lak10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 τα παιχνιδια ειναι region free πλεον οποτε παιζει κανονικα για τοσο μικρο ποσο δεν εχει τελωνειο αν πληρωσεις θα ειναι 3 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 τα παιχνιδια ειναι region free πλεον οποτε παιζει κανονικα για τοσο μικρο ποσο δεν εχει τελωνειο αν πληρωσεις θα ειναι 3 ευρω Αρα θα δουλεύει κανονικά χωρίς διαφορά στις χρωματικές παλέτες δηλαδή ntsc / pal ? Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα έχω τo Xbox one 1 tb σχεδόν ένα χρόνο αγοράσμενο καινούργιο. Κανένα παράπονο όλα μια χαρά . Σκέφτομαι να τι πουλήσω να συμπληρώσω κ τα υπόλοιπα κ να πάρω το scorpio. Η χρήση που κάνω είναι ως media center πέρα από τα παιχνίδια . Παιχνίδια παυζω το forza ufc γενικά ότι έχει να κάνει με σπορ κ πάρα πολλές ώρες nba2k.Αξιζει η μετάβαση κ τα επιπλέον χρήματα γιαυτη την χρήση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyber_Spartacus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ωραιο το dashboard το καινούργιο με το October Update.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Fallout 4 μιας και το έχει σε έκπτωση.. Τελικά γίνεται να παίξει online coop με κάποιο από τα 10δες patch που υπάρχουν? Αξίζει η GOTY έκδοση τόσο ακριβή που είναι ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 μπορει καποιος να μου πει τι κανανε εκει με το vlc και οι περισσοτεροι subs δεν παιζουν πλεον;τα νευρα μου.υπαρχει εναλλακτικος player να παιζει ελληνικους subs;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 μπορει καποιος να μου πει τι κανανε εκει με το vlc και οι περισσοτεροι subs δεν παιζουν πλεον;τα νευρα μου.υπαρχει εναλλακτικος player να παιζει ελληνικους subs;;;;;; Κατεβασε τον best player ο vlc ειναι σκουπιδι μπροστα του. Tον εχει φτιαξει ελληνας εχει πληρη υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων και τους κατεβαζει αυτοματα οπως ο bsplayer και παιζει οτι format του εχω βαλει αψογα. https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/best-player/9wzdncrdpqsx?wa=wsignin1.0 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anynomis1881 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 θα εχει καπιοο πακετο το χβοχ χ με ενα παιχνιδη ακοθστηκε κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 θα εχει καπιοο πακετο το χβοχ χ με ενα παιχνιδη ακοθστηκε κατι ? Δεν είπαν κάτι στις ειδήσεις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πφφφ μόλις πήρα το νεο dashboard δεν μου αρέσει που ειναι τόσο χαμηλά και μικρά ταpins δεν αλλάζει? Μια χαρα ήταν πριν το home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εγω τίποτα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εγω τίποτα ακόμα πηγαινε "χειροκινητα" και δες αν εχει update η κονσολα, αν δεν το εχεις ηδη κανει δλδ αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 παιδιά, εγώ πείρα χθες (από το STORE) μια πολύ καλή προσφορά, το full expansion pack του BF1, μόλις στα €25 . Για όσους ενδιαφέρονται , θεωρώ ότι είναι πολύ καλό το deal. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πφφφ μόλις πήρα το νεο dashboard δεν μου αρέσει που ειναι τόσο χαμηλά και μικρά ταpins δεν αλλάζει? Μια χαρα ήταν πριν το home Κι εμένα μάπα μου φάνηκε αλλά φαντάζομαι είναι θέμα συνήθειας, σε λίγο καιρό δεν θα γκρινιάζουμε. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο. Δεν γίνεται να βάλουν τις νέες προσθήκες χωρίς να αλλάξουν ολόκληρο το layout; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πολυ καλύτερο απο το προηγούμενο και το βασικότερο πιο γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις