Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες δεν χρησιμοποιεί κανας άλλος plex να μας πεί τι παίζει?

Αφού βρήκα ότι η λύση για το transcoding failed είναι να σβήσεις τις libraries απο τον plex server , το έκανα και είναι οκ αλλά τώρα χάνει του υπότιτλους μετά απο 2 λεπτά και δεν τους ξανα εμφανίζει.

Κρίμα και το είχα βολευτεί

@privateer thx man το δοκίμασα , με το πρώτο σε πηγαίνει δεν χρειάζεται 2ο :D

Μαλλον δεν εχεις βαλει παιχνιδι στο Home

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία τα videάκια με τα massive unboxings του xbox one x, τι καλά να μας έδινε και εμάς η microsoft κάτι έξτρα πέρα από την κονσόλα... Έστω σε αυτούς που πήραν την limited project scorpio edition........

Δεν ξέρω γιατί επικρατεί τόση ηρεμία , βγαίνουν τα πρώτα συγκριτικά και πολλά νέα για την επερχόμενη κονσόλα της ms και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.....Το hype στα ύψη.

• Like 1

Μια ερωτηση για οποιον εχει καταλαβει.... οταν βγει το X θα βγαινουν παιχνιδια που θα παιζουν μονο στο X? η θα συνεχισουν να βγαινουν τα ιδια και απλα στο Χ θα τρεχουν πολυ καλυτερα οπως πχ γινεται τωρα με το PS4 PRO?

Εχω προπαραγγειλλει τη Scorpio Edition απο 29.8. Δεν με αγγιζει το hype. Nα δω το μηχανακι εν δρασΕΙ θελω και να πραγματοποιει τα μισα απο οσα υποσχονται οι μηχανικοι του και θα ειμαι κομπλε. Και ακομα πιο κομπλε οταν θα ανακοινωθει κανενα ΑΑΑ απο studio της ΜΣ.

Μια ερωτηση για οποιον εχει καταλαβει.... οταν βγει το X θα βγαινουν παιχνιδια που θα παιζουν μονο στο X? η θα συνεχισουν να βγαινουν τα ιδια και απλα στο Χ θα τρεχουν πολυ καλυτερα οπως πχ γινεται τωρα με το PS4 PRO?

Midgen upgrade ειναι το Χ. Στα λημερια του προ, οντας πολυ πιο ισχυρο ομως.. Δεν θα εχει αποκλειστικα παιχνιδια αν και εχω μια κρυφη ελπιδα να ειναι forwards compatible με το επομενο ΧΒΟΧ..

ετσι οπως το λες στο δευτερο σκελος που εχω υπογραμμισει

προπαρηγγειλα το χ τον Ιουνιο πριν λιγο δεχθηκα τηλεφωνο απο τα public να με ρωτησουν εαν θα κρατησω το preorder και μου ανακοινωσαν οτι επειδη ημουν απο τους πρωτους θα παρω την project scorpio εκδοση μου φτιαξανε την μερα

• Like 4

Το καλυτερο pvp multiplayer αυτή την στιγμή για εμένα είναι το ghost recon wildlands. Δοκιμάστε το εχει 5 ώρες free trial το παιχνιδι.

Μια γεύση για το τι παίζει 

http://xboxdvr.com/gamer/Privat33r/video/38407034

http://xboxclips.com/Privat33r/04edb432-1e11-442d-8ecf-5782710161ed

• Like 1

Έχω προπαραγγειλει τη σκορπιο εντισιον απο 1.10, σε μας θα την δώσουν 6.11 γιατί το σουκου ειναι μια μερα νωρίτερα στα εμιράτα. Με πήραν χτες και το επιβεβαιωσαν. Θα ξεκινήσω με φορζα 3, πρευ, ρεσι 7 ολα σε 4κ. Τα εχω επίτηδες στο περίμενε (εκτος του φορζα που το εχω παίξει) για να τα χαρώ σε 4κ hdr

• Like 1

Εγώ το είχα preorder στο Public εδώ και αρκετούς μήνες και με πήρανε τηλέφωνο χτές για να μου αλλάξουν την παραγγελία απο Xbox One X σε Xbox One X Project Scorpio Edition.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...