Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με παραξένεψε που ο Κωτσοβολος τα παραδίδει μια μέρα αργότερα. Τι αιτιολογία έχουν δώσει;

Δημοσ.

Εδώ πιστεύω ότι υποτιμάς το θέμα. Αν ήταν έτσι όπως τα γράφεις δεν θα υπήρχε liquid cooling στα pc, πιο ποιοτικά κουτιά κάρτες με καλύτερο σύστημα ψύξης κτλ. Ούτε θα υπήρχαν παράπονα του τύπου η κονσόλα μου κοντεύει να απογειωθεί όταν παίζει ταινία, game είναι τεράστια και άλλα.

Από την μια άκρη έφτασες στην άλλη πιστεύω. Δεν ήταν τυχαίο ότι σε όλα τα reviews όλοι παρατηρούσαν τι όμορφη και μικρή κονσόλα είναι αυτή. Παίζει τον ρόλο του ΚΑΙ αυτό. Όχι τον μοναδικό αλλά έχει την σημασία του. Ειδικά το αν ζεσταίνεται στα ράφια που το βάζουμε. (κλειστά με σκόνη κλπ

ναι οκ παιζει εναν ρολο, αλλα οχι τον βασικο για αγορα! αποψη μου! και πιστευω και μια μεγαλη μεριδα αγοραστων τους νοιαζει να το παρουν να παιξουν κανα game και αυτο ηταν ολο..τωρα αυτα περι θερμοκρασιες ειναι για gamers και ποιο ψαγμενους!

Δημοσ.

ναι οκ παιζει εναν ρολο, αλλα οχι τον βασικο για αγορα! αποψη μου! και πιστευω και μια μεγαλη μεριδα αγοραστων τους νοιαζει να το παρουν να παιξουν κανα game και αυτο ηταν ολο..τωρα αυτα περι θερμοκρασιες είναι για gamers πιο ψαγμένους!

Συμφωνώ και fixed, για αυτό άλλωστε και η τιμή του :)

(Που και πάλι τσάμπα είναι αν τα βάλει κάτω κανείς αλλά προς χάρη της συζήτησης - άλλωστε και αυτά τα iphone -X για ξυπνητήρι και τηλέφωνο δεν είναι?  :P).

Δημοσ.

Εδώ πιστεύω ότι υποτιμάς το θέμα. Αν ήταν έτσι όπως τα γράφεις δεν θα υπήρχε liquid cooling στα pc, πιο ποιοτικά κουτιά κάρτες με καλύτερο σύστημα ψύξης κτλ. Ούτε θα υπήρχαν παράπονα του τύπου η κονσόλα μου κοντεύει να απογειωθεί όταν παίζει ταινία, game είναι τεράστια και άλλα.

Μην βαζεις στο ιδιο τσουβαλι pc και κονσολες. Στο pc εχεις πληρη προσβαση στο εσωτερικο,στις κονσολες οχι.

Στην περιπτωση της MS η εταιρεια σωστα επενδυσε και εβαλε μεσα καλυτερο συστημα ψυξης οχι μονο για αυτο,αλλα γιατι εχει εσωτερικα πλεον(οπως και στο One S)το τροφοδοτικο αρα ακομα περισσοτερη ζεστη απο παλια με το power brick.

Το θεμα ειναι ομως οτι η κονσολα ξεφυγε αρκετα σαν τιμη κατι που βλεπω να ξεχναει ο κοσμος.

Το Xbox One X πωλειται στα 499ευρω,οταν το αρχικο Xbox One(2013)βγηκε στην αγορα σαν επομενης γενιας κονσολα στα 400ευρω.

Αυτο ηθελε να αποφυγει η αλλη γνωστη εταιρεια,με την επιλογη των φθηνων υλικων στο εσωτερικο οπως και την απουσια 4κ blu ray.Οχι μονο να μεινει το αρχικο κοστος της κονσολας χαμηλο(ιδια τιμη με το ps4)αλλα να μπορει να πεσει και γρηγορα/ευκολα η τιμη του,οπως βλεπουμε.

Για μενα προσωπικα εκανε μεγαλη πατατα η εταιρεια που κυκλοφορησε την κονσολα σε αυτη την τιμη και οχι σε χαμηλοτερη ή εστω να εδινε δωρο το Forza 7.

60 είναι τα καταστήματα public σε όλη την Ελλάδα ......μην ακούω χαζομαρες......1 για προμο σε κάθε κατάστημα

και απο ποτε τα promo παιζουν τοσο ρολο στην κυκλοφορια νεας κονσολας,και ειδικα απο μια απο τις μεγαλυτερες κονσολες της αγορας,κοροιδευομαστε?

Τα promo επρεπε να τα φροντιζαν να τα στειλουν πριν κυκλοφορησει η κονσολα και σε καμια περιπτωση να μην παιζουν ρολο στις τελικες πωλησεις.

Δημοσ.

Εγω δεν μίλησα για πωλήσεις ,ούτε με νοιαζουν....αλλα 60 για 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα;;:πο ένα να στείλουν ......

Ας είναι και έτσι,60 σε όλη την Ελλάδα , ευχαριστημένος;θα κοιμηθείς ήσυχος;

Λες ξέφυγε σε τιμή ,εδώ προσπαθούν να φτιάξουν αντίστοιχο pc με αυτά τα χρήματα και ούτε καν πλησιάζουν....

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μολις ηρθε και σε μενα σημερα το project scorpio edition 

ερωτηση τα  παιχνιδια που εχω κατεβαζουν αυτοματα τις βελτιωσεις ; πχ το φιφα 18 η πρεπει να κανω κατι στη νεα κονσολα ;

τα saves ειναι στο cloud η μεταφερονται με καποιο τροπο; 

Δημοσ.

Μην βαζεις στο ιδιο τσουβαλι pc και κονσολες. Στο pc εχεις πληρη προσβαση στο εσωτερικο,στις κονσολες οχι.

Στην περιπτωση της MS η εταιρεια σωστα επενδυσε και εβαλε μεσα καλυτερο συστημα ψυξης οχι μονο για αυτο,αλλα γιατι εχει εσωτερικα πλεον(οπως και στο One S)το τροφοδοτικο αρα ακομα περισσοτερη ζεστη απο παλια με το power brick.

Το θεμα ειναι ομως οτι η κονσολα ξεφυγε αρκετα σαν τιμη κατι που βλεπω να ξεχναει ο κοσμος.

Το Xbox One X πωλειται στα 499ευρω,οταν το αρχικο Xbox One(2013)βγηκε στην αγορα σαν επομενης γενιας κονσολα στα 400ευρω.

Αυτο ηθελε να αποφυγει η αλλη γνωστη εταιρεια,με την επιλογη των φθηνων υλικων στο εσωτερικο οπως και την απουσια 4κ blu ray.Οχι μονο να μεινει το αρχικο κοστος της κονσολας χαμηλο(ιδια τιμη με το ps4)αλλα να μπορει να πεσει και γρηγορα/ευκολα η τιμη του,οπως βλεπουμε.

Για μενα προσωπικα εκανε μεγαλη πατατα η εταιρεια που κυκλοφορησε την κονσολα σε αυτη την τιμη και οχι σε χαμηλοτερη ή εστω να εδινε δωρο το Forza 7.

και απο ποτε τα promo παιζουν τοσο ρολο στην κυκλοφορια νεας κονσολας,και ειδικα απο μια απο τις μεγαλυτερες κονσολες της αγορας,κοροιδευομαστε?

Τα promo επρεπε να τα φροντιζαν να τα στειλουν πριν κυκλοφορησει η κονσολα και σε καμια περιπτωση να μην παιζουν ρολο στις τελικες πωλησεις.

Ένας λόγος παραπάνω να σε φροντίσει η ίδια η εταιρεία με θερμοκρασίες θόρυβο κλπ δεν νομίζεις βρε Fulgore, αφού δεν έχεις όπως λες και εσύ πρόσβαση στο εσωτερικό της κονσόλας και να σου παρέχει ότι πιο κοντινό σε liquid-cooling στα PC με 80 plus GOLD τροφοδοτικό (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται στην MS)???  B)

(btw πολύ καλό αυτό και με το 4pro που μπορείς να το ανοίξεις και να το "φυσήξεις" ή η αλλαγή σκληρού (αυτό έπρεπε να το παρέχει και το 1X.)

Τώρα όσον αφορά την τιμή, έγραψα ήδη και εγώ ότι είναι "μεγάλη" σαν αρχικό ποσό, για κάτι που παίζει παιχνίδια αλλά θα επαναλάβω ότι αν τα βάλεις κάτω (ποιότητα κατασκευής, καλό PSU, UHD BD, ποιότητα υλικών κλπ, 12GB GDDR5) δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι ίσως και να "μπαίνει και μέσα" η MS. Αυτό φυσικά αν ασχολείσαι με τον χώρο γιατί αλλιώς ναι - βλέπεις την τιμή και στρίβεις για κάτι που παίζει μόνο παιχνίδια σαν απλός καταναλωτής, μπαμπάς, μαμά κλπ...

Όμως το Scorpio δεν απευθύνεται εκεί και η τιμή είναι inline με την τιμή του αρχικού X1 με το Kinnect.

Τέλος για τα price drops που αναφέρεις - ευθύνεται μόνο και μόνο η λιθογραφία (16nm) όπως πάντα σε όλα τα περί σιλικόνης πιστεύω. Όλα τα άλλα είναι παρελκόμενα. Τώρα αν τα χειρότερα "υλικά" είναι κάτι θετικό σε κάτι το οποίο έχει 1(?) χρόνο εγγύηση αν δεν κάνω λάθος και παίρνεις πίσω ή refurbished ή επισκευή αν (πουσου) δεν ξέρω αν είναι κάτι θετικό.

Τουλάχιστον το x1x εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που βγήκε για μένα σε hardware και σε software τουλάχιστον (BC κλπ.)

Δεν ξέρω αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μολις ηρθε και σε μενα σημερα το project scorpio edition

ερωτηση τα παιχνιδια που εχω κατεβαζουν αυτοματα τις βελτιωσεις ; πχ το φιφα 18 η πρεπει να κανω κατι στη νεα κονσολα ;

τα saves ειναι στο cloud η μεταφερονται με καποιο τροπο;

Θα πρέπει να κατεβάσεις τα enhancement patches για κάθε παιχνίδι που περιέχει τα upgraded textures. Νομίζω θα πρέπει να υπάρχει είτε στη λίστα με τα updates, είτε κάπου αλλού. Ψαξου λίγο στo my games and apps

Δημοσ.

Τουλάχιστον το x1x εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που βγήκε για μένα σε hardware και σε software τουλάχιστον (BC κλπ.)

Για την εμπιστοσυνη θα σου πω του χρονου τετοια περιοδο με βαση τι παιχνιδια θα εχουν κυκλοφορησει.

Και προφανως και αναφερομαι στα microsoft exclusive.

Για φετος παντως μιας και πλησιαζουμε στα τελη του 2017,για να δουμε στις υποψηφιοτητες για καλυτερα παιχνιδια της χρονιας αν τα exclusives των κονσολων ειναι τοσο αδιαφορα και ποιος θα κερδισει :)

Δημοσ.

Ρε φουλγκορ ,το ξέρουμε ρε ψηλε ότι έχει περισσότερα exclusives η sony ,θα πάρει και όλα τα όσκαρ,δεν διαφωνεί κανείς και γι'αυτό άλλωστε οι περισσότεροιgamers έχουμε και ps....Δεν σε ανάγκασε κανεις να πάρεις xbox.Απλως οποίος θέλει να παίζει τις καλύτερες εκδόσεις στα multiplatform θα πάρει X1 και πίστεψε με είναι πάρα πολλοί.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω δεν μίλησα για πωλήσεις ,ούτε με νοιαζουν....αλλα 60 για 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα;;:πο ένα να στείλουν ......

Ας είναι και έτσι,60 σε όλη την Ελλάδα , ευχαριστημένος;θα κοιμηθείς ήσυχος;

Εμενα μην μου το λες,πες το στον συμφορουμιτη πιο πισω και στα αλλα ατομα που εφαγαν ακυρο ενω εριξαν προπαραγγελια.

Απλως οποίος θέλει να παίζει τις καλύτερες εκδόσεις στα multiplatform θα πάρει X1 και πίστεψε με είναι πάρα πολλοί.

Το σχολιο μου παραμενει παντως για του χρονου,οχι για το One X αλλα γενικα για το xbox δεν αλλαζει κατι σε αυτο.

Δημοσ.

Ρε φουλγκορ ,το ξέρουμε ρε ψηλε ότι έχει περισσότερα exclusives η sony ,θα πάρει και όλα τα όσκαρ,δεν διαφωνεί κανείς και γι'αυτό άλλωστε οι περισσότεροιgamers έχουμε και ps....Δεν σε ανάγκασε κανεις να πάρεις xbox.Απλως οποίος θέλει να παίζει τις καλύτερες εκδόσεις στα multiplatform θα πάρει X1 και πίστεψε με είναι πάρα πολλοί.

Kάτσε να πάρει xbox....

Το καλυτερότερο θα είναι.

Δημοσ.

Kάτσε να πάρει xbox....

Το καλυτερότερο θα είναι.

Δεν θυμαμαι να ειπα ποτε στα προσφατα σχολια μου οτι ειναι απιθανο να παρω xbox. Ειπα οτι στο προσφατο μελλον ειναι απιθανο να παρω Xbox one X.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...