tsofras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πολυ καλύτερο απο το προηγούμενο και το βασικότερο πιο γρήγορο. Δεν ξέρω για ποιο γρήγορο , εγώ πριν έμπαινα και έβλεπα όλα τα pins και απλά με ένα κουμπί επέλεγα ποιο θέλω. Τώρα πρέπει να πατήσω το κάτω, να κάνει scroll down και να επιλέξω. Οκ δεν χάθηκε και ο κόσμος αλλά με χαλάει που δε τα βλέπω τώρα στη πρώτη οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιτελους backwards compatibility που σεβεται τον εαυτο της. Η ΜΣ ακουει τους παιχτες και παραδιδει μαθηματα σοφτουγεαρ. Δειτε παρακατω τα πρωτα παιχνιδια και το πως κυριολεκτικα μεταμορφωνονται με τα φιλτρα. Το αρθρο δε αναφερει πως οι κατοχοι Χ θα μπορουν να ενεργοποιησουν (?) καποιες εξτρα λειτουργιες που ακομη δεν εχουν ανακοινωθει. Δειτε το βιντεο και απολαυστε το αποτελεσμα. Τωρα θελω Otogi και Orta σε 4κ. Χαμος θα γινει. http://me.ign.com/en/xbox-one-x/139158/news/first-13-original-xbox-games-announced-for-xbox-one-compatib Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από hexenlord 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πολλοι θα λοιδωρησουν. Τρομακτικα θετικο feature κατα τη γνωμη μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ¨εκανα Update το plex εχθές , εκτός ότι δεν μου αρέσει το νέο UI (αμάν) δεν παίζει πλέον τίποτα πετάει error στο transcoding. Έχει κανας άλλος θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Περιμενω πως και πως...... Xbox One X - Gears of War 4 New 60fps Mode TRUE 4K EXPERIENCE Get ready to experience unmatched clarity, richness and details with true 4K visuals (3840x2160) in our Visuals Rendering Mode. Even if you’re playing on a 1080p screen, you’ll instantly notice the difference thanks to a 4K super sampled image that brings you a crisper, richer looking Gears game than you’ve ever seen before.HDRHigh Dynamic Range provides increased contrast between lights and darks. Battling your way through a lightning flurry in a windflare has never looked better. Gears of War 4 on Xbox One X supports a wide color gamut for true-to-color definition – just as the artists intended – and now at 4K resolution.UP TO 60FPS FOR ULTRA SMOOTH GAMEPLAYWe’re excited to announce Xbox One X owners will have two Preferred Rendering Options to choose from in Gears of War 4 – Visuals and Performance!PerformancePut framerate first. For the first time ever on console, Gears of War will play at up to 60fps in 1080p in Campaign and Horde - all including higher resolution textures and some of the new enhanced graphical features available in Visuals mode. VisualsPush graphical fidelity to the max. This mode uses Ultra Quality Textures, a wealth of new and improved graphical features all at 4K resolution (3840x2160) thanks to the power of Xbox One X. You’ll experience the same frame rates you’ve come to expect from Gears of War 4 – 30fps for Campaign and Horde .In both Rendering modes, Versus will run at a rock-solid 4K 60FPS (with adaptive resolution scaling).DOLBY ATMOS AUDIO SUPPORTWhen playing Gears of War 4 on Xbox One, we now offer Dolby Atmos, which gives you immersive, moving audio.The Dolby Access app lets you set up your Dolby Atmos enabled home theater, TV, or sound bar for free, and lets you try or buy Dolby Atmos for Headphones, which gives you immersive sound on any headphones. Experience the visceral sounds of Gears of War in a way that will make you feel like you’re inside the action, only on Xbox One.OUR MOST IMMERSIVE WORLDThe world of Sera has never been more immersive thanks to brand new features and higher resolution textures – all possible with the additional horsepower and memory offered by the Xbox One X.Enhanced Light ShaftsAlso known as God Rays, Enhanced Light Shafts provide true-to-life beams of sunlight in the world. Prepare for jaw dropping lighting as the God Rays peek through gaps in the canopy of trees above you, or in sunset conditions peeking through buildings and statues.Dynamic ShadowsShadows in Gears of War 4 are usually pre-defined by an artist to accurately reflect the shadows objects in the world would cast based on the lighting. On Xbox One X, dynamic shadows now react true to the lighting conditions and movement of objects – for example, trees blowing in the wind will cast an accurate moving shadow on the ground – bringing the world of Sera to life like never before.Increased Draw DistancesWith the power of Xbox One X, we can maintain higher resolution textures at a further distance than ever before – creating a higher fidelity picture and crisper world around you, even on the horizon.Superior ReflectionsWe’ve pushed our surface space reflections even further to look closer to as you would expect in real life. Reflective surfaces now have a higher definition reflection of your character - whether that’s in a mirror-like reflection of water, or the muddied color reflective nature of metal. It looks especially awesome on the DeeBee’s metallic armor!Enhanced Character TexturesWith our higher resolution textures now available on console thanks to Xbox One X, characters show more detail from head to toe. They’ve never looked better!Experience this all at no extra cost for Gears of War 4 owners when you pick up your Xbox One X. And, if you’ve picked up the Xbox One X but haven’t jumped in to Gears of War 4 yet, you can try it FREE now with our 10-hour trial – the perfect showcase piece for your new super-powered console.We’re incredibly proud of what the team has been able to achieve on Xbox One X so far. We can’t wait to see you all experience this feast for your eyeballs! Το ευχαριστο ειναι,οτι σε ολους σχεδον τους τιτλους η MS δινει επιλογες 60 καρε η 4κ αναλυση..... https://www.youtube.com/watch?v=2WJWoZ5aJow&feature=youtu.be 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μολις εκανα preorder το project scorpio edition το εχει το you για να δουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω για ποιο γρήγορο , εγώ πριν έμπαινα και έβλεπα όλα τα pins και απλά με ένα κουμπί επέλεγα ποιο θέλω. Τώρα πρέπει να πατήσω το κάτω, να κάνει scroll down και να επιλέξω. Οκ δεν χάθηκε και ο κόσμος αλλά με χαλάει που δε τα βλέπω τώρα στη πρώτη οθόνη Πατα 2 φορες γρηγορα το RT και θα σε παει στα pins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γιατι πριν το τελευταιο system update δεν ειχα ποτε προβλημα με το nat τωρα με το τελευταιο update εχω προβλημα με το nat? Και το θεμα ειναι οτι με το που ανοιγει η κονσολα μου λεει nat moderate ενω αν παω στις ρυθμισεις test nat type μου βγαζει open. Τι στο καλο συμβαινει? Εχω το xbox one s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κανένα φθηνό χειριστήριο για το one, για να καταστρέψει αυτό ο μικρός ανηψιός και όχι το κανονικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω καπου εχω δει, καποιο ενσυρματο παντως.. Αλλιως στις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ είδα ενσύρματο στο amazon, ebay κλπ με κανα 10άρικο. Να υπάρχει κάτι παρόμοιο και από Ελλάδα; Ας είναι και ενσύρματο όπως είπαμε, δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το λιγουρέυεστε? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παίδες δεν χρησιμοποιεί κανας άλλος plex να μας πεί τι παίζει? Αφού βρήκα ότι η λύση για το transcoding failed είναι να σβήσεις τις libraries απο τον plex server , το έκανα και είναι οκ αλλά τώρα χάνει του υπότιτλους μετά απο 2 λεπτά και δεν τους ξανα εμφανίζει. Κρίμα και το είχα βολευτεί @privateer thx man το δοκίμασα , με το πρώτο σε πηγαίνει δεν χρειάζεται 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Να ενημερώσω για την επισκευή χειριστηρίου που ρωτούσα πριν κατι μέρες. 9/10 Παρέδωσα το δικό μου στον συνεργάτη της UPS στην πόλη μου(Κρήτη) 27/10(σήμερα) Παρέλαβα καινούργιο(?). Δεν ξερω αν ειναι καινουργιο βασικά γιατι δεν ήρθε σε κουτί, ήρθε bulk μέσα σε φυσαλίδες σε ταχυδρομικό φάκελο. Αν κρίνω απο τα αναλογικά όμως, φαίνεται καινούργιο. ΑΨΟΓΗ η microsoft λοιπόν. Όλα γρήγορα και δωρεαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις