Damachi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σιγα που δε θα βαζανε - και στο overwatch μια χαρα τα ρουφανε και δε παραπονιουνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το overwatch που κολλάει ρε συ,πλάκα μας κάνεις? Μιλάμε για το forza που έχει ultimate edition των 100ευρω,βγαίνει κάθε 3 και λίγο(3motorsport σε 4χρονια). Λογικό είναι να αναφέρθηκε πιο πίσω ότι μοιάζει στο forza 6 σε πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 το προφανες λεω , ποιες εταιριες μας χωσανε πρωτες online "economies" και loot box που αγοραζεις με real money . Kαι μου ρχεται στο μυαλο η Riot - δωσε τσαμπα στο λαο freetoplay αλλα paytowin και η Βlizzard που τα αγοραζουμε ολα Ε η M$ σου λεει και δε θα δωσεις 100 $ για VIP ; Τα Forza τα εχω ολα μεχρι τωρα , παντα σε κουτι οταν πεσανε οι τιμες . Το 5 πρεπει να το πηρα 20 goty edition , το 6 καινουργιο απο τη προσφορα του γερμανου γυρω στα 40 ; και το horizon 2 καπου 35 . - dlcs δεν αγοραζω - buyers advice δηλαδη ΠΟΤΕ D1 με κατοσταευρα για digital . Εκτος αμα βρεις και αλλον να μοιρασετε το κοστος 1 pc - 1 xbox με το play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η αφαίμαξη απο τις εταιρείες με χρήση του ενός η του αλλου μοντέλου ειναι πια δεδομενη- οποιος θέλει μπορεί να κανει την επανάσταση του και να μην αγοράσει το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά θα κοιτάξω αυτα που περιγράφεται παραπάνω αλλα θα κοιτάξω και το value for money, title longevity κτλ. Παίζω το χοραιζον 2 μηνες τωρα και ακομη δεν εχει τελειωμό. Έχω γράψει πανω απο 150 ωρες. Έχω ηδη αρχίσει να λιώνω και το 3 στο μεταξύ. Έχω αγοράσει ολα τα dlc και για τα δυο εκτος του χουνιγκαν στο 3 που το σνόμπαρα γιατί ηταν σα να αγοραζα τσιβοζ. Το point μου, ειναι δύσκολο να αποφύγουμε αυτα που περιγράφετε.είτε λεγονται loot boxes,dlc,season pass, κτλ. Αν ομως το παιχνίδι ειναι (πολυ) καλο, προσφερει άπειρο gameplay σε ωρες και βάθος τοτε φευ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Βασικά το cuphead έχει πάρα πολύ καλή τιμή που προκαλεί έκπληξη. 20€ το βλέπω, δεν το λες και προσφορά Πολύ καλή επιλογή για co op, για να περνάει ευχάριστα η ώρα είναι το overcooked που το έχει περίπου 5€ Για κοπέλα ειδικά είναι ότι πρέπει https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/overcooked/bp8wdv3t37n7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 20€ το βλέπω, δεν το λες και προσφορά Πολύ καλή επιλογή για co op, για να περνάει ευχάριστα η ώρα είναι το overcooked που το έχει περίπου 5€ Για κοπέλα ειδικά είναι ότι πρέπει https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/overcooked/bp8wdv3t37n7 Για την δουλειά που έχουν ρίξει στο παιχνιδι,την διάρκεια και την ποιότητα του τα 20ευρω είναι τσάμπα. Άλλες εταιρείες ζητάνε παραπάνω για χάρτες τι λέμε τώρα...Ήδη στο pc στα κλειδαδικα βρίσκεται και φθηνότερα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 5,28 € το overcooked αλλα αυτο που λεει ειναι το Cuphead - οχι απο το ms store . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otello_gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rPcYW9dTAUw&t=97s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=PwKMF6_WP-o&feature=youtu.be&t=34m08s "...definitely not a sim, very similar to Forza 6 handling" (34:08). Σε συνδυασμό με τις αναφορές για τα παραδοσιακά προβλήματα των Xbox One/Forza με τιμονιέρες όπως η Τ300RS ή η ΤΧ, νομίζω πως θα πάω πάσο. Μήπως δοκίμασες το demo με την Thrustmaster; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 την εγγυηση της κονσολας για χειριστηριο την εχει χρησιμοποιησει κανεις? στον ενα μοχλο αρχισε να τα παιζει το αριστερο αναλογικο και μαλλον θα σταλθει για serviceΤην χρησιμοποίησα εγώ...Πρόσφατα έστειλα στο κεντρικό service της Microsoft στη Φρανκφούρτη έναν μοχλό όπου τελικά θα μου στείλουν καινούριο. Βασικά το περιμένω αυτές τις μέρες να έρθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Και εγω επισης. Ωστοσο στη δικη μου περιπτωση ελαβα το δικο μου χειριστηριο επισκευασμενο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγω επισης. Ωστοσο στη δικη μου περιπτωση ελαβα το δικο μου χειριστηριο επισκευασμενο..Τι να πω...τόσο μεγάλη ζημιά είχε το δικό μου (?). Αυτό το mail μου έστειλαν χτες: "Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Με αυτό το email σάς ενημερώνουμε ότι έχουμε αποστείλει το αξεσουάρ αντικατάστασης από το κέντρο εξυπηρέτησής μας. Αν δεν παραλάβετε το αξεσουάρ εντός 10 εργάσιμων ημερών, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2017 από SIP1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μην ανησυχεις, μια χαρα. Καλυτερα καινουργιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μήπως δοκίμασες το demo με την Thrustmaster; Όχι ακόμα γιατί τα είχα αποσυνδέσει όλα αυτές τις μέρες. Θα βάλω σήμερα να γράψω κανα γύρο στο iRacing οπότε θα κατεβάσω στα γρήγορα και το PC demo να δω τι λέει. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Ο σκοπός βέβαια είναι να δοκιμάσω την τιμονιέρα με το ίδιο το X1, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να τσουλήσω όλο το cockpit στο σαλόνι, πάει να πει θα πέσει παντόφλα αεριωθούμενη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Όχι ρε παιδιά, 23GB το demo του Forza 7; Δεν πάμε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις