kostiger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Eμενα με καλεσαν χθες και ακυρωσα, καθως εν αγνοια μου προτιμησα να προπαραγγειλω απο Κωτσο οπου δεδομενα θα ηταν για τη σκορπιο η προπαραγγελια... Προφανως με βαση τα οσα γραφετε και εγω τη σκορπιο εντισιον θα παραλαμβανα καθως εριξα την προπαραγγελια αμεσως μετα την Ε3..
ababapanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) παντως εγω μολις εκανα προπαραγγελια απο τον Κοτσοβολο το XBOX ONE X και μου εδωσε δωρο το Assasinss Creed Origins. οποτε μια χαρα γλυτωσα 70 ευρουλακια γιατι το ειχα στο προγραμμα για αγορα. οποιος δεν το εχει προπαραγγειλει και το εχει πληρωσει ιδη , νομιζω συμφερει να το παρει απο Κοτσο για να παρει και το παιχνιδι δωρο! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2017 από ababapanos 1
ababapanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ναι στο καλάθι προσθέτει το παιχνίδι αυτόματα... 1
kostiger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Θα το ζητησω κι εγω. Θεωρω πως θα με ικανοποιησουν.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Θα το ζητησω κι εγω. Θεωρω πως θα με ικανοποιησουν. Η θα στο δωσουν ή πες τους οτι θα ακυρωσεις την παραγγελια να το ξαναπαραγγειλεις με το παιχνιδι 1
kostiger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Η θα στο δωσουν ή πες τους οτι θα ακυρωσεις την παραγγελια να το ξαναπαραγγειλεις με το παιχνιδι Καλα πιο πολυ προς θα το απαιτησω ημουν εξ αρχης... Αλλα μαλλον θα μπλοφαρω αν χρειαστει, αν και δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα, ειναι για τη Scorpio η προ-παραγγελια μου..
The_Sheep Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 παντως εγω μολις εκανα προπαραγγελια απο τον Κοτσοβολο το XBOX ONE X και μου εδωσε δωρο το Assasinss Creed Origins. οποτε μια χαρα γλυτωσα 70 ευρουλακια γιατι το ειχα στο προγραμμα για αγορα. οποιος δεν το εχει προπαραγγειλει και το εχει πληρωσει ιδη , νομιζω συμφερει να το παρει απο Κοτσο για να παρει και το παιχνιδι δωρο! να 'σαι καλα για το heads up. Περιμενα οτι καποιο καταστημα θα εκανε καποια τετοια κινηση. Να δουμε αν ακολουθησουν και αλλοι 1
Peleus17 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση. Επειδή ακόμα δεν έχω τηλεόραση 4Κ αλλά σκοπεύω να αγοράσω στο άμεσο μέλλον, θα αξίζει το Χ σε μα HD ready 32' η δεν θα παίξει καν; Επίσης δεν πολύ καίγομαι για το 4Κ όσο για τα 60fps ακόμα και αν θα είναι 720p στην τηλεόραση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
comfuzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Σε ποιο κατάστημα έχουν ακόμα το Project Scorpio Edition?
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ερώτηση. Επειδή ακόμα δεν έχω τηλεόραση 4Κ αλλά σκοπεύω να αγοράσω στο άμεσο μέλλον, θα αξίζει το Χ σε μα HD ready 32' η δεν θα παίξει καν; Επίσης δεν πολύ καίγομαι για το 4Κ όσο για τα 60fps ακόμα και αν θα είναι 720p στην τηλεόραση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομιζω οτι θα παιξει κανονικα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να κανεις κατι τετοιο.
Dev1l Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Σε ποιο κατάστημα έχουν ακόμα το Project Scorpio Edition? Εδώ είσαι: https://www.germanos.gr/product/xbox-one-x-project-scorpio-edition/20366995/ 1
otello_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς προηγουμένως αλλά το Andromeda μπήκε στο ea access https://www.ea.com/ea-access/games 2
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλή φάση. Θα το κατεβάσω σήμερα να ρίξω μια ματιά, μόνο και μόνο επειδή έχω τελειώσει όλα τα προηγούμενα ΜΕ (άσχετα αν το τελευταίο έχει φάει το κράξιμο του αιώνα γενικά).
Peleus17 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω οτι θα παιξει κανονικα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να κανεις κατι τετοιο.Έχω διαβάσει ότι θα κάνει Super Sampling στις 1080p τηλεοράσεις. Λογικά το ίδιο δεν θα ισχύει και για 720p?
Προτεινόμενες αναρτήσεις