Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ακόμα γιατί τα είχα αποσυνδέσει όλα αυτές τις μέρες. Θα βάλω σήμερα να γράψω κανα γύρο στο iRacing οπότε θα κατεβάσω στα γρήγορα και το PC demo να δω τι λέει. Θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Ο σκοπός βέβαια είναι να δοκιμάσω την τιμονιέρα με το ίδιο το X1, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να τσουλήσω όλο το cockpit στο σαλόνι, πάει να πει θα πέσει παντόφλα αεριωθούμενη.

Σε καταλαβαίνω... το GT5 το είχα ευχαριστηθεί με κοκπιτ και G25 (ήμουν εργένης)...

Σε αυτή τη γενιά έχω μείνει με τα gamepads γιατι καραδοκεί γκρίνια και παντόφλα!!! :-D :-D :-D

Όχι ρε παιδιά, 23GB το demo του Forza 7; Δεν πάμε καλά.

Κανε ένα κόπο για να μας δώσεις feedback... Να ξέρω... μην επαναστατήσω άδικα για την τιμονιέρα! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την συζητηση που ειχα στην προηγουμενη σελιδα με την επισκευη χειριστηριου απο την MS.

Εκανα την διαδικασια και θα το στειλω αυριο πισω.

Δεν ειδα ομως πουθενα να εχει πεδιο να περιγραψω τι προβλημα εχει, με δεδομενο οτι δεν κολλαει 100% το αριστερο αναλογικο αλλα πχ στις 10 κινησεις το κανει στις 2-3, να φοβαμαι μην μου το γυρισουν οπως το πηραν?

Για την συζητηση που ειχα στην προηγουμενη σελιδα με την επισκευη χειριστηριου απο την MS.

Εκανα την διαδικασια και θα το στειλω αυριο πισω.

Δεν ειδα ομως πουθενα να εχει πεδιο να περιγραψω τι προβλημα εχει, με δεδομενο οτι δεν κολλαει 100% το αριστερο αναλογικο αλλα πχ στις 10 κινησεις το κανει στις 2-3, να φοβαμαι μην μου το γυρισουν οπως το πηραν?

Ούτε σε εμένα κολλούσε στο 100% αλλά εκεί θα κάνουν τον σχετικό έλεγχο...το shipping label στο mail σου ήρθε ?

Ούτε σε εμένα κολλούσε στο 100% αλλά εκεί θα κάνουν τον σχετικό έλεγχο...το shipping label στο mail σου ήρθε ?

α τελεια! ναι μου ηρθε κατευθειαν μαζι με τις οδηγιες, αυριο το πακεταρω και το στελνω. Ξερουμε ποσο κανει ολη η διαδικασια περιπου μεχρι να το ξαναπαρω στα χερια μου?

Στη δικη μου περιπτωση το Μαιο του 15 ειχε δυστυχως επιστρεψει στις 25 μερες. Εκτοτε βεβαια μεχρι κ τον φετινο Αύγουστο που πούλησα την κονσολα δεν ειχε κανει κιχ..

α τελεια! ναι μου ηρθε κατευθειαν μαζι με τις οδηγιες, αυριο το πακεταρω και το στελνω. Ξερουμε ποσο κανει ολη η διαδικασια περιπου μεχρι να το ξαναπαρω στα χερια μου?

Πιστεύω χονδρικά 2 βδομάδες.
  • Like 1

σημερα εγινε backwards compatible το fable anniversary βεβαια η ms το πουλαει 40 ευρω στο store ευτυχως το βρηκα 14 ευρω σφραγισμενο στο ebay και τα fable II ,III τα βρηκα σε προσφορα απο 5 ευρω και τα πηρα ψηφιακα δεν εχω παιξει κανενα μεχρι τωρα

Πολύ καλή επιλογή. Φοβερά παιχνίδι και τα τρία. Ίσως όχι τέλεια, το κάθε ένα έχει τα κουσούρια του (ειδικά το 3). Για την εποχή τους όμως ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Καλό λιώσιμο.

Κανε ένα κόπο για να μας δώσεις feedback... Να ξέρω... μην επαναστατήσω άδικα για την τιμονιέρα! :-D

Έβαλα λίγο στο PC και έπαιξα με την Porsche χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις στο τιμόνι. Για γραφικά, ήχο κλπ δεν έχω κάτι να σχολιάσω αφού τα έχουν πει καλύτερα άλλοι (άλλωστε είναι και το λιγότερο που με ενδιαφέρει). Από βοήθειες άφησα μόνο το ABS και στη συνέχεια αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω και το stability control.

Το FFB στο τιμόνι ήταν αξιοπρεπές, αν και σαν αίσθηση σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει iRacing, Assetto Corsa, Automobilista, rFactor2 και σία. Ενδεικτικά δεν μπορούσα καν να καταλάβω πότε χάνεται η πρόσφυση στο εμπρός μέρος, ενώ το αυτοκίνητο φαινόταν υπέρ του δέοντος ελαφρύ σε σχέση με ό,τι έχω συνηθίσει. Οπότε μετά από 3-4 προσπάθειες το παράτησα. Δεν θα κρίνω όμως ολόκληρο το Forza 7 από προσπάθειες 15 λεπτών, χωρίς καν να έχω καλιμπράρει σωστά το τιμόνι.

Αν βρω χρόνο θα προσπαθήσω περισσότερο. Το θέμα βέβαια δεν είναι τι γίνεται στο PC αλλά συγκεκριμένα στο Xbox, μιας και στο τελευταίο το Forza 6 είχα διαβάσει πως είχε άφθονα προβλήματα με αυτές τις τιμονιέρες (το έχω το παιχνίδι αλλά δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ακόμα), οπότε πιθανώς να είναι θέμα drivers ή οτιδήποτε σχετικό.

Θα επανέλθω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,σήμερα αγόρασα το xbox one s.Το έχω συνδέσει άλλα ακούω να κάνει θόρυβο το ανεμιστηρακι, σαν να ακουμπάει κάπου ακούγεται φανταστειτε.Ειναι φυσιολογικό η πρέπει να το πάω πίσω;Δεν θα έπρεπε να είναι τελείως αθόρυβο όταν δεν παίζω;

Επεξ/σία από parlar

Καλησπερα παιδια,σημερα αγορα το xbox one s.Το εχω συνδεσει αλλα ακουω να κανει θορυβο το ανεμιστηρακι σαν να ακουμπαει καπου ακουγεται φανταστειτε.Ειναι φυσιολογικο η πρεπει να το παω πισω;Δεν θα επρεπε να ειναι τελειως αθορυβο οταν δεν παιζω;

Η κονσόλα είναι τελείως αθόρυβη υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό στο κάνει μήπως όταν βάζεις δισκάκι μέσα ή και χωρίς; αν είναι με το δισκάκι μπορεί να είναι λογικό καθώς κατά την πρώτη φορά που βάζεις ένα παιχνίδι κάνει εγκατάσταση και ακούγεται κάπως κατά την περιστροφή. Πάντως αν υποψιάζεσαι το παραμικρό καλό θα ήταν να το γυρίσεις άμεσα αφου έχεις doa.

• Like 1

Η κονσόλα είναι τελείως αθόρυβη υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό στο κάνει μήπως όταν βάζεις δισκάκι μέσα ή και χωρίς; αν είναι με το δισκάκι μπορεί να είναι λογικό καθώς κατά την πρώτη φορά που βάζεις ένα παιχνίδι κάνει εγκατάσταση και ακούγεται κάπως κατά την περιστροφή. Πάντως αν υποψιάζεσαι το παραμικρό καλό θα ήταν να το γυρίσεις άμεσα αφου έχεις doa.

Χωρίς δισκάκι το κάνει. Από ότι διαβάζω σε άλλα φόρουμ έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα και συγκεκριμένα με το S μοντέλο. Ανησυχώ μήπως το δώσω πίσω και πάρω δεύτερη κονσόλα με το ίδιο πρόβλημα.Δεν ακούγεται πολύ, όμως σίγουρα πιστεύω ότι  ακούγεται  λίγο παραπάνω από το κανονικό όταν έχω ησυχία στο δωμάτιο.

Χωρίς δισκάκι το κάνει. Από ότι διαβάζω σε άλλα φόρουμ έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα και συγκεκριμένα με το S μοντέλο. Ανησυχώ μήπως το δώσω πίσω και πάρω δεύτερη κονσόλα με το ίδιο πρόβλημα.Δεν ακούγεται πολύ, όμως σίγουρα πιστεύω ότι ακούγεται λίγο παραπάνω από το κανονικό όταν έχω ησυχία στο δωμάτιο.

Δεν κατάλαβες, θα σου δώσουν καινούργια. Θα το πας πίσω στο κατάστημα μαζί με τα παντα όπως το αγόρασες και θα απαιτήσεις αντικατάσταση με σφραγισμένη γιατί είσαι καλυμμένος από doa. Από ποιο κατάστημα το αγόρασες;

Δεν κατάλαβες, θα σου δώσουν καινούργια. Θα το πας πίσω στο κατάστημα μαζί με τα παντα όπως το αγόρασες και θα απαιτήσεις αντικατάσταση με σφραγισμένη γιατί είσαι καλυμμένος από doa. Από ποιο κατάστημα το αγόρασες;

Ναι το γνωρίζω ότι θα πάρω καινούργια, άπλα λέω μήπως υπάρξει παρόμοιο  θέμα και με τη δεύτερη κονσόλα.Τι να πω δεν ξέρω. Από Πλαίσιο την πήρα. Αν ανοίξω την κονσολα να τσεκάρω μέσα φαντάζομαι χάνω την εγγύηση ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...