The_Sheep Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εμενα που ειναι απο το Σαββατο στο μαγαζι και δεν μου το δινουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etf13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εμενα μου ειπαν αυριο απογευμα καταστημα Κωτσοβολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ από κατάστημα ,θα πάω και μια βόλτα αύριο καλού κακού. Καλα κι εγω ετσι θα κανω. Σιγα μην το αφησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ηρθε και το μαιλ απτο πλαισιο συσκευάζεται και σύντομα θα μεταφερθεί στο κατάστημα ΗΜΕΡΑ/ΩΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ: 07/11/2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ολοι με τον μπιπ ορθιο ειμαστε παντως για το Χ.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αντε, περιμένουμε εντυπώσεις από τους τυχερούς! :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Άντε να παραλάβουμε με το καλο αυριο και το απόγευμα σας ανεβάζω φωτογραφίες να γουστάρετε, πάντως το xbox αυριο το βράδυ θα βαρεσει υπερωρίες για να κάνω εγκατάσταση τα παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Eκτός απο τα 100-200 γιγα patches που πρέπει να κατέβουν, εγώ θα το άφηνα έτσι και αλλιώς ανοιχτό, αν έχει κάποια παιδική αρρώστια να τη βγάλει μέσα στο doa. Download σε standby mode μπορούσε να κάνει δεν θυμάμαι, ή πρεπει να είναι ανοιχτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω γινεται Σωκρατη.Καλοριζικο παιδια το κτηνακι σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Χαρές που θα κάνει η ΔΕΗ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BravenGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/LWAaFRevb7s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Eκτός απο τα 100-200 γιγα patches που πρέπει να κατέβουν, εγώ θα το άφηνα έτσι και αλλιώς ανοιχτό, αν έχει κάποια παιδική αρρώστια να τη βγάλει μέσα στο doa. Download σε standby mode μπορούσε να κάνει δεν θυμάμαι, ή πρεπει να είναι ανοιχτό? Μπορεί όντως και κατά αυτήν την λειτουργία καταναλώνει περίπου 10 watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Με τη σειρα που θα βαλεις τα δισκακια θα ξεκινησει η εγκατασταση και το κατεβασμα των αναβαθμισεων, εκτος κ κανειις στο μεταξυ pause και επιτρεψεις στην κονσολα να κατεβασει αλλο patch.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, εγώ που θέλω να κάνω εγκατάσταση 4 Παιχνίδια συν τα patches δηλαδή καμία 400gb υπαρχει τροπος να τα βάλω κατεβαίνουν όλα μαζί σε σειρά η πρέπει να βάζω δισκακι και να περιμένω κάθε εγκατάσταση και patch ? edit: beaten από Kostiger. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις