτί όπως και επανεκκίνηση για εφαρμογή των ρυθμίσεων. -Τα patches είναι υπερβολικά μεγάλα χωρίς δυνατότητα για παραμετροποίηση ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Στα titanfall 2, horizon 3, quantum break δίνει ρέστα μου έχουν πέσει τα σαγόνια!!! Αυτά λοιπον για αρχη και επιστρέφουμε στο τέλος του μηνα για περισσότερα... Ο δισκος δεν ειναι στις 7200 στροφες αλλα στις 5400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 κάντε register την κονσόλα σας στο site Του XBOX...προσωπικά πήρα εγγύηση μέχρι 23/1/2020 και άφήστε εδώ στο ελλαδιστάν να κουρεύονται με τον ένα χρόνο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtampak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ο δισκος δεν ειναι στις 7200 στροφες αλλα στις 5400.Δώσε link ,γιατί εγώ το μόνο που βρησκω είναι ότι έχει 50% περισσότερο bandwidth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 To link που ειδα οτι ο δισκος ειναι στις 5400 στροφες και οχι στις 7200 ειναι απο site που ανοιξε τη κονσολα και εδειξε το δισκο. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το δειξω εδω αυτο το βιντεο. Θα σου στειλω το λινκ σε προσωπικο μηνυμα και αν θελεις ανεβασε το εσυ εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 To link που ειδα οτι ο δισκος ειναι στις 5400 στροφες και οχι στις 7200 ειναι απο site που ανοιξε τη κονσολα και εδειξε το δισκο. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το δειξω εδω αυτο το βιντεο. Θα σου στειλω το λινκ σε προσωπικο μηνυμα και αν θελεις ανεβασε το εσυ εδω. Γιατί; Έχει σκληρές εικόνες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 To link που ειδα οτι ο δισκος ειναι στις 5400 στροφες και οχι στις 7200 ειναι απο site που ανοιξε τη κονσολα και εδειξε το δισκο. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το δειξω εδω αυτο το βιντεο. Θα σου στειλω το λινκ σε προσωπικο μηνυμα και αν θελεις ανεβασε το εσυ εδω. ανέβασε το κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-assassins-creed-origins-xbox-one-x-analysis Kαλυτερο αλλά οχι σε μεγαλο βαθμο εδω το Χ εναντι του προ.. ΄΄ To the untrained eye, the game's going to look much the same between PS4 Pro, X and even PC running maxed at full-fat 2160p. There are undoubted improvements the more power you throw at the game, but those expecting a Shadow of War-style night and day improvement from Pro to X may be disappointed.'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις