Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες πείτε μου τιμές λογικές να πουλήσω xbox one elite edition 1TB.

Εγγύηση μέχρι 2ος/18

Άριστο,Αγρατζουνιστο,ντυμένο με carbon black από την πρώτη μέρα.

Παρελκόμενα υπάρχουν τα πάντα, κουτιά κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω διαβάσει ότι θα κάνει Super Sampling στις 1080p τηλεοράσεις. Λογικά το ίδιο δεν θα ισχύει και για 720p?

Ισχυει. Το θεμα ειναι κατα ποσο θα αξιζει..

Εγγύηση μέχρι 2ος/18

Κι εδω καπου στα 200 σε βλεπω κ ειναι κριμα..

Εχω δει την εκδοση με το ενα τερα να αλλαζει χερια στα 120 εδω. Το χειριστηριο κ ο ssd σε σωζουν..Ελπιζω να μη χρειαστει να χαμηλωσεις περαιτερω την τιμη..

Εντος εισαγωγικων εννοειται το σε σωζουν.

Την κονσόλα την πήρα από ιδιώτη η οποία ήταν μιας μέρας αγορασμενη από Public.

Κλασσικά κράτησε τό elite χειριστήριο,και έβαλε καινούργιο με την 3.5 θύρα.

Elite χειριστήριο αγόρασα πρίν 6 μήνες στα 150 ευρώ από Public επίσης.

Θέλω να τα δωσω για το Χ

• Like 1

Εγγύηση μέχρι 2ος/18

120-150 euro και αν τα πιάσεις. Δοκίμασε στις αγγελιες να δεις τι ζήτηση έχεις και βλέπεις.

Βασικός κανόνας είναι να πουλάς την κονσόλα σου με το που ακούσεις ότι θα βγει η επόμενη. Οσο καθηστερείς τόσο χάνεις. 

Και εγώ το σκέφτομαι αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τα 350€ επιπλέον για τη μετάβαση από το xbox one S, που έχει και το hdr του.
Εγώ θα περιμένω να κάνω τη μετάβαση μετά τις γιορτές, ή όταν βγει κανένα καλό bundle με το elite controller.

Μεταξυ μας, παιζει και να τα αξιζει τα εξτρα 350. Οσο για το bundle με το ελιτ, το βλεπω χλωμο, τουλαχιστον για αρχη. Δεν  μπορω να διανοηθω σε διαστημα μικροτερο των 6 μηνων απο την κυκλοφορια της κονσολας τετοιο bundle και σε δελεαστικη τιμη εννοειται. Μακαρι να κανω λαθος φυσικα..

Μεταξυ μας, παιζει και να τα αξιζει τα εξτρα 350. Οσο για το bundle με το ελιτ, το βλεπω χλωμο, τουλαχιστον για αρχη. Δεν  μπορω να διανοηθω σε διαστημα μικροτερο των 6 μηνων απο την κυκλοφορια της κονσολας τετοιο bundle και σε δελεαστικη τιμη εννοειται. Μακαρι να κανω λαθος φυσικα..

Καλα και το bundle με το AC origins εν μερη τρελο θα ακουγοταν σε καποιον για κονσολα πριν καν κυκλοφορησει στην αγορα.

Το Xbox One X αξιζει μια χαρα τα χρηματα του και για day one αγορα,κυριως για οποιον παιζει πολλα multiplatform παιχνιδια και αρα ηδη δινει πολλα χρηματα σε αυτα και δεν τον πειραζει να δωσει το κατι παραπανω για να τα παιζει σε καλυτερη αναλυση/πιο ομαλα frames,οτι εν μερη ισχυει και στην αλλη πλατφορμα της MS το Pc.

Για ολους τους υπολοιπους που γενικα την βγαζουν με λιγα παιχνιδια(γιατι κακα τα ψεματα για Ελλαδα μιλαμε)και θελουν κατι πιο value for money,το Xbox one s ειναι η καλυτερη επιλογη,πιθανως και γενικα της αγορας απο πλευρας κοστους.

Φυσικα αξιζει να σημειωθει οτι το απλο Xbox One μτχ ειναι επισης αριστη επιλογη,κυριως για την χαμηλη του τιμη.

Ξερουμε μηπως ποτε ειναι οι εκπτωσεις στο store της MS μπας και μπει το Forza motorsport 7 να το τσιμπησω?

• Like 2

Καλα και το bundle με το AC origins εν μερη τρελο θα ακουγοταν σε καποιον για κονσολα πριν καν κυκλοφορησει στην αγορα.

Το Xbox One X αξιζει μια χαρα τα χρηματα του και για day one αγορα,κυριως για οποιον παιζει πολλα multiplatform παιχνιδια και αρα ηδη δινει πολλα χρηματα σε αυτα και δεν τον πειραζει να δωσει το κατι παραπανω για να τα παιζει σε καλυτερη αναλυση/πιο ομαλα frames,οτι εν μερη ισχυει και στην αλλη πλατφορμα της MS το Pc.

Για ολους τους υπολοιπους που γενικα την βγαζουν με λιγα παιχνιδια(γιατι κακα τα ψεματα για Ελλαδα μιλαμε)και θελουν κατι πιο value for money,το Xbox one s ειναι η καλυτερη επιλογη,πιθανως και γενικα της αγορας απο πλευρας κοστους.

Φυσικα αξιζει να σημειωθει οτι το απλο Xbox One μτχ ειναι επισης αριστη επιλογη,κυριως για την χαμηλη του τιμη.

Ξερουμε μηπως ποτε ειναι οι εκπτωσεις στο store της MS μπας και μπει το Forza motorsport 7 να το τσιμπησω?

Εννοειται, ωστοσο δεν το ανεφερα, επειδη εγινε εκτετατεμενη αναφορα στην προηγουμενη σελιδα..

Αυτην την στιγμή Ναι.

Δεν μπορώ να κάνω με την καμία login ή register στον Γερμανό, πήγα και στο κατάστημα και μου λένε pre-order δεν κάνουν από το κατάστημα.

Anyway δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τον Γερμανό οπότε πήγα στο Πλαίσιο Γλυφάδας και ρώτησα τον υπάλληλο στις κονσόλες αν έχουν το project scorpio και μου είπε ότι δεν το έχουν στο site ακόμα αλλά θα μπει αυτές τις μέρες.

Τώρα θα μπει όντως ή έτσι το είπε δεν ξέρω αλλά μακάρι να μπει. Αλλιώς θα περιμένω κάποιο bundle collectors πχ πως είναι το S Gears of War 4 που σαν εμφάνιση τα cπάει! 

Μεταξυ μας, παιζει και να τα αξιζει τα εξτρα 350. Οσο για το bundle με το ελιτ, το βλεπω χλωμο, τουλαχιστον για αρχη.

Θα περιμένω να δω τι παιxνίδια θα βγουν και πόσο "Enhanced" θα είναι.

Γιατί και πχ το State of Decay που λέγανε ότι το έκαναν remastered για το Xbox One, τα γραφικά θυμίζουν Super Nintento. 

Για κάποιον που θέλει να πάρει τώρα κονσόλα, θα πρότεινα το Χ, για κάποιον που έχει ήδη το ΟΝΕ θα πρότεινα να περιμένει μέχρι να "κάτσει η σκόνη" .

Και φυσικά, τα παραπάνω τα λέω αν κάποιος έχει ήδη 4κ HDR τηλεόραση..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...