keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 εντυπωσιακή η κατανάλωση όντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πάρτε να έχετε: Ελπίζω να το έχουν καρφώσει ή να έχουν βάλει καλή κόλλα στο σηματάκι του ps στο pro γιατί το βλέπω να ξεκολλάει (αριστερά είναι τα 40 COMPUTE UNITS (από τα 44 που έχει) που το πάνε μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γενικά βλέπω πολλους PlayStation fans να λένε ότι στο 4κ θα έχει 30fps και σιγά το πράγμα και διάφορα τέτοια... Εσένα σε ενδιαφέρει τί λένε οι άλλοι ή σε ενδιαφέρει να έχεις κονσόλα για να παίζεις τα παιχνίδια που σου αρέσουν; Με κάτι τέτοια αρχίζει το offtopic χωρίς λόγο... Στην τελική ακόμα δε βγήκε το μηχάνημα, τί περιμένεις επιβεβαίωση ότι είναι έτσι ή δεν είναι; Ας σοβαρευτούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εσένα σε ενδιαφέρει τί λένε οι άλλοι ή σε ενδιαφέρει να έχεις κονσόλα για να παίζεις τα παιχνίδια που σου αρέσουν; Με κάτι τέτοια αρχίζει το offtopic χωρίς λόγο... Στην τελική ακόμα δε βγήκε το μηχάνημα, τί περιμένεις επιβεβαίωση ότι είναι έτσι ή δεν είναι; Ας σοβαρευτούμε... Δεν έχεις άδικο αλλά όπου να είναι θα διαβάσουμε κανένα μήνυμα ότι δεν έχει games το xbox one (X) ή exclusives και θα γελάμε...πικρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ^ βάλε μια λίστα γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει είναι η αλήθεια τί έχει ανακοινωθεί νέο για το Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γενικά βλέπω πολλους PlayStation fans να λένε ότι στο 4κ θα έχει 30fps και σιγά το πράγμα και διάφορα τέτοια... Και τα δύο συστήματα περιορίζονται από ότι APU θα βγάλει ή θα έχει διαθέσιμη σαν τεχνολογία η AMD. Αυτό σημαίνει ότι ΚΑΙ τα δύο συστήματα θα περιορίζονται στις επιδόσεις τους από την AMD +-5% παραπάνω/παρακάτω το καθένα ανάλογα με τις προτεραιότητες της κάθε εταιρείας. Απλώς τυγχάνει η υλοποίηση της MS να είναι πολύ κομψότερη και καλύτερη σαν υλοποίηση από τις δύο. Το γεγονός ότι δεν αφήνει κανέναν από την απ' έξω είτε έχει 360, είτε FHD και όχι 4K τηλεόραση είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όπως και το μέγεθος. Όπως και ο θόρυβος. Όπως και το game pass. Και το EA Pass. Και .. και.. και... H δύναμη ήταν αναμενόμενη ένα χρόνο μετά ούτως ή άλλως. ^ βάλε μια λίστα γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει είναι η αλήθεια τί έχει ανακοινωθεί νέο για το Χ Ότι καινούργιο έχει ανακοινωθεί και για το 4pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 με τι ασχολειται πλεον ο κοσμος..με το αν καιει η κονσολα...ημαρτον..ποπο ρε μαγκες που εχετε φτασει πλεον? ξεχασατε οτι απλα ειναι μια κονσολα για να παιζεις κανα παιχνιδακι και μεχρι εκει?...δηλαδη σε λιγα χρονια θα βγουν καποιοι και θα λενε "α κοιτα το xbox εχει μεταλικες βιδες ενω το ps4 χαλκινες"...xaxaxa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 [...] Ότι καινούργιο έχει ανακοινωθεί και για το 4pro. εκτός multi εννοώ - του 4 τα ξέρω είναι τα κλασσικά αν δεν έχει καμοιά έτοιμη λίστα σαν τις παραπάνω για τα specs άστο θα το ψάξω αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχει πολλα πραγματα. Forza. Pubg. State of Decay 2. Crackdown κ Sea of Thieves. Αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) με τι ασχολειται πλεον ο κοσμος..με το αν καιει η κονσολα...ημαρτον..ποπο ρε μαγκες που εχετε φτασει πλεον? ξεχασατε οτι απλα ειναι μια κονσολα για να παιζεις κανα παιχνιδακι και μεχρι εκει?...δηλαδη σε λιγα χρονια θα βγουν καποιοι και θα λενε "α κοιτα το xbox εχει μεταλικες βιδες ενω το ps4 χαλκινες"...xaxaxa Εδώ πιστεύω ότι υποτιμάς το θέμα. Αν ήταν έτσι όπως τα γράφεις δεν θα υπήρχε liquid cooling στα pc, πιο ποιοτικά κουτιά κάρτες με καλύτερο σύστημα ψύξης κτλ. Ούτε θα υπήρχαν παράπονα του τύπου η κονσόλα μου κοντεύει να απογειωθεί όταν παίζει ταινία, game είναι τεράστια και άλλα. Από την μια άκρη έφτασες στην άλλη πιστεύω. Δεν ήταν τυχαίο ότι σε όλα τα reviews όλοι παρατηρούσαν τι όμορφη και μικρή κονσόλα είναι αυτή. Παίζει τον ρόλο του ΚΑΙ αυτό. Όχι τον μοναδικό αλλά έχει την σημασία του. Ειδικά το αν ζεσταίνεται στα ράφια που το βάζουμε. (κλειστά με σκόνη κλπ.) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2017 από Goreclaw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) άκυρον Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2017 από keropi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 /cheers! Δεν ξέρω αν είναι PR talk αλλά μετά την προαγωγή του ο Phil Spencer ανακοίνωσε ότι η M$ στρέφεται πλέον στο να αποκτήσει studio ή να δημιουργήσει καινούργια για την παραγωγή παιχνιδιών. Εντάξει είναι μια μέρα πριν το lauch του Χ1Χ αλλά πολύ ενθαρρυντικό! https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-11-06/microsoft-boosts-video-game-investment-as-focus-shifts-to-software Στο μεταξύ πάει Japan σύντομα - ποιόν λέτε να εξαγοράσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 άντε να δούμε - μακάρι σε νέα καλά ΙΡ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πάντως αναβαθμίστηκε ο Phil. Είναι πλέον vice president. Εκτός του γεγονότος ότι μπήκε στους illuminati του συμβουλίου της MS ελπίζω αυτό να συνοδεύεται από αντίστοιχη χρηματοδότηση Ελπίζω να αγοράσει την Nintendo Μιας και το Super Lucky's Tale πάτωσε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) κατα την γνωμη μου τα πραγματα εχουν ως εξης, το στηριζω κυριως σε τεχνικες μανατζμεντ απο τον πραγματικο κοσμο: -Ανακοινωση του Χβοχ 1 το 2013 -Ο Ντοτ Ματρικ *** το συμπαν με την επικοινωνιακη πολιτικη του, καποια χαρακτηριστικα της κονοσλας ειναι πολυ μπροστα (οχι απαραιτητα με την καλη εννοια αυτο) απο την εποχη της κονσολας.Τιμη στα υψη, κινενκτ και μια σονυ που εχει μαθει απο τα λαθη της. -Αρχιζει η κατρακυλα, το πλειστεισο πουλαει 2:1 (εχει φτασει σχεδον το 3:1 τωρα πια) και ο Ματρικ παιρνει *** για την Ζυνγκα οπου και εκει κανει αυτο που ξερει καλυτερα (να την ***ι κοινως). -Μπαινει στο προσκηνιο ο Σπενσερ, ανερχομενο τοτες αστερακι, ο οποιος καταλαβαινει πως η μαχη στην παρουσα γενια εχει χαθει. Το λεει κιολας δημοσιως για να εχει και τον κωλο του (οσο πιο) καλυμμενο. Το πε ο ανθρωπος, δεν κανω κονσολ γουαρ Τι του λενε οι απο πανω? Την εχουμε ***, κανε οτι μπορεις να μεινουμε στην επιφανεια και να μη βουλιαξουμε (το καραβι ΔΕ σωζεται). Ως κερασακι (δικη μου εκτιμηση) του λενε, αν τα καταφερερεις και δεν πνιγουμε μπαινεις ΔΣ. -Αρχιζει ο Σπενσερ (που το ποναει το χβοχ καθως ειναι παλιο φανταρακι της ΜΣ απο τα χαμηλα ρανκς- βλεπε Λόυαλτυ) τις κινησεις σωτηριας στις οποιοες ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται εξκλουσιβς (μονο τα βασικα) ετσι ωστε να κρατησει τα μποσικα - δεν μπορει το πλοιο να βυθιζεται και συ να κοιτας για εξκλουσιβς, πρεπει να λυσεις τις βαρκες να μπει ο κοσμος(=fanbase) μεσα δλδ με αλλα λογια:προταιρεοτητες. -Σταματαει το βυθισμα του καραβιου, αρχιζει να δινει εμφαση στις υπηρεσιες , τα αναφερατε αποπανω μερικοι (Γκειμ παςς, ριφαντ κτλ) και κοβει οτι δεν φτανει τα στανταρ που εχει θεσει (φειμπλ λετζεντς, σκειλμπαουντ κτλ). -Σταθεροποιειται η κατασταση και μενει το τυρακι που θα συνεχισει να κραταει την υπαρχουσα συρρικνωμενη μεν, λόυαλ δε βαση των χρηστων με το τερας που ακουει στο ονομα σκορπιο, με σκοπο παντα την αμερικη (Μπιγγερ, Μπεττερ). -Ανακοινωνει ΤΩΡΑ οτι αρχιζζουν να δουλεουν πανω σε εξκλουσιβς που αν κρινουμε απο τα χρονο (διαρκεια) παραγωγης τους θα τα δουμε ποτε? Μπραβο τσακαλια, στο νεο χβοχ το 2020! Δε ξερω αν εχει σπουδασει ρικαβερυ/τερν αραουντ μανατζμεντ, αλλα ο τυπος το εχει. Επισης να επισημανω πως απανταει σε πρσοωπικα ιμειλ. Του εστειλα πριν απο 2 μηνες να τον συγχαρω που η κονσολα ξεκινησε να υποστηριζει αραβικα και μου επιασε διαλογο (κρατησε 3 μειλς) για το φιντμπακ μου και την αποψη μου απο για το πως βλεπω να προμοταρεται η κονσολα στη μεση ανατολη. ΠΣ. Σορρυ για τα οποια ορθογραφικα, δεν γραφω σχεδον ποτε ελληνικα (λυπηρο μεν, πραγματικο δε). ΠΣ2. 9 η ωρα θα εχω την κονσολα, 7 δικες σας, πρωτες φωτοζ τα μεσανυχτα δικα μου. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2017 από hexenlord 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις