Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά εβαλα να ξεκινήσω με τα Patches. Του assasins origins, einai 1.8 giga, tou COD ww2 einai 8 giga. 

Τι 100 και 200 γιγα μας λέγανε?

Παιδιά κάντε register την κονσόλα σας η ms δίνει 26 μήνες εγγύηση

δωσε λίνκ φίλος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η τιμη φιλε fulgore εγω μια χαρα τη βρισκω, σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο, το μηχανημα φυσαει και ειμαι ετοιμος για αγορα και εγω και επιτελους να επιστρεψω στα πατρια εδαφη μετα απο μια παρενθεση  :P παιδια δωστε ινφο, απ οσο διαβασα στα ιντερνετς το ui φαινεται γρηγοροτερο, ισχυει ?

η τιμη φιλε fulgore εγω μια χαρα τη βρισκω, σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο, το μηχανημα φυσαει και ειμαι ετοιμος για αγορα και εγω και επιτελους να επιστρεψω στα πατρια εδαφη μετα απο μια παρενθεση  :P παιδια δωστε ινφο, απ οσο διαβασα στα ιντερνετς το ui φαινεται γρηγοροτερο, ισχυει ?

Είναι - αλλά 1080p. Δεν είναι 4K. Όχι ότι έχει σημασία.

Εγώ στο μεταξύ είχα άτυχη - τύχη μέσα στην ατυχία μου γιατί η προπαραγγελία θα έσκαγε αύριο (παραλαβή από κατάστημα) αλλά κλέψανε την γυναίκα μου και όλα τον μισθό μας σχεδόν.. και δεν θα είχα λεφτά να το πληρώσω και θα γινόμουνα ρόμπα... :( (Υπομονή 20 μέρες λοιπόν..) Με την ζήλια και τα νεύρα έμεινα τελικά να μην πω τίποτα άλλο....

Παμε τωρα σε κατι χρησιμότερο: 

WP_20171107_22_01_06_Rich.jpg

WP_20171107_22_03_18_Rich.jpg

WP_20171107_22_03_47_Rich.jpg

WP_20171107_22_05_28_Rich.jpg

WP_20171107_22_05_00_Rich.jpg

εδιτ: Δεν ξερω γιατι δεν εμφανίζονται οι φωτος, αλλα με δεξι κλικ, open in new tab, θα τις δειτε. Σορρυ καποια βλακεια εκανα

εδιτ 2: Το εφτιαξα

• Like 6

Χαζομάρα που δεν κούμπωσε win απάνω,pc για αυτα τα specs χρειαζεσαι 1000αρικο 

Win 10 έχει μια χαρά - όταν βγαίνουν updates για το ένα βγαίνουν και για το άλλο. - Drivers δεν βάζουν (ακόμα)  :devil:

Σιγά μην τον κάνουμε και ban επειδή λέει την γνώμη του.

Θα τρελαθούμε εδώ μέσα

Ρε παιδιά επειδή σχολιάζετε αρκετά την τιμή όταν είχα πάρει τοps3 όταν είχε πρωτοβγει νομίζω έκανε 550 κάνω λάθος?

Α είπα να το ψάξω λίγο , σύμφωνα με αυτό μάλλον καλά θυμάμαι

http://money.cnn.com/2006/05/08/technology/ps3_pricing/

Οπότε ξαναρωτάω ( για να καταλάβω) γιατί σας φαίνεται τόσο υπερβολική η τιμή του?

• Like 2

ελεος ρε παιδια ο καθενας μπορει να πει οτι θελει, μην τρελαινεστε ξεκοληστε λιγο και δωστε ινφος για την κονσολα  :D κουκλακι παντως φαινεται, καμια διαφορα στο controller υπαρχει ?

Οπότε ξαναρωτάω ( για να καταλάβω) γιατί σας φαίνεται τόσο υπερβολική η τιμή του?

Η τιμη δεν μου φαινεται υπερβολικη για το hardware που εχει μεσα στην κονσολα γιατι ειναι ικανοτατο και με καλυτερο συστημα ψυξης και σκληρο δισκο προφανως απο το ps4 pro.

Η τιμη ειναι τσιμπημενη(ειναι η πιο σωστη λεξη)γιατι ειναι κονσολα της ιδιας γενιας η οποια κοστιζει ακριβοτερα απο την αρχικη κονσολα αυτης της γενιας που ειναι το αρχικο Xbox One.

Καποιοι κανουν το λαθος και συγκρινουν το hardware του xbox one x με αυτο του pc αλλα ξεχνανε οτι στο pc ακομα και με πιο αδυναμο hardware το παιχνιδι μπορεις να το τρεξεις σε 60fps ενω στις κονσολες μονο οτι επιλογες σου δωσει ο developer.Κοινως το shadow of War πχ ακομα και στο ακριβοτερο xbox one x τρεχει σε 30fps.

ελεος ρε παιδια ο καθενας μπορει να πει οτι θελει, μην τρελαινεστε ξεκοληστε λιγο και δωστε ινφος για την κονσολα  :D κουκλακι παντως φαινεται, καμια διαφορα στο controller υπαρχει ?

Δεν ειναι το elite controller αλλα αυτο του xbox one s(αρα το bluetooth)μοντελο που ειναι κλασσικα το καλυτερο της αγορας απο controllers.

• Like 1

Σαν μυξιάρικα κάνετε οι περισσότεροι αντί να χαρείτε τις κονσόλες σας και τα παιχνίδια σας κάθεστε και κατακρίνετε τις επιλογές των άλλων νομίζοντας ότι είστε εξυπνότεροι ή ξέρω γω τι άλλο...

Δεν μπορείτε δηλαδή να συζητήσετε με επιχειρήματα και γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα χωρίς να θίγετε προσωπικότητες, που μάλλον το κάνετε ελλείψει επιχειρημάτων...; 

• Like 1

...

Πολύ σωστα και λογικα μου διαβαζονται αυτά για....καποιον που δεν εχει ηδη διαπληκτιστεί εδώ για τους ιδιους λογους πολλακις και που δεν εχει πει την "αποψη" του για τα εξκλουσιβς επισης πολλακις. Δυστυχως εχεις κανει και τα δυο. Πολλακις. Πολύ πολύ κουραστικος, ερειστικος και αρνητικος. Οσοι παρακολουθουν το νημα καταλαβαινουν.

εγω το εκανα το ανμποξιν, ελπιζω τα μελη να κρατησαν κατι (βλεπε, δωρο λαιβ συνδρομη και χβοχ παςς), διαστασεις, υφη κονσολας, θυρες, κτλ.

Επιπρόσθετα: deals of the week. Σε πολύ καλη τιμη το dlc του φορζα και τ quantum break

https://www.xboxachievements.com/news/news-28495-This-Week-s-Deals-with-Gold-Include-Quantum-Break--Homefront--The-Revolution-and-More.html

• Like 2

Πολύ σωστα και λογικα μου διαβαζονται αυτά για....καποιον που δεν εχει ηδη διαπληκτιστεί εδώ για τους ιδιους λογους πολλακις και που δεν εχει πει την "αποψη" του για τα εξκλουσιβς επισης πολλακις. Δυστυχως εχεις κανει και τα δυο. Πολλακις. Πολύ πολύ κουραστικος, ερειστικος και αρνητικος. Οσοι παρακολουθουν το νημα καταλαβαινουν.

εγω το εκανα το ανμποξιν, ελπιζω τα μελη να κρατησαν κατι (βλεπε, δωρο λαιβ συνδρομη και χβοχ παςς), διαστασεις, υφη κονσολας, θυρες, κτλ.

Είναι όντως αρκετα πιο βαρύ από ότι δείχνει, όπως λένε αρκετοί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...