Socratis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εγώ κρατάω μια επιφίλαξη μηπως μου το δώσουν καμια μέρα μετά, απο το Πλαίσιο. Γενικά θυμάμαι ότι στις ηλεκτρονικές παραγγλείες το public το δίνει την ίδια μέρα, ενώ στο πλαίσιο θέλανε πρωτα να πάει στο μαγαζί κατάστημα και την επόμενη να σε ειδοποιήσουν. Μεγάλο φάουλ τους. Γιαυτό το λόγο προτιμούσα public αλλά τώρα με το scorpio είχα καλό deal και προτίμησα πλαίσιο. Ελα να φτιαχνόμαστε σιγά σιγά... https://www.youtube.com/watch?v=KA-Tu4FB740
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μ' αρέσει που σε κάτι τέτοια video, τα "παλιά" παιχνίδια του X1 ξαφνικά αναφέρονται όλα ως "blurry mess". 6
k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πάντως αυτό που λένε ότι το 4Κ σε downscale 1080p ότι δείχνει καλύτερο από το native 1080p δεν νομίζω ότι ισχύει.. Μόνο και μόνο η μετατροπή, έχεις κάποια ms lag
kostiger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Για Τεταρτη με ειδοποιησαν απο Κωτσο να παω για παραλαβη..
Dev1l Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ενημέρωσή απο Media Markt, την Τρίτη 07/11 παραλαμβανω την limited edition. Πω πω θα γίνει ένας μικρός χαμός... 2
Socratis_g Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Με πήραν από το Πλαίσιο τηλέφωνο Τρίτη το πρωί με το που ανοίγουν μου είπαν θα είναι στο κατάστημα. Αργά απόγευμα μετά τη δουλειά θα πάω καπάκια. 1
Mr_Terror Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν μπορεις να πας να σε εξυπηρετησω να παω εγω να το παρω. 2
kostiger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Oι Κωτσοβολαιοι θελουν μια μερα για να τα βγαλουν απο την αποθηκη;
LordPanag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μου ειπε φιλος οτι του ειπαν να παει σημερα να παραλαβει απο Κωτσοβολο !!! Εχει καποιος αλλος τετοια ενημερωση?
Dev1l Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μου ειπε φιλος οτι του ειπαν να παει σημερα να παραλαβει απο Κωτσοβολο !!! Εχει καποιος αλλος τετοια ενημερωση? Λιγο δύσκολο να υπάρχει ενημέρωση σήμερα, ναι έχουν φτάσει τα κομμάτια απο τις παραγγελίες στα μαγαζιά και τις αλυσίδες αλλά θα επιβληθεί προστιμο αν δωθει έστω και μια κονσόλα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 07 του μηνα. Αυτή η εντολή ειναι απο την ίδια την Microsoft. Οπότε λογικά θα έγινε κάποιο λάθος απο τον υπαλληλο του καταστήματος.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζουμε απο προηγουμενες χρονιες ποτε συνηθως εχει εκπτωσεις στο store η Ms?
kostiger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Τα Χριστούγεννα παντα κατι παιζει. Για να παρεις τοσο νωρις και με σημαντική μείωση τιμης το Forza, το βλεπω πολυ χλωμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις