comfuzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 που ακριβώς είναι το download link μέσα σε αυτό που εστειλες? παίζει να μπορώ να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου? γιατί το παλιό xbox one το έχω πουλήσει. Δεν μπορείς από pc, μόνο από xbone. Έβαλα και γω τα 4K textures να κατεβαίνουν σε εξωτερικό hdd. Αναμονή για Τρίτη πρωί να το πάρω από Πλαίσιο Συντάγματος και μετά το απόγευμα να το στήσω/αναβαθμίσω και να παίξω επιτέλους σε 4K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά αν θέλουμε και 2ο χειριστήριο με το scoprio tag για εμάς που παραγγείλαμε την Scoprio edition θα πρέπει να ληστέψουμε συμφορουμίτη την ώρα που πάει να παραλάβει ή πάμε Xbox Design Lab? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλή ερώτηση φιλε, μάλλον πας για λαμπ. Επίσης να πω για τα παιδια που ρώτησαν σε προηγουμενη σελίδα (σορρυ ειμαι απο κινητό και δεν εχω παραθεση) πως το preloading προϋποθέτει κονσολα χβοχ one. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πάντως είμαι hyped στο θεό. Τόσο μικρό μηχανάκι με τόση δύναμη πως στο καλό το φτιάξανε? Δηλαδή κάθε μέρα διαβάζω για αυτό και άλλο τόσο πωρώνομαι. Ήθελα να φτιάξω pc τόσο μικρό με τόση δύναμη αλλά στο τέλος τα παράτησα με τις τιμές των καρτών γραφικών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή και που θα το πάρω την Τρίτη μόνο για Assassin's Creed origin και Forza 7 Θέλω γύρω στα 100 με 150 GB update. Λολ. 3 μέρες θα μείνει σερι ανοιχτή η κονσόλα και θα την κοιτάω. Καλή φάση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κατεβαστηρι τι έχω κάνει το x1 .......μία βδομάδα κατεβάζει και κατεβάζει,να δω τι θα πρώτο παίξω.....μπήκε μέσα και το injustice 2 .... Γενικά πολλά τα θετικά σχόλια ,ειδικά εξωτερικό....πολλοί πουλάνε το ps pro και το γυρνάνε σε x1x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το PS4 Pro δεν αξίζει να το πουλήσεις αξίζει Μόνο για τα exclusives τίποτα άλλο. (Κακία: και για αερόθερμο το χειμώνα,:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει. Και μονο για τα αποκλειστικα, η αποσβεση γινεται. Εκτος κι αν μιλουμε για πολυ σφιχτα μπατζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν λέω ότι το πουλάς .....και εγώ δεν το δίνω το δικό μου ....απλώς αναφέρω μια τάση που επικρατεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά αν θέλουμε και 2ο χειριστήριο με το scoprio tag για εμάς που παραγγείλαμε την Scoprio edition θα πρέπει να ληστέψουμε συμφορουμίτη την ώρα που πάει να παραλάβει ή πάμε Xbox Design Lab? H περιμενεις καποιον σαν και εμενα , που δε χρειαζεται αλλο να το βγαλει στις αγγελιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goreclaw Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πιο ps4pro ρε παιδιά...αφήστε τις συγκρίσεις - είναι ανούσιες ούτως ή άλλως. To ένα κάνει για θερμάστρα (σόμπα) και ενίοτε drone όπως είπε ο Sokratis με το να σηκώνει απλώς ανάλυση και frame rate αν και όποτε θυμηθούν να βγάλουν patch ή το boost (οπότε απογειώνεται από τον ανεμιστήρα του και γίνεται drone) να δουλεύει και το άλλο ανεβάζει αναλύσεις από το original xbox μέχρι 4Κ textures και framerate και 16x AF με patch ή μη και 60fps ή true 4k/30 εκεί που μετράει και φυσικά downsampling σε 1080p χωρίς lag που διάβασα εδώ...(έλεος). Βέβαια πρέπει να έχεις λίγη εμπειρία σαν pc user να καταλάβεις τι κάνει στην πραγματικότητα αλλιώς το μόνο που θα καταλάβεις είναι ότι θα είναι dead silent και κρύο σαν τάφος. Η τιμή πάντως πάντως ήδη είναι 430 (με την προσφορά κοτσόβολου με το AC:O) και θα πέσει ραγδαία υποθέτω γιατί απλώς η m$ μπορεί. Αλλά αυτή η τιμή όμως, είναι υψηλή για consumer προϊόν είναι η αλήθεια ομολογουμένως και θα αποτρέψει πολλούς - ειδικά όταν το FIFA18 είναι ακριβώς το ίδιο και δεν σηκώνει Patch ούτε στα PC. Happy gaming times! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από Goreclaw 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εγω ξερω οτι μας εχουν κανει σαν μπαλακι του τεννις και χοροπηδαμε απο την μια μπαντα στην αλλη.χωρισανε αυτον τον συνχρονισμο που ειχαν οι εταιριες και εβγαζαν μαζι, η σχεδον μαζι 2 προιοντα και διαλεγες ποιο θα ακολουθησεις.μηπως ειναι ενα κολπο και αυτο για να μας τα παιρνουν και απο τις 2 μεριες?χανει εδαφος η msμε το one και πασαρει η σονυ το pro.πω πω λεμε δυναμη.τρεχουμε ολοι να το παρουμε, μετα απο ενα χρονο βγαζει η ms πιο δυνατο xbox .πω πω λεμε ολοι (οσοι μπορουμε) τρεχουμε να το παρουμε.γιατι κατι μου λεει οτι μεχρι τα αλλα χριστουγεννα θα εχει βγει καινουργιο ps? Ps5 θα ειναι; αναβαθμισμενο με 8-9-10 teraflops θα ειναι και θα λεγεται ps plus; δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι παιζουν αυτο το παιχνιδι...και εμεις τρεχουμε οπως ειπα απο το ενα γηπεδο στο αλλο. Το ειχαν δηλωσει δηλαδη.οτι πολυ πιθανο να μην ξαναβγουν νεες κονσολες παρα αναβαθμισμενες καθε τοσο.απο την μια καλο αυτο γιατι δεν θα πηγαινουν αχρηστα τα παιχνιδια που αγοραζεις και θα τα παιζει ολα.αλλα αυτος ο συνχρονισμος τους ειναι που δεν μου αρεσει.να αγοραζεις ps και να ξερεις οτι θα βγει xbox πιο δυνατο σε 10 μηνες και το αντιστροφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν παίζει κάτι τετοιο,με τις παλαιότερες κονσολες ,ο κύκλος ζωής τους ήταν γύρω στη δεκαετία,στις τωρινές πενταετία.... Συμφωνα με φήμες ,ps5 2020-21 Xbox 2 2022-23. Το μόνο σίγουρο είναι το δυνατό χαρτί της Ms, το backward compatibility,ξέρεις ότι η βιβλιοθήκη σου θα είναι ενεργή ότι και αν γίνει . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πιο πολυ προς 19-20 τη βλεπω την κυκλοφορια του πσ5. Τωρα, οσον αφορα στη backwards compatibility, ειναι δεδομενη η δεσμευση για τηρηση της,οπως εξαλλου εχει διατυμπανιστει και σε δηλωσεις κορυφαιων στελεχων του ΧΒΟΧ τμηματος,εκ μερους της MS. Το θεμα εν προκειμενω θεωρω κατα ποσο το Χ1Χ θα ειναι forwards compatible με το επομενο ΧΒΟΧ.. Εγω ξερω οτι μας εχουν κανει σαν μπαλακι του τεννις και χοροπηδαμε απο την μια μπαντα στην αλλη.χωρισανε αυτον τον συνχρονισμο που ειχαν οι εταιριες και εβγαζαν μαζι, η σχεδον μαζι 2 προιοντα και διαλεγες ποιο θα ακολουθησεις.μηπως ειναι ενα κολπο και αυτο για να μας τα παιρνουν και απο τις 2 μεριες?χανει εδαφος η msμε το one και πασαρει η σονυ το pro.πω πω λεμε δυναμη.τρεχουμε ολοι να το παρουμε, μετα απο ενα χρονο βγαζει η ms πιο δυνατο xbox .πω πω λεμε ολοι (οσοι μπορουμε) τρεχουμε να το παρουμε.γιατι κατι μου λεει οτι μεχρι τα αλλα χριστουγεννα θα εχει βγει καινουργιο ps? Ps5 θα ειναι; αναβαθμισμενο με 8-9-10 teraflops θα ειναι και θα λεγεται ps plus; δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι παιζουν αυτο το παιχνιδι...και εμεις τρεχουμε οπως ειπα απο το ενα γηπεδο στο αλλο.Το ειχαν δηλωσει δηλαδη.οτι πολυ πιθανο να μην ξαναβγουν νεες κονσολες παρα αναβαθμισμενες καθε τοσο.απο την μια καλο αυτο γιατι δεν θα πηγαινουν αχρηστα τα παιχνιδια που αγοραζεις και θα τα παιζει ολα.αλλα αυτος ο συνχρονισμος τους ειναι που δεν μου αρεσει.να αγοραζεις ps και να ξερεις οτι θα βγει xbox πιο δυνατο σε 10 μηνες και το αντιστροφο. Σε μεγαλο βαθμο ισχυει ο προβληματισμος σου. Μυρισαν αιμα οι κολοσσοι, γλυκοκοιταζοντας την αγορα κινητης τηλεφωνιας και τωρα ολα δειχνουν, πως ειδικα αν εδραιωθουν το προ κ το Χ, ο γνωστος επταετης ή οκταετης κυκλος ζωης των κονσολων παει περιπατο.. Παντως, δεν θα ξεχασω ποσο πολυ ειχα κουραστει προσωπικα, αλλα κ ποσο συχνα διαβαζα στα φορουμ για αντιστοιχους με τους δικους μου προβληματισμους, στα τελειωματα της προηγουμενης γενιας, μια κατασταση στα ορια της αγανακτησης για το ποσο κορεσμενα ηταν τα γραφικα (και οχι μονο), σε πολλα multiplatform παιχνιδια. Κ αναφερομαι σε αυτα, γιατι ορισμενα αποκλειστικα εριχναν σαγονια και στο πσ3 και στο 360.. Βλεπε halo 4 Τhe Last of Us και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Ειχε κουραστει με λιγα λογια ο κοσμος και χρειαζοταν μια ανανεωση η οποια δεν ηρθε στην ουσια ποτε απο τις αρχικες εκδοσεις των πσ4 κ ΟΝΕ, κατι που γινεται μαλλον τωρα με τις αναβαθμισμενες εκδοσεις των κονσολων. Λιγοτερο με το προ και περισσοτερο οπως ολα δειχνουν με το Χ, θα δουμε αυτο το bump που δεν ηταν τεχνολογικα εφικτο να δουμε με ανθρωπινο κοστος 4 χρονια πισω, οταν πρωτοκυκλοφορουσαν οι vanilla εκδοσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Για το νέο cod ww2 δεν έχει βγει patch update για το x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις