Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άντε να παραλάβουμε με το καλο αυριο και το απόγευμα σας ανεβάζω φωτογραφίες να γουστάρετε, πάντως το xbox αυριο το βράδυ θα βαρεσει υπερωρίες για να κάνω εγκατάσταση τα παιχνίδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eκτός απο τα 100-200 γιγα patches που πρέπει να κατέβουν, εγώ θα το άφηνα έτσι και αλλιώς ανοιχτό, αν έχει κάποια παιδική αρρώστια να τη βγάλει μέσα στο doa. 

Download σε standby mode μπορούσε να κάνει δεν θυμάμαι, ή πρεπει να είναι ανοιχτό?

• Like 1

Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ?

Eκτός απο τα 100-200 γιγα patches που πρέπει να κατέβουν, εγώ θα το άφηνα έτσι και αλλιώς ανοιχτό, αν έχει κάποια παιδική αρρώστια να τη βγάλει μέσα στο doa. 

Download σε standby mode μπορούσε να κάνει δεν θυμάμαι, ή πρεπει να είναι ανοιχτό?

Μπορεί όντως και κατά αυτήν την λειτουργία καταναλώνει περίπου 10 watt.

Με τη σειρα που θα βαλεις τα δισκακια θα ξεκινησει η εγκατασταση και το κατεβασμα των αναβαθμισεων, εκτος κ κανειις στο μεταξυ pause και επιτρεψεις στην κονσολα να κατεβασει αλλο patch..

• Like 1

Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ?

edit: beaten από Kostiger.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...