Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γιατί προβληματίζεσαι; Ακόμα και έτσι να 'ναι, που οι πιθανότητες να συμβεί είναι εξαιρετικά μικρές, θα ζητήσεις να στην ξανά αλλάξουν...Την πήρες από το πλαίσιο, άρα έχεις κανονικά doa, γύρισε την ακόμα και σήμερα. Εννοείται ότι δεν θα βάλεις πουθενά χέρι, χάνεις τα πάντα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστυχως καποιες παρτιδες εχουν αυτο το προβλημα.Ο klainmaingr ειχε το ιδιο προβλημα αν θυμαμαι με το S.Αγορασμενο απο  ms store.Και το δευτερο που του φερνανε ηταν με το ιδιο προβλημα.Ταλαιπωρηθηκε πολυ τοτε.

• Like 1

Και γιατί προβληματίζεσαι; Ακόμα και έτσι να 'ναι, που οι πιθανότητες να συμβεί είναι εξαιρετικά μικρές, θα ζητήσεις να στην ξανά αλλάξουν...Την πήρες από το πλαίσιο, άρα έχεις κανονικά doa, γύρισε την ακόμα και σήμερα. Εννοείται ότι δεν θα βάλεις πουθενά χέρι, χάνεις τα πάντα...

Εντάξει,ευχαριστώ. Ίσως την επιστρέψω σήμερα η αύριο.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά,σήμερα αγόρασα το xbox one s.Το έχω συνδέσει άλλα ακούω να κάνει θόρυβο το ανεμιστηρακι, σαν να ακουμπάει κάπου ακούγεται φανταστειτε.Ειναι φυσιολογικό η πρέπει να το πάω πίσω;Δεν θα έπρεπε να είναι τελείως αθόρυβο όταν δεν παίζω;

Κι εμένα έτσι κάνει εδώ κι 1+ χρόνο που το έχω, άλλοι λένε πως είναι φυσιολογικό και άλλοι πως όχι. Δε με ενοχλεί και τόσο παρά μόνο αν έχει πολύ ησυχία, τότε το καταλαβαίνεις. Πάντως δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ούτε με θερμοκρασίες, ούτε με κολλήματα, τίποτα απολύτως. Αφού έχει DOA καλό είναι να το πας πίσω όπως είπε ο kaktos77!!!

Εντάξει,ευχαριστώ. Ίσως την επιστρέψω σήμερα η αύριο.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα μελλοντικά, αλλά ακόμα και έτσι να παραμείνει γιατί να μην την αλλάξεις; Δικαίωμα σου είναι και εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν...

Κι εμένα έτσι κάνει εδώ κι 1+ χρόνο που το έχω, άλλοι λένε πως είναι φυσιολογικό και άλλοι πως όχι. Δε με ενοχλεί και τόσο παρά μόνο αν έχει πολύ ησυχία, τότε το καταλαβαίνεις. Πάντως δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ούτε με θερμοκρασίες, ούτε με κολλήματα, τίποτα απολύτως. Αφού έχει DOA καλό είναι να το πας πίσω όπως είπε ο kaktos77!!!

Φυσιολογικό δεν νομίζω να 'ναι γιατί εγώ την έχω από πέρσι που πρωτοβγήκε και είναι εντελώς αθόρυβη εκτός από τις στιγμές που διαβάζει το δισκάκι...

• Like 1

Καταλαβα,στο δικο μου xbox ακούγεται περισσότερο το συνεχόμενο ''κροτάλισμα'' από το ανεμιστηρακι. Μίλησα με Πλαίσιο και μου είπαν να το πάω από εκεί να το δούνε. Θα ζητήσω αντικατάσταση βεβαία.Το DOA για πόσες μέρες ισχύει?

Απλά να ξέρεις ότι στο Πλαίσιο αρχικά θα σου πουλήσουν τρελίτσα. Δες πάνω στην απόδειξη αν λέει για DOA και πόσες μέρες. Είχα πάει XΒΟΧ 360 Slim, ΜΙΑΣ ημέρας με κόκκινο λαμπάκι (δεν μπουτάριζε καν). Ο τεχνικός πέταξε το μπαλάκι στην MS και να περίμενα να το στείλουν κλπ. Του είπα επιτόπου ότι στην απόδειξη γράφουν 15 μέρες DOA, στην MS ξέρω να το στείλω και μόνος μου και πως δεν φεύγω αν δεν μου δώσουν νέα κονσόλα γτ είχα κάνει και 80 χιλιόμετρα για να πάω στο κατάστημά τους. Ήταν αρνητικός και αφού έκανα φασαρία και ζήτησα τον υπεύθυνο καταστήματος, μετά από έλεγχο 5 λεπτών, μου έδωσαν άλλη και έφυγα. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που παρήγγειλα κάτι από το Πλαίσιο (πριν 3 χρόνια)...

• Like 4

Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα μελλοντικά, αλλά ακόμα και έτσι να παραμείνει γιατί να μην την αλλάξεις; Δικαίωμα σου είναι και εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν...

Φυσιολογικό δεν νομίζω να 'ναι γιατί εγώ την έχω από πέρσι που πρωτοβγήκε και είναι εντελώς αθόρυβη εκτός από τις στιγμές που διαβάζει το δισκάκι...

Κι εγώ από πέρσι το Σεπτέμβρη την έχω. Καλά ναι, φυσιολογικό δεν είναι με τίποτα. Όπως είπε ο Mr_Terror, αρκετές παρτίδες είχα το συγκεκριμένο θέμα..

ιδια ακριβως περιπτωση και εγω. Ακουγεται μονο σε ησυχια, και σιγουρα ειναι πανω απο το φυσιολογικο. Το ειχα παρει μεταχειρισμενο οποτε δεν υπηρχε περιπτωση DOA, και αφου δεν εμφανιζει κανενα προβλημα δεν το ψαχνω και εγω παραπανω

• Like 1

Παίδες εντάξει ευτυχώς έγινε η αλλαγή της κονσόλας. Και λέω ευτυχώς γιατί στην απόδειξη δεν έγραφε πουθενά για DOA!!Τους πίεσα αρκετά άλλα ζορίστηκαν  για να κάνουν  την αλλαγή καθώς όπως είπαν δεν είναι υποχρεωμένοι να την αλλάξουν. Έφεραν άλλες 2 κονσόλες για να τις συγκρίνουν με την δίκη μου και να δουν αν ακούγονται τόσο πολύ..Μια demo του καταστήματος και ξεσφράγισαν και άλλη μια καινούργια. Διαφορά η μέρα με την νύχτα αυτή που είχα πριν με αυτή που έχω τώρα!

• Like 1

Μηπως κρατησες το mfr της παλιας κονσολας να δουμε ποτε φτιαχτηκε?

Η καινουργια ποτε ειναι φτιαγμενη?

mfr της καινούργιας 2017-08-01.Για την παλιά δεν γνωρίζω.

• Like 1

το cuphead μου αρεσει αλλα παιδια δεν μπορω να περασω ουτε την πρωτη πιστα πολυ δυσκολο κατι πρεπει να κανουν γιατι αδικειται το παιχνιδι. για οποιον ενδιαφερεται 16 δολλαρια το mass effect andromeda με μεταφορικα απο ebay http://www.ebay.com/itm/Mass-Effect-Andromeda-Video-Game/391735316502?_trkparms=aid%3D777003%26algo%3DDISCL.MBE%26ao%3D2%26asc%3D41451%26meid%3De823f184ac9140c5a9d6a0d4606b65b5%26pid%3D100012%26rk%3D5%26rkt%3D12%26sd%3D322634221894&_trksid=p2047675.c100012.m1985 θα το χτυπουσα αλλα το εχω στο ps4. εδικα για οποιον παρει το χ αξιζει και με το παραπανω

• Like 1

για οποιον ενδιαφερεται 16 δολλαρια το mass effect andromeda με μεταφορικα απο ebay http://www.ebay.com/itm/Mass-Effect-Andromeda-Video-Game/391735316502?_trkparms=aid%3D777003%26algo%3DDISCL.MBE%26ao%3D2%26asc%3D41451%26meid%3De823f184ac9140c5a9d6a0d4606b65b5%26pid%3D100012%26rk%3D5%26rkt%3D12%26sd%3D322634221894&_trksid=p2047675.c100012.m1985 θα το χτυπουσα αλλα το εχω στο ps4. εδικα για οποιον παρει το χ αξιζει και με το παραπανω

Είναι από Αμερική, πιθανοί εκτελονισμοί η όχι, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα είναι συμβατό εφόσον αυτοί έχουν NTSC και εμείς PAL πρότυπο! Επίσης δεν ξέρουμε αν είναι Region Free / Worldwide use. Πάντως πολύ καλή τιμή, αν και δεν είμαι fan του mass effect θα το τσίμπαγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...