Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Για κάποιον που θέλει να πάρει τώρα κονσόλα, θα πρότεινα το Χ, για κάποιον που έχει ήδη το ΟΝΕ θα πρότεινα να περιμένει μέχρι να "κάτσει η σκόνη" . Και φυσικά, τα παραπάνω τα λέω αν κάποιος έχει ήδη 4κ HDR τηλεόραση.. Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S. Καλα εσενα δεν σε πειθει και λογω της υπογραφης βασικα 1
comfuzio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και για μένα δεν αξίζει να πάρει Χ, κάποιος που έχει ήδη S. Είναι προτιμότερο να πάρει PS4 ή NSw με τη διαφορά τιμής ή να περιμένει για να δει ως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. Για την ώρα δεν με πείθει ως κάτοχο S. Καλά το PS4 το άλλο τι το βάζεις; Αν είναι να πάρει κανείς out-of-date tech ας βάλουμε το snes
NickTG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλά το PS4 το άλλο τι το βάζεις; Αν είναι να πάρει κανείς out-of-date tech ας βάλουμε το snes Αν αγοράζεις tech κακώς είσαι στην ενότητα αυτή. Τα PC είναι από πάνω. 1
comfuzio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν αγοράζεις tech κακώς είσαι στην ενότητα αυτή. Τα PC είναι από πάνω. Με λίγα λόγια σε topic με τίτλο "The official Xbox One topic" για τι άλλο θα μπορούσα να μιλήσω; Μήπως εσύ είσαι σε λάθος ενότητα;
NickTG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα κάτω από την τηλεόραση μου είδα να έχω ένα Xbox One και δεν το πήρα για το tech αλλά για να παίζω παιχνίδια. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα κάτω από την τηλεόραση μου είδα να έχω ένα Xbox One και δεν το πήρα για το tech αλλά για να παίζω παιχνίδια. Χριστέ μου, πήρες κονσόλα για να παίζεις games; Τι διαστροφή... 5
lak10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 πηρα το shenmue 2 που ειχε βγει για το πρωτο xbox το βρηκα στα 33 ευρω μεταχειρησμενο μαζι με το bonus dvd με τα cinematics του πρωτου shnemue μακαρι να το κανουν backward compatible αλλα και αν δεν το κανουν δεν πειραζει θα το εχω στην συλλογη εννοειται το εχω και τα 2 για dreamcast 2
comfuzio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τελευταία φορά που κοίταξα κάτω από την τηλεόραση μου είδα να έχω ένα Xbox One και δεν το πήρα για το tech αλλά για να παίζω παιχνίδια. Σαν να συνομιλώ με τσυριζαίο.
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 πηρα το shenmue 2 που ειχε βγει για το πρωτο xbox το βρηκα στα 33 ευρω μεταχειρησμενο πονεσε λιγο η τιμη η αληθεια ειναι.
johngamer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σαν να συνομιλώ με τσυριζαίο. Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αφήστε καλύτερα τα πολιτικά για άλλο νήμα, ειδικά όταν είναι εντελώς άστοχο και κακόγουστο... Εγώ θα συμφωνήσω με τον NickTG, αν ο σκοπός σου είναι να παίζεις τα ίδια παιχνίδια με το καλύτερο tech που υπάρχει, θα βρείς περισσότερες επιλογές στο νήμα του PC. Αν αγοράζεις την κονσόλα κυρίως για να παίζεις παιχνίδια τότε θα χάσεις κάποιους τίτλους αν πάρεις μόνο από το ένα "στρατόδεπο", οπότε φυσικά και έχει λογική να πάρεις ένα PS4/PS4Pro εαν έχεις ήδη XBox One και δεν έχει καμία σημασία εαν είναι 4 χρονών tech...
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σαν να συνομιλώ με τσυριζαίο. Εντελώς άκυρο σχόλιο. Είπες: Καλά το PS4 το άλλο τι το βάζεις; Αν είναι να πάρει κανείς out-of-date tech ας βάλουμε το snes - Κάποιος που δεν έχει X1 και θέλει να πάρει, περιμένει να βγει το Χ για να ζυγίσει αν τον ενδιαφέρει το S ή το X. - Κάποιος που έχει ήδη OG X1 ή X1S και του αρέσει να παίζει games είναι προτιμότερο να αγοράσει PS4 (αν του αρέσουν τα Sony exclusives) ή NSw (αν του αρέσουν τα Ν exclusives), αντί να αγοράσει X1X μέχρι να δούμε πως θα κινηθεί η MS στο κομμάτι των exclusives και των enhanced. - Ο enthusiast με το state-of-the-art tech δεν μας ενδιαφέρει στο παρόν νήμα για ευνόητους λόγους. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 To xbox one/s πλεον λογω της χαμηλης τιμης του εχει αποκτησει value for money οπτικη,σε σχεση με το 2013 που κυκλοφορησε ακριβοτερα λογω του kinect. Το δε One S εχει και το εσωτερικο τροφοδοτικο(να μην εχεις το μπρικι εξω να πιανει χωρο)και φυσικα 4κ blu ray και ολα τα καλα του backwards compatible. Exclusives δυστηχως δεν προκειται να ερθουν απο το πουθενα,αλλιως θα ειχαν ηδη ανακοινωθει. Θελει αρκετο χρονο(και χρημα)για να δουμε στην αγορα νεα exclusives. Το δε Cuphead πχ πηρε στην ομαδα πολλα χρονια για την δημιουργια του,το ιδιο και το δημοφιλες φετος Horizon zero dawn απο την αλλη πλευρα(θα το αγορασω τωρα τις γιορτες). Δηλαδη και που θα βγει το One X τι παραπανω θα αλλαξει μεχρι να βγει το επομενο μεγαλο exclusive? Το οτι θα παιζουμε το νεο AC απο 900p(ή οσο τρεχει στο One s)σε 1440p και 4k checkerboard?Σιγα την διαφορα.(το ιδιο βεβαια ισχυει και στην αλλη πλευρα φυσικα με το pro). Δεν ξέρω γιατί επικρατεί τόση ηρεμία , βγαίνουν τα πρώτα συγκριτικά και πολλά νέα για την επερχόμενη κονσόλα της ms και ούτε φωνή ούτε ακρόαση Γραφτηκε πιο πισω αυτο. Μαλλον ο γνωστος συμφορουμιτης 1)Ξεχναει οτι ειμαστε στην Ελλαδα,αρα δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον απο πολυ κοσμο για να δωσει στην παρουσα φαση 500ευρω για σκετη κονσολα 2)Οι περισσοτεροι φυσικα δεν εχουν αναλογες 4κ τηλεορασεις για να το υποστηριξουν(δεν τα λεω εγω αλλα τα ατομα που ρωτανε στο αλλο θεμα που οι περισσοτεροι ειναι με full hd τηλεορασεις) 3)Δεν εχει ριξει μια ματια στα αντιστοιχα θεματα παιχνιδιων που δεν υπαρχει καθολου κινηση. Χωρις αναλογα exclusives να υποστηριζουν/αξιοποιουν την κονσολα απο που θα προελθει το hype? Οπως ειπε σωστα ο Malthador,δειτε τι χαμος γινεται τωρα με το νεο παιχνιδι απο πλευρας nintendo πως εσπρωξε τις πωλησεις ολης της κονσολας(system seller που λεμε)που ειναι ποσες φορες πιο αδυναμο(σε σταθερο)απο το Xbox One S και X. Για μενα προσωπικα το ειχα πει και πιο παλια οτι εκανε μεγαλο εγκλημα η εταιρεια που κυκλοφορησε το One X χωρις εστω ενα Halo ή Gears of war αλλα με αυτο σαν κορυφαιο τιτλο να συνοδεψει φετος την κονσολα https://www.youtube.com/watch?v=opAdcRAvt6I 1
johngamer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα με τον Fulgore, σκατο-κίνηση αρχικά από την sony με το Pro, ειδικά τη στιγμή που είχε ήδη 40εκ. κατόχους απλού PS4. Η MS το έκανε όμως και λίγο εκ του ασφαλούς γιατί έχει ήδη μερίδιο αγοράς από τους gamers του PC, οπότε την παίρνει να δει πόσο θα πουλήσει στους high-end console enthusiasts με το X. Αλλά για τις μάζες νομίζω ότι δεν έχει value η αγορά ακόμα και στα 500€ γιατί χρειάζεσαι μια πολύ ακριβή 4k hdr τηλεόραση ή οθόνη για να αξίζει, κάτι που ανεβάζει κατά πολύ το κόστος. Και όποιος μου πει για 4k hdr τηλεοράσεις ας πάει μια βόλτα σε αναλύσεις τέτοιων μοντέλων να δει πόσο hdr είναι πραγματικά και αν παίζει όντως 4:4:4 + 8bit + HDR και με πιθανό κόστος στο input lag. Είναι λίγες οι τηλεοράσεις αυτές και πιο καινούριες. Για τους περισσότερους λοιπόν έχει μεγαλύτερο value μια κονσόλα από το άλλο στρατόπεδο ή ένα καινούριο PC.
kostiger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πολυ καλη αναλυση, αν μη τι αλλο, ωστοσο για να στησει κανεις πισι με αντιστοιχη του Χ αποδοση, απαιτουνται σημερα περισσοτερα χρηματα για τον πυργο χωρις τα περιφερειακα. Εγω θα το αγορασω ως multi-platform machine. Eιναι μεγαλο κριμα το οτι δεν θα υποστηριχθει απο κορυφαια 1st party exclusive πλην του forza. Και σε αυτο συμφωνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις