Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολυ Παιδιά για τις απαντήσεις σας!
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα πάω full digital με το scorpio για κάτι τέτοια. Το Drive θα παίζει μόνο ταινίες
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα πάω full digital με το scorpio για κάτι τέτοια. Το Drive θα παίζει μόνο ταινίες Δηλαδή αν έχουμε φυσικά δισκάκια θα πρέπει να τα βάζουμε κάθε φορά για να παίξουμε ? Δεν είναι μόνο για εγκατάσταση ?
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή αν έχουμε φυσικά δισκάκια θα πρέπει να τα βάζουμε κάθε φορά για να παίξουμε ? Δεν είναι μόνο για εγκατάσταση ? Το βάζεις για authentication. Όσο για αυτό που ρώτησες πριν - μην συνδέσεις το x1x σου σε δίκτυο παρά μόνο αφού κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια σου για να μην ζητήσει και τα patch ταυτόχρονα αλλά μετά την εγκατάσταση από τα δισκάκια οπότε θα τα patchαρει μετά που θα βρει δίκτυο για να σου πάρει πιο λίγο χρόνο η διαδικασία και να κάνεις και τα "κουμάντα" σου με το ποιο patch θα θες να μπει πρώτα με pause κτλ όπως λέει ο φίλος kostiger. 2
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το βάζεις για authentication. Όσο για αυτό που ρώτησες πριν - μην συνδέσεις το x1x σου σε δίκτυο παρά μόνο αφού κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια σου για να μην ζητήσει και τα patch ταυτόχρονα αλλά μετά την εγκατάσταση από τα δισκάκια οπότε θα τα patchαρει μετά που θα βρει δίκτυο για να σου πάρει πιο λίγο χρόνο η διαδικασία και να κάνεις και τα "κουμάντα" σου με το ποιο patch θα θες να μπει πρώτα με pause κτλ όπως λέει ο φίλος kostiger. Κάθε φορα πρέπει να κάνει authentication η μόνο μια φορά ? Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κάθε φορα πρέπει να κάνει authentication η μόνο μια φορά ? Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Κάθε φορά. Βιντεάκι με X1X enchanced βροχούλα στο Forza. Κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερο και από την PC Version: http://gamersyde.com/hqstream_forza_motorsport_7_nordschleife-41259_en.html Επίσης patch για τα : Elite Dangerous (!) Wolfenstein II Evil Within II Dishonered 2 Shadow of War. FFXV Κάτι κάνει καλά εδώ η MS εδώ δεν νομίζετε?
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε.. Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony..
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε.. Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony.. Κάπως πρέπει να παλέψει την ms και η sony προκειμένου να αυξήσει και αλλο τις πωλήσεις.... Πάντως θετικά σχολεία ακούω για το tf2 στο xbox one και βλέπω απο το xbox on.
keropi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 δε νομίζω ότι θα έχουν νόημα οι συγκρίσεις μιας και μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικών χρονολογιών και διαφορετικών specs... δεν είναι πχ όπως τα κλασσικά Χ1 και 4 που ήταν κοντά και χρονολογικά και σε επίπεδο hardware - το καθένα με τις πατέντες του μεν αλλά όχι με τις μεγάλες διαφορές που έχουμε τώρα... με το καλημέρα κανένα μηχάνημα πλέον δεν έχει σωστά patches/updates, εδώ gpu των 800ε παίρνεις και ώσπου να ωριμάσουν οι drivers περνάει κανα 4μηνο....
mikele13- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μόλις έλαβα email από public και μου λέει ότι θά λάβω μετά από 10 μέρες με νέο κύμα παραλαβών !!!! Προπαραγγελια έκανα τον Απρίλιο.... Wtf?
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μόλις έλαβα email από public και μου λέει ότι θά λάβω μετά από 10 μέρες με νέο κύμα παραλαβών !!!! Προπαραγγελια έκανα τον Απρίλιο.... Wtf? Και εμένα το ίδιο... (παραγγελία Αύγουστο όμως). Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω την προπαραγγελία και να πάω από κανένα άλλο κατάστημα.... Δεν θέλω να παίξω όμως την Scorpio Edition κορώνα γράμματα.. Περιμενουμε να τα δουμε στην πραξη, προκειμενου να προσυπογραψουμε.. Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-titanfall-2-xbox-one-x-performance-analysis Το Digital Foundry αρχισε να τα παιρνει απο τη Sony.. Μην δίνεις και πολύ σημασία. Ούτως ή άλλως αντίθετα με το προ η έκδοση του x1x έκανε native rendering σε 4K τα εφέ κτλ και η internal resolution ήταν downsample από 6K σε 4K ούτως ή άλλως. Απλώς κάποιος εκεί στην respawn ήταν πολύ trigger happy με το X1X. Θα το φτιάξουν σύντομα και θα αποκατασταθεί η ισορροπία Πάντως το DF είναι ανησυχητικά ήσυχο τις τελευταίες μέρες ε? λες?
PaRaNo1d Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδια,,σκεφτομαι να αγορασω XBox scorpio edition. Δεν ειχα ποτε X Box δικο μου .... Μιας και κωλωνω λιγο με την τιμη του...για το αν θα αξιζει η οχι τα λεφτα του...θελει καποιος να με ψησει λιγο με τα υπερ του? Δεν εχω βεβαια στο δωματιο 4κ τβ....μια 32αρα εχω στην οποια θα παιζω πιο πολυ και μια ολοκαινουργια 43αρα 4κ στο σαλονι στην οποια λογω οικογενειας δεν νομιζω να μπορω να παιζω παρα πολυ..
ababapanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ τελικά παραλαμβάνω 8 του μήνα από κοτσοβολο με δώρο το AC origins
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδια,,σκεφτομαι να αγορασω XBox scorpio edition. Δεν ειχα ποτε X Box δικο μου .... Μιας και κωλωνω λιγο με την τιμη του...για το αν θα αξιζει η οχι τα λεφτα του...θελει καποιος να με ψησει λιγο με τα υπερ του? Δεν εχω βεβαια στο δωματιο 4κ τβ....μια 32αρα εχω στην οποια θα παιζω πιο πολυ και μια ολοκαινουργια 43αρα 4κ στο σαλονι στην οποια λογω οικογενειας δεν νομιζω να μπορω να παιζω παρα πολυ.. Στυγνή αντιγραφή αλλά νομίζει θα βοηθήσει γιατί βαριέμαι να τα γράφω και συνοψίζει τα ΠΑΝΤΑ: Το μόνο που θα συμπληρώσω είναι επειδή και εγώ σε 1080p τηλεόραση θα παίξω ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια θα έχουν free antializing υπό την μορφή Supersampling και downscale μετά ΚΑΙ ΠΟΛΥ μικρότερη κατανάλωση σε αυτό το mode. (Κάπου 50 watt από ότι διαβάζω). Power Consumption Comparions Total System Power Energy-Saving Instant-On Idle Load (UHD BD) Load (GoW4) Load (The Wolf Among Us) Xbox One < 2W 14.2W 53W 80W 107W 102W Xbox One X < 1W 10W 56W 64W 172W 101W review από σοβαρό (δηλαδή pc) site Δεν παιδιά τι να λέμε - σε 1080p SDR 100 watt - τι να λέμε - αυτά τα πράγματα ΔΕΝ γίνονται. Τόσο πίνει (δυνατό) gaming PC σε steam game της πλάκας.. πόσο μάλλον σε 4K mode που δεν υπάρχει κάρτα της AMD με 6 TF με αυτούς τους χρονισμούς να καταναλώνει σύνολο το σύστημα 175 watt. Δεν απλά δεν υπάρχει αυτό για όσους καταλαβαίνουν γιατί μιλάω. Αρκεί να μου το στείλουν αύριο
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Και εμένα το ίδιο... (παραγγελία Αύγουστο όμως). Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω την προπαραγγελία και να πάω από κανένα άλλο κατάστημα.... Δεν θέλω να παίξω όμως την Scorpio Edition κορώνα γράμματα.. Μην δίνεις και πολύ σημασία. Ούτως ή άλλως αντίθετα με το προ η έκδοση του x1x έκανε native rendering σε 4K τα εφέ κτλ και η internal resolution ήταν downsample από 6K σε 4K ούτως ή άλλως. Απλώς κάποιος εκεί στην respawn ήταν πολύ trigger happy με το X1X. Θα το φτιάξουν σύντομα και θα αποκατασταθεί η ισορροπία Πάντως το DF είναι ανησυχητικά ήσυχο τις τελευταίες μέρες ε? λες? Οχι, ουτε καν. Τρολια εριξα. Εξυπακουεται οτι θα στρωσει με επερχόμενο πατσακι. Οσο για το Digital Foundry, μου φαινονται αμεροληπτοι ενω ειναι κ απο τα λιγα site στα οποια γινεται σοβαρη και ενδελεχης αναλυση. Τα περισσότερα reviews που εχω διαβασει για το Χ ειναι οτιναναι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις