Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμενα με καλεσαν χθες και ακυρωσα, καθως εν αγνοια μου προτιμησα να προπαραγγειλω απο Κωτσο οπου δεδομενα θα ηταν για τη σκορπιο η προπαραγγελια...

Προφανως με βαση τα οσα γραφετε και εγω τη σκορπιο εντισιον θα παραλαμβανα καθως εριξα την προπαραγγελια αμεσως μετα την Ε3..

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως εγω μολις εκανα προπαραγγελια απο τον Κοτσοβολο το XBOX ONE X και μου εδωσε δωρο το Assasinss Creed Origins. οποτε μια χαρα γλυτωσα 70 ευρουλακια γιατι το ειχα στο προγραμμα για αγορα. οποιος δεν το εχει προπαραγγειλει και το εχει πληρωσει ιδη , νομιζω συμφερει να το παρει απο Κοτσο για να παρει και το παιχνιδι δωρο! :)

Επεξ/σία από ababapanos
  • Like 1
Δημοσ.

Θα το ζητησω κι εγω. Θεωρω πως θα με ικανοποιησουν.

Η θα στο δωσουν ή πες τους οτι θα ακυρωσεις την παραγγελια να το ξαναπαραγγειλεις με το παιχνιδι :P

• Like 1
Δημοσ.

Η θα στο δωσουν ή πες τους οτι θα ακυρωσεις την παραγγελια να το ξαναπαραγγειλεις με το παιχνιδι :P

Καλα πιο πολυ προς θα το απαιτησω ημουν εξ αρχης...

Αλλα μαλλον θα μπλοφαρω αν χρειαστει, αν και δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα, ειναι για τη Scorpio η προ-παραγγελια μου..

Δημοσ.

παντως εγω μολις εκανα προπαραγγελια απο τον Κοτσοβολο το XBOX ONE X και μου εδωσε δωρο το Assasinss Creed Origins. οποτε μια χαρα γλυτωσα 70 ευρουλακια γιατι το ειχα στο προγραμμα για αγορα. οποιος δεν το εχει προπαραγγειλει και το εχει πληρωσει ιδη , νομιζω συμφερει να το παρει απο Κοτσο για να παρει και το παιχνιδι δωρο! :)

να 'σαι καλα για το heads up. Περιμενα οτι καποιο καταστημα θα εκανε καποια τετοια κινηση. Να δουμε αν ακολουθησουν και αλλοι

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση. Επειδή ακόμα δεν έχω τηλεόραση 4Κ αλλά σκοπεύω να αγοράσω στο άμεσο μέλλον, θα αξίζει το Χ σε μα HD ready 32' η δεν θα παίξει καν; Επίσης δεν πολύ καίγομαι για το 4Κ όσο για τα 60fps ακόμα και αν θα είναι 720p στην τηλεόραση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Ερώτηση. Επειδή ακόμα δεν έχω τηλεόραση 4Κ αλλά σκοπεύω να αγοράσω στο άμεσο μέλλον, θα αξίζει το Χ σε μα HD ready 32' η δεν θα παίξει καν; Επίσης δεν πολύ καίγομαι για το 4Κ όσο για τα 60fps ακόμα και αν θα είναι 720p στην τηλεόραση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Νομιζω οτι θα παιξει κανονικα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να κανεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

Καλή φάση. Θα το κατεβάσω σήμερα να ρίξω μια ματιά, μόνο και μόνο επειδή έχω τελειώσει όλα τα προηγούμενα ΜΕ (άσχετα αν το τελευταίο έχει φάει το κράξιμο του αιώνα γενικά).

Δημοσ.

Νομιζω οτι θα παιξει κανονικα αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να κανεις κατι τετοιο.

Έχω διαβάσει ότι θα κάνει Super Sampling στις 1080p τηλεοράσεις. Λογικά το ίδιο δεν θα ισχύει και για 720p?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...