Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κρατάω μια επιφίλαξη μηπως μου το δώσουν καμια μέρα μετά, απο το Πλαίσιο. Γενικά θυμάμαι ότι στις ηλεκτρονικές παραγγλείες το public το δίνει την ίδια μέρα, ενώ στο πλαίσιο θέλανε πρωτα να πάει στο μαγαζί κατάστημα και την επόμενη να σε ειδοποιήσουν. Μεγάλο φάουλ τους.

Γιαυτό το λόγο προτιμούσα public αλλά τώρα με το scorpio είχα καλό deal και προτίμησα πλαίσιο.

Ελα να φτιαχνόμαστε σιγά σιγά...

https://www.youtube.com/watch?v=KA-Tu4FB740

Δημοσ.

Μ' αρέσει που σε κάτι τέτοια video, τα "παλιά" παιχνίδια του X1 ξαφνικά αναφέρονται όλα ως "blurry mess".

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως αυτό που λένε ότι το 4Κ σε downscale 1080p ότι δείχνει καλύτερο από το native 1080p δεν νομίζω ότι ισχύει..

Μόνο και μόνο η μετατροπή, έχεις κάποια ms lag 

Δημοσ.

Ενημέρωσή απο Media Markt, την Τρίτη 07/11 παραλαμβανω την limited edition. Πω πω θα γίνει ένας μικρός χαμός... :)

• Like 2
Δημοσ.

Με πήραν από το Πλαίσιο τηλέφωνο Τρίτη το πρωί με το που ανοίγουν μου είπαν θα είναι στο κατάστημα. Αργά απόγευμα μετά τη δουλειά θα πάω καπάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπε φιλος οτι του ειπαν να παει σημερα να παραλαβει απο Κωτσοβολο !!!

Εχει καποιος αλλος τετοια ενημερωση?

Λιγο δύσκολο να υπάρχει ενημέρωση σήμερα, ναι έχουν φτάσει τα κομμάτια απο τις παραγγελίες στα μαγαζιά και τις αλυσίδες αλλά θα επιβληθεί προστιμο αν δωθει έστω και μια κονσόλα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 07 του μηνα. Αυτή η εντολή ειναι απο την ίδια την Microsoft. Οπότε λογικά θα έγινε κάποιο λάθος απο τον υπαλληλο του καταστήματος.

Δημοσ.

Τα Χριστούγεννα παντα κατι παιζει. Για να παρεις τοσο νωρις και με σημαντική μείωση τιμης το Forza, το βλεπω πολυ χλωμο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...