Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Πολυ καλη αναλυση, αν μη τι αλλο, ωστοσο για να στησει κανεις πισι με αντιστοιχη του Χ αποδοση, απαιτουνται σημερα περισσοτερα χρηματα για τον πυργο χωρις τα περιφερειακα.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η MS πρέπει να κάνει «ωμή» και κυνική στροφή στους PC gamers: να αφήσει native Windows 10 3rd-party apps να τρέχουν στο Χ (και εκτός store, αν είναι αρκετά γενναία), καθώς και να προσθέσει υποστήριξη για mouse/keyboard. Να με κάνει να μπω στο δίλημμα «αναβάθμιση ή X1X;». Για να το κάνω αυτό θα πρέπει το Χ να μου προσφέρει όσα θα μου προσέφερε ένα tower και ούτως ή άλλως το X1X ήδη είναι ένα 4Κ-ready PC στην ουσία.

Θα αναλογιζόμουν ακόμα και να αγοράσω X1X για τη δουλειά αν μπορούσα να τρέξω σε αυτό MS office και την εμπορική διαχείρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικα με το μεγαλο σου ποστ Φουλγκορ:

To xbox one/s πλεον λογω της χαμηλης τιμης του εχει αποκτησει value for money οπτικη,σε σχεση με το 2013 που κυκλοφορησε ακριβοτερα λογω του kinect. Ναι, ισχυει ειδικα για καποιον που ξεκιναει απο το μηδεν (=δεν εχω κονσολα) η εχει ΠΣ4 (=θελει το χβοχ για δευτερη)

Το δε One S εχει και το εσωτερικο τροφοδοτικο(να μην εχεις το μπρικι εξω να πιανει χωρο)και φυσικα 4κ blu ray και ολα τα καλα του backwards compatible. Πολυ σωστο και πρακτικο, το τουβλο του κανονικου χβοχ μου, μου τη δινει απιστευτα οταν το παρατηρω (μπλεγμενα καλωδια, σκονη κτλ)

Exclusives δυστηχως δεν προκειται να ερθουν απο το πουθενα,αλλιως θα ειχαν ηδη ανακοινωθει. Ερχονται μερικα αλλα μονο 1-2 τιτλοι επιπεδου Ζero Dawn

Θελει αρκετο χρονο(και χρημα)για να δουμε στην αγορα νεα exclusives. ισχυει επισης, και προσφατες δηλωσεις απο ΜΣ εξεκς δειχνουν οτι η εταιρεια δεν πιστευει τοσο πολυ σε αυτα.Να δουμε που θα της βγει.

Το δε Cuphead πχ πηρε στην ομαδα πολλα χρονια για την δημιουργια του,το ιδιο και το δημοφιλες φετος Horizon zero dawn απο την αλλη πλευρα(θα το αγορασω τωρα τις γιορτες).

Δηλαδη και που θα βγει το One X τι παραπανω θα αλλαξει μεχρι να βγει το επομενο μεγαλο exclusive? Οχι πολλα. Οταν βγει μετο καλο,  την ξαναπιανουμε αυτη την κουβεντα

Το οτι θα παιζουμε το νεο AC απο 900p(ή οσο τρεχει στο One s)σε 1440p και 4k checkerboard?Σιγα την διαφορα.(το ιδιο βεβαια ισχυει και στην αλλη πλευρα φυσικα με το pro). Καραφαουλ, επιφυλασσομαι να απαντησω (αναλυτικα) οταν αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα επισημα αρθρα με συγκρισεις μετα την κυκλοφορια της κονσολας. Το "σιγα την διαφορα" ειναι τουλαχιστον αφοριστικο οταν ηδη εχουν βγει καποια αρθρα που μιλανε για chaotic διαφορες απο το απλο χβοχ/ς και substantial διαφορες απο το ΠΣ4 Προ. Τα αρθρα αυτα εχουν ανεβει 2-3 σελιδες πιο πισω και ειναι απο οσο-πιο-εγκυρα-γινεται σαιτς (DF etc). Εγω απο την μερια μου θα κανω οτι μπορω να ενημερωσω τους χρηστες εδω μεσα απο τις διαφορες που (τυχον) θα δω σε λιγες μερες που θα εχω την κονσολα στα χερια μου, καθως διαθετω τον απαραιτητο εξοπλισμο. Αλλα σιγουρα δεν θα αρχισω να λεω απο τωρα "Σιγα τη διαφορα" ή "Πω-πω τα σκιζει ολα η νεα κονολα". Ουτε το ενα ειναι σωστο ουτε το αλλο.

Γραφτηκε πιο πισω αυτο. Μαλλον ο γνωστος συμφορουμιτης

1)Ξεχναει οτι ειμαστε στην Ελλαδα,αρα δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον απο πολυ κοσμο για να δωσει στην παρουσα φαση 500ευρω για σκετη κονσολα. Σε προτρεπω να σκεφτεσαι εξω απο τα συνορα της Ελλαδας αλλα αν το σχολιο ειναι απλα και μονο για την ελλαδα δεν διαφωνω

2)Οι περισσοτεροι φυσικα δεν εχουν αναλογες 4κ τηλεορασεις για να το υποστηριξουν(δεν τα λεω εγω αλλα τα ατομα που ρωτανε στο αλλο θεμα που οι περισσοτεροι ειναι με full hd τηλεορασεις). τα ιδια με σημειο 1

3)Δεν εχει ριξει μια ματια στα αντιστοιχα θεματα παιχνιδιων που δεν υπαρχει καθολου κινηση.

Χωρις αναλογα exclusives να υποστηριζουν/αξιοποιουν την κονσολα απο που θα προελθει το hype?

Οπως ειπε σωστα ο Malthador,δειτε τι χαμος γινεται τωρα με το νεο παιχνιδι απο πλευρας nintendo πως εσπρωξε τις πωλησεις ολης της κονσολας(system seller που λεμε)που ειναι ποσες φορες πιο αδυναμο(σε σταθερο)απο το Xbox One S και X.

Για μενα προσωπικα το ειχα πει και πιο παλια οτι εκανε μεγαλο εγκλημα η εταιρεια που κυκλοφορησε το One X χωρις εστω ενα Halo ή Gears of war αλλα με αυτο σαν κορυφαιο τιτλο να συνοδεψει φετος την κονσολα

https://www.youtube.com/watch?v=opAdcRAvt6I. Το πιο πιθανο ειναι να εχεις δικιο, ας δουμε τι θα γινει με την κυκλοφορια του Crackdown, αν μη τι αλλο, το Καπχεντ εδειξε πως μεγαλη μεριδα του (χβοχ) κοινου διψαει να παιξει ενα καλο παιχνιδι (=να τα σκασει) 

1)Η βιομηχανία του gaming δεν στηρίζεται στην αγορά της Ελλάδας.

2)Εν μέσω κρίσης οι αγορές σε ακριβά premium προϊόντα έχει αυξηθεί....

3)500€ για μια 5ετια....κάθε χρόνο 500-600 για κινητό.....

4)Για να φτιάξεις αντίστοιχο pc θέλεις τουλάχιστον 1500€+++++

5)Αν δεν υπάρχουν διάφορες των 900P@30 με 4κ@60 η 4κ@30 με 4κ textures(στα περισσότερα games δίνεται η δυνατότητα επιλογής ) η εγώ είμαι τρελός η κάτι άλλο συμβαίνει....

Αν ειμαι εγώ τρελός τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για τη βιομηχανία των pcs ,γιατί να αναβαθμίσει κάποιος την καρτουλα του;τι 720p τι 4κ ,τι 30fps τι 60 ....α ξέχασα αφού δεν εχουμε monitor.....και μόνιτορ να μην έχουμε supersampling κάνουμε.....

• Like 2

5)Αν δεν υπάρχουν διάφορες των [email protected] με 4κ@60 η 4κ@30 με 4κ textures(στα περισσότερα games δίνεται η δυνατότητα επιλογής ) η εγώ είμαι τρελός η κάτι άλλο συμβαίνει....

Αν ειμαι εγώ τρελός τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για τη βιομηχανία των pcs ,γιατί να αναβαθμίσει κάποιος την καρτουλα του;τι 720p τι 4κ ,τι 30fps τι 60 ....α ξέχασα αφού δεν εχουμε monitor.....και μόνιτορ να μην έχουμε supersampling κάνουμε.....

1)Οχι αλλα το σχολιο σου αφορουσε το τι γραφεται στο Insomnia,το οποιο φυσικα ειναι Ελληνικο site αρα εχει σχεση με την Ελληνικη αγορα,σε αυτο το σχολιο αλλωστε απαντησα.

2)Στα κινητα ισως να ισχυει αυτο,σε ολα τα αλλα περι κονσολας δεν νομιζω να ισχυει αλλιως θα διαβαζαμε ηδη για μεγαλα νουμερα και ζητηση στην Ελλαδα.

3)500ευρω για 5ετια απο που και ως που?Γνωριζεις αν σε 2-3χρονια δεν θα κυκλοφορησει νεο xbox ή ποσο θα κρατησει αυτη η γενια κονσολων?Ηδη εχουμε κλεισει 4χρονια σε αυτη την γενια και δυστηχως οι τωρινες κονσολες δεν ηταν ικανες να βγαλουν ενα μεγαλο διαστημα χρονου,γιαυτο και βρηκαν πατημα οι εταιρειες με τις αναβαθμισμενες τους εκδοσεις.

4)Αυτη ειναι κουβεντα για αλλο θεμα.

5)Στα single player παιχνιδια ισχυει,στα multiplatform παιχνιδια το εχουμε ξαναπει και το ειπε και η bungie του Destiny 2 οτι δεν γινεται να υπαρχει διαφορα 30 και 60fps γιατι θα εχει προβαδισμα ο αλλος με τα 60fps και θα χωριστει(κυριολεκτικα)η βαση χρηστων στα δυο,κατι που φυσικα δεν θελουν οι εταιρειες.

Δεν μιλησα πουθενα για διαφορα μεταξυ frames,συγκεκριμενα για τις αναλυσεις μιλησα.

Τα περι 4κ 60fps που γραφετε να κρατατε πολυ μικρο καλαθι γιαυτο.

Ειναι αξιο αναφορας παντως παικτες κ το αδιαμφισβητητο γεγονος του μπαραζ αγγελιων πωλησεων Χ.ΟΝΕ κονσολων και περιφερειακων το τελευταιο διαστημα. Εχω την αισθηση οτι ισως εχει υποτιμηθει λιγο η εγχωρια ζητηση για το Χ. Εκτιμω οτι αρκετος κοσμος παρακολουθει με ενδιαφερον τις λεπτομερειες της κυκλοφοριας του..

5)Αν δεν υπάρχουν διάφορες των [email protected] με 4κ@60 η 4κ@30 με 4κ textures(στα περισσότερα games δίνεται η δυνατότητα επιλογής ) η εγώ είμαι τρελός η κάτι άλλο συμβαίνει....

Το παραξήλωσες...1500€ δεν αγοράζεις αντίστοιχο PC, αγοράζεις PCάρα. Σίγουρα θα υπάρξουν ανάλογες αναλύσεις από πολλους στο θέμα αυτό μόλις κυκλοφορήσει η κονσόλα, θα το δεις και από μόνος σου.

Επίσης μην συγχέεις αυτά που λέμε, δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν διαφορές ή ξέρω γω τι άλλο λες στο ποστ σου...εγώ λέω τι έχει αξία, και μάλιστα τι προτιμάται από τους περισσότερους gamers. Όλα είναι θέμα συμβιβασμού και προτιμήσεων. Και το PS4 Pro και Xbox One X δεν έχουν μεγάλη αξία για τον περισσότερο κόσμο. Πως να το κάνουμε... 

Οντως ηταν ελαφρως αφοριστικο το σχολιο περι της ουσιας διαφορων μεταξυ 900-1440ρ.. 

Ξερω απο πρωτο χερι αγαπητε τις διαφορες στις εν λογω αναλυσεις.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το xbox το μεγαλυτερο του μειονεκτημα ειναι η απουσια σοβαρων exclusive τιτλων.

Αυτο ηταν και το μεγαλο στοιχημα της εταιρειας απο την προηγουμενη γενια που τα πηγε τοσο καλα.

Προφανως και θα υπαρχουν διαφορες εντος παιχνιδιου στο Shadow of war μεταξυ της απλης και της X εκδοσης αλλα το ιδιο παιχνιδι θα παιξει και ο ενας και ο αλλος.

Δες το Zelda και το mario στην αλλη πλευρα που σε 720p αναλυση(μιας και πιασαμε τις αναλυσεις)σαρωνουν σε βαθμολογιες και πωλησεις.

Εκει πηγαινε και το σχολιο του Malthador πιο πισω.

Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced.

Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S.

Ξερω απο πρωτο χερι αγαπητε τις διαφορες στις εν λογω αναλυσεις.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το xbox το μεγαλυτερο του μειονεκτημα ειναι η απουσια σοβαρων exclusive τιτλων.

Αυτο ηταν και το μεγαλο στοιχημα της εταιρειας απο την προηγουμενη γενια που τα πηγε τοσο καλα.

Προφανως και θα υπαρχουν διαφορες εντος παιχνιδιου στο Shadow of war μεταξυ της απλης και της X εκδοσης αλλα το ιδιο παιχνιδι θα παιξει και ο ενας και ο αλλος.

Δες το Zelda και το mario στην αλλη πλευρα που σε 720p αναλυση(μιας και πιασαμε τις αναλυσεις)σαρωνουν σε βαθμολογιες και πωλησεις.

Εκει πηγαινε και το σχολιο του Malthador πιο πισω.

Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, εκτιμω οτι γνωριζεις να αξιολογησεις τις διαφορες, ( ειμαι βεβαιος βασικα ) που ειναι βεβαια υπαρκτες κ αξιολογες για μια μια μεριδα του κοινου, ωστοσο ηταν λιγο εμπρηστικο το σχολιο, επιμενω σε αυτο. Για τα αποκλειστικα συμφωνουμε. Το γνωριζεις θεωρω. Το ανεφερα κ νωριτερα αλλωστε. Αυτα πουλανε κονσολες..

1500 € με λιγότερα δεν γίνεται(λογισμικό,gamepad όλα μέσα)....Συμφωνώ ότι το pspro και το x1x δεν έχει αξία για αρκετό κόσμο ,αλλά γιατί σκούζει αυτός ο κόσμος προσπαθώντας να πείσει και τον υπόλοιπο;Για να μην το κουράζουμε ,πάρτε ότι θέλετε , κρατήστε ότι καλάθι θέλετε ,μικρό -μεγαλο ,μόνο μην τα ισοπεδώνεται όλα....

• Like 1

Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, εκτιμω οτι γνωριζεις να αξιολογησεις τις διαφορες, που ειναι βεβαια υπαρκτες για μια μια μεριδα του κοινου, ωστοσο ηταν λιγο εμπρηστικο το σχολιο, επιμενω σε αυτο. Για τα αποκλειστικα συμφωνουμε. Το γνωριζεις θεωρω. Το ανεφερα κ νωριτερα αλλωστε. Αυτα πουλανε κονσολες..

Γιαυτο το λογο ακριβως το εγραψα ετσι για τις αναλυσεις. Γιατι το πραγματικο προβλημα της κονσολας(και γιατι κερδιζουν οι αλλες δυο εταιρειες)ειναι η απουσια exclusive τιτλων. Εκει θα δειξει τα δοντια της η κονσολα.

Εγω λοιπον τωρα τις γιορτες σκεφτομαι να αγορασω xbox. Για ποιο λογο να επενδυσω στο X συγκεκριμενα και οχι στο απλο ή στο S(ή αν τα εχω αυτα για ποιο λογο να παω στο X)απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε καν τι exclusive θα κυκλοφορησουν για το 2018?

αλλά γιατί σκούζει αυτός ο κόσμος προσπαθώντας να πείσει και τον υπόλοιπο;

το σκουξιμο ποιο ειδες?Σε forum σχολιαζουμε τι ακριβως θες να γραφουμε?Κανε μια βολτα και απο site/forum/σχολια youtube να δεις και εκει τι γραφονται για το θεμα αυτο,που ειναι πολυ χειροτερα.

Ουτως ή αλλως απαντηση σε αυτο που σου εκανε εντυπωση οπως λες πηρες.

Δεν ξέρω γιατί επικρατεί τόση ηρεμία , βγαίνουν τα πρώτα συγκριτικά και πολλά νέα για την επερχόμενη κονσόλα της ms και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.....Το hype στα ύψη.

Δεν σου εκανε εντυπωση πχ οτι σχεδον κανεις δεν μιλαει για το Forza 7 ή το cuphead ?

Δηλαδή εσύ παίζεις μόνο nier automata gtan turismo ,persona 5,uncharted και horizon....Παίζεις μόνο exclusives .....δηλαδή οι κάτοχοι pc και xbox τον παίζουνε;Και σκ@τ@ να είναι ,exclusive μονο και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Για να σου δείξω ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ μέσα ....για το forza7 ουτε κουβεντα ,αλλά για το gt 1500 σελίδες...

Γιαυτο το λογο ακριβως το εγραψα ετσι για τις αναλυσεις. Γιατι το πραγματικο προβλημα της κονσολας(και γιατι κερδιζουν οι αλλες δυο εταιρειες)ειναι η απουσια exclusive τιτλων. Εκει θα δειξει τα δοντια της η κονσολα.

Εγω λοιπον τωρα τις γιορτες σκεφτομαι να αγορασω xbox. Για ποιο λογο να επενδυσω στο X συγκεκριμενα και οχι στο απλο ή στο S(ή αν τα εχω αυτα για ποιο λογο να παω στο X)απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε καν τι exclusive θα κυκλοφορησουν για το 2018?

Εσυ ειδικα, που απο οτι θυμαμαι εχεις καλο υπολογιστη, προφανως κανενα λογο. Οσο για τα αποκλειστικα, δυστυχως αποτελουν μεγαλη πληγη. Εχω την αισθηση οτι μελλον του XBOX Brand ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με τις  πωλησεις του Χ. Αν επιτυχει, ο Σπενσερ θα εχει μεγαλυτερη ελευθερια και υψηλοτερο προυπολογισμο για να αναπτυξει ή να χρηματοδοτησει αποκλειστικα ΧΒΟΧ παιχνιδια.

Ειναι ισως η τελευταια ελπιδα που εχουμε να δουμε μια αναταση στο συγκεκριμενο θεμα για το ΧΒΟΧ. Φθινει δυστυχως. Για το 18 αν ηταν να δουμε κατι, θα το ειχαμε δει. Δεν περιμενω ιδιαιτερες εκπληξεις. Τα κουκια ειναι πολυ αυστηρα μετρημενα. State of Decay 2 Sea of thieves και Crackdown και τα Last Night, Ashen, Deep Rock Galactic και καποια αντιστοιχου βεληνεκους.

Στα ματια μου οχι πολυ πειστικη σοδεια. Ειναι πολυδαπανη η παραγωγη ΑΑΑ παιχνιδιων και πολυ χρονοβορα. Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος. Μακαρι να διαψευστω. Χρειαζεται η αγορα το ΧΒΟΧ δυνατο.

Δ

Αν κανεις μια βολτα στα υπολοιπα θεματα θα γνωριζες τι παιχνιδια παιζω(επειδη εγω δεν γραφω μονο στο κεντρικο θεμα της καθε κονσολας :))

Πληροφοριακα λοιπον να σου πω οτι σε κονσολα συγκεκριμενα παιζω κυριως exclusive ναι. Ο λογος δεν ειναι τοσο σε θεμα αποδοσης,οσο οτι βρισκω τα παιχνιδια φθηνοτερα,αλλα και λογω χωρου.

Για τα multiplatform(περαν καποιων fps)ναι προτιμω το pc,οπως λεει και ο phil spencer αν και ακριβοτερο στο στησιμο.

Το gears of war 4 συγκεκριμενα το επαιξα περυσι και περιμενω τωρα τις γιορτες να αγορασω Forza 7,cuphead και ισως και την πληρη εκδοση του Killer.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...