Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/11/2/16597100/xbox-one-x-1440p-support-confirmed

Για να μην σου χαλάει και την εμπειρία αν έχεις συνηθίσει σε sub4k υποστηρίζει και 1440p native όχι upscale.χιχιχιχιχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι βεβαια τα αξιολογα monitor κοστιζουν οσο οι 4κ τηλεορασεις,δεν ειναι διολου φθηνα αλλα καλο ειναι που υπαρχει σαν επιλογη.

Ειναι αξιο αναφορας παντως παικτες κ το αδιαμφισβητητο γεγονος του μπαραζ αγγελιων πωλησεων Χ.ΟΝΕ κονσολων και περιφερειακων το τελευταιο διαστημα. Εχω την αισθηση οτι ισως εχει υποτιμηθει λιγο η εγχωρια ζητηση για το Χ. Εκτιμω οτι αρκετος κοσμος παρακολουθει με ενδιαφερον τις λεπτομερειες της κυκλοφοριας του..

Στο forum(και οχι μονο)ο κοσμος συνηθιζει πλεον να παρασυρεται απο τις νεες κυκλοφοριες τεχνολογικων προιοντων(κινητα,κονσολες,video games,υπολογιστες κλπ)οταν πρωτοβγαινουν στην αγορα και μετα απο λιγο καιρο να τα ξαναπουλαει λογω μεταπωλησης,απλα για να δοκιμασει αυτο που βγηκε.

Ποσα switch μπηκαν αγγελιες μολις τελειωσαν με το zelda, και στο ps4 pro εμφανιστηκαν καποιες αγγελιες απο την πρωτη εβδομαδα.

Θα δουμε μεχρι τελος του χρονου αναλογα σκηνικα και απο Xbox one X μερια.

Ο λογος που προσπαθουν να σπρωξουν τα παλια xbox αρκετοι ειναι επειδη πλησιαζουν οι γιορτες εν αναμονη ισως καποιου φθηνου bundle αν βγει ή γιατι αργοτερα θα πιανουν λιγοτερα χρηματα.

Ναι βεβαια τα αξιολογα monitor κοστιζουν οσο οι 4κ τηλεορασεις,δεν ειναι διολου φθηνα αλλα καλο ειναι που υπαρχει σαν επιλογη.

Στο forum(και οχι μονο)ο κοσμος συνηθιζει πλεον να παρασυρεται απο τις νεες κυκλοφοριες τεχνολογικων προιοντων(κινητα,κονσολες,video games,υπολογιστες κλπ)οταν πρωτοβγαινουν στην αγορα και μετα απο λιγο καιρο να τα ξαναπουλαει λογω μεταπωλησης,απλα για να δοκιμασει αυτο που βγηκε.

Ποσα switch μπηκαν αγγελιες μολις τελειωσαν με το zelda, και στο ps4 pro εμφανιστηκαν καποιες αγγελιες απο την πρωτη εβδομαδα.

Θα δουμε μεχρι τελος του χρονου αναλογα σκηνικα και απο Xbox one X μερια.

Ο λογος που προσπαθουν να σπρωξουν τα παλια xbox αρκετοι ειναι επειδη πλησιαζουν οι γιορτες εν αναμονη ισως καποιου φθηνου bundle αν βγει ή γιατι αργοτερα θα πιανουν λιγοτερα χρηματα.

Καλα παιζουν και αυτα πολυ, δεν το συζητω. Ιδωμεν.

Καλα παιζουν και αυτα πολυ, δεν το συζητω. Ιδωμεν.

Αν θυμαμαι καλα πριν 1 χρονο το φθηνοτερο xbox one(δεν θυμαμαι χωρο) με το quantum break παιζει να εβγαινε κοντα στα 170-180ευρω απο τον Γερμανο. Φετος λογω του S δεν ξερω ποσο πιο χαμηλα θα παιξει.

Κοντος ψαλμος αλληλουια. Θα μας τα αποκαλυψει ολα η 25η Νοεμβριου. 180-200 μαζι με καινουργιο παιχνιδι. Στα 150 θα ειναι κλοπη πιστευω.

• Moderators

Πέρσι το Σεπτέμβρη είχα αγοράσει το S 200 λίρες πακέτο με το FIFA17, δηλαδή περίπου 220 ευρώ έβγαινε με την τότε ισοτιμία. Πούλησα το game για 40 ευρώ, άρα μου βγήκε το S όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει στα 180 ευρώ.

Αναρρωτιέμαι σε τι τιμές θα παίξει προσφορά φέτος.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η MS πρέπει να κάνει «ωμή» και κυνική στροφή στους PC gamers: να αφήσει native Windows 10 3rd-party apps να τρέχουν στο Χ (και εκτός store, αν είναι αρκετά γενναία), καθώς και να προσθέσει υποστήριξη για mouse/keyboard. Να με κάνει να μπω στο δίλημμα «αναβάθμιση ή X1X;». Για να το κάνω αυτό θα πρέπει το Χ να μου προσφέρει όσα θα μου προσέφερε ένα tower και ούτως ή άλλως το X1X ήδη είναι ένα 4Κ-ready PC στην ουσία.

Θα αναλογιζόμουν ακόμα και να αγοράσω X1X για τη δουλειά αν μπορούσα να τρέξω σε αυτό MS office και την εμπορική διαχείρηση.

Δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, μακάρι όμως να υπήρχε αυτή η υποστήριξη.  

Μετά θα μιλούσαμε για τη δυνατότητα να του περάσουμε το steam!

Πέρσι το Σεπτέμβρη είχα αγοράσει το S 200 λίρες πακέτο με το FIFA17, δηλαδή περίπου 220 ευρώ έβγαινε με την τότε ισοτιμία. Πούλησα το game για 40 ευρώ, άρα μου βγήκε το S όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει στα 180 ευρώ.

Αναρρωτιέμαι σε τι τιμές θα παίξει προσφορά φέτος.

Ακριβώς την ίδια προσφορά αγόρασα κι εγώ. Νομίζω εσύ είχες αναφέρει την προσφορά σε ανάλογο thread. Μου είχε βγει η αναβάθμιση ένα 50αρι περίπου από το απλό Xbox One γιατί εγώ το παιχνίδι το κράτησα. Φέτος που θα θέλω γύρω στα 350 για αναβάθμιση, δεν το σκέφτομαι καν για τη χρήση που το κάνω.

μόλις ενημερώθηκα απο κοτσοβολο για το one x oτι θα το παραλάβω 12/11 γιατί έχουν λέει εξαντληθεί οι προπαραγγελιες. Αναγκαστικά θα περιμένω μια βδομάδα παραπάνω και δεν θα ακυρώσω γιατί θα χάσω το origins που μου έδωσε δώρο μαζί...

Πάντως από ότι είδα στο σάιτ τους , σταμάτησαν να δίνουν δώρο το παιχνίδι μαζι με xbox one x. Το δίνουν δώρο μόνο με το one S oπως κάνει και το πλαίσιο... Μπορεί να ήταν και λάθος τους αρχικά και να το διόρθωσαν

Πάντως από ότι είδα στο σάιτ τους , σταμάτησαν να δίνουν δώρο το παιχνίδι μαζι με xbox one x. Το δίνουν δώρο μόνο με το one S oπως κάνει και το πλαίσιο... Μπορεί να ήταν και λάθος τους αρχικά και να το διόρθωσαν

χμμμ εγω το μεσημερι που μιλησα , μου ειπαν οτι λογικα θα το εχω 7/11 το πολυ 8/11 . Και εσυ την εκανες πιο πριν απο εμενα. Μηπως επειδη εισαι Κερκυρα απο οτι βλεπω;

• Like 1

Δεν ξέρω τι να σου πω. Μου είπαν ότι η νεα ενημέρωση που έχουν είναι ότι θα παραλάβουν νέα κομμάτια τις 11. Μακάρι να παραλάβω και νωρίτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...