Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν προκειτε να παρω ενα πληκτρολογιο που απλα κοτσαρεις πανω στο μοχλο γιατι δεν με βολευει καθολου και ειναι και τρομερα ακριβο για οτι προσφερει.

Ειδικα αφου μπορεις να κανεις την δουλεια σου το ιδιο, μην πω και καλυτερα, με ενα απλο usb wifi wireless keyboard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το συγκεκριμένο το Logitech το έχω (για την ακρίβεια το Κ400 Plus), το πήρα πρόσφατα για να το χρησιμοποιώ με την τιμονιέρα (φαίνεται πάνω αριστερά), πήγε κανα 30άρι ευρώ από το αγγλικό Amazon. Το μετάνιωσα όμως, είναι εξίσου μάπα με τo κλασικό Κ400 της Logitech που έχουμε στα meeting room της δουλειάς. Είναι μια χαρά για να γράφεις καμια πρόταση στη χάση και στη φέξη, αλλά για διαρκές chat δεν έχουν πολύ καλή αίσθηση. Καλύτερα να είχα πάρει ένα της πλάκας με κανα 20άρι που θα έκανε την ίδια δουλειά.

Με λιγότερα λεφτά όμως πρακτικά δεν βρίσκεις τέτοιο πληκτρολόγιο. Ή θα είναι κανα εντελώς κινέζικο ή έστω σαν αυτά τα μικρά που είναι εξαιρετικά δημοφιλή στα tv boxes, τα raspberry με Kodi κλπ. Έχω τούτο εδώ και για τη δουλειά που το θέλω σπέρνει, δεν το αλλάζω με τίποτα.

H MS μας τα έκανε τσουρέκια στο Windows Store. Έβαλα το πρωί να κατεβάσω το Forza 7 στο PC. Γύρισα από την δουλειά το βλέπω στα 48GB. Λέω, άντε εντάξει μέχρι το πρωί θα έχει κατέβει. Μετά από κανά 20λεπτο το βλέπω στα 1,2GB (ΞΕΚΙΝΗΣΕ από την αρχή). Πλέον, μετά από 10 δικά του reset και προσπάθειες μου δίνει συνέχεια error. FFFFFUUUUUCCCCCKKKKK....

Τουλάχιστον είχε καταφέρει χθες να κατέβει στο XBONE...

την εγγυηση της κονσολας για χειριστηριο την εχει χρησιμοποιησει κανεις? στον ενα μοχλο αρχισε να τα παιζει το αριστερο αναλογικο και μαλλον θα σταλθει για service

Εμένα τό elite controller πού χρυσοπληρωσα 150 ευρώ από public στον 1ο μήνα πρόβλημα με αριστερό αναλογικό.

Και δεν είμαι και fan gamer μία στο τόσο ασχολούμαι.

Τό έστειλα Γερμανία και μου έδωσαν άλλο καινούργιο

Τώρα τό ίδιο πρόβλημα στο κανονικό χειριστήριο.

Πού να ελιωνα κιόλας...

Έλεος...

• Like 1

Επιτέλους κατέβηκε στο PC. Το παιχνίδι τα σπάει. Το έχω σε 4K με DSR, όλα ULTRA και είναι συνέχεια κολλημένο στα 60FPS με V-Sync ON. Δεν βλέπω να ξανανοίγω το XBONE για το Forza 7...

post-127874-0-30567000-1507058741_thumb.jpg

post-127874-0-12987200-1507058769_thumb.jpg

• Like 5

https://www.youtube.com/watch?v=PwKMF6_WP-o&feature=youtu.be&t=34m08s

"...definitely not a sim, very similar to Forza 6 handling" (34:08).

Σε συνδυασμό με τις αναφορές για τα παραδοσιακά προβλήματα των Xbox One/Forza με τιμονιέρες όπως η Τ300RS ή η ΤΧ, νομίζω πως θα πάω πάσο.

Προπαραγγελία (31/08/17) Ultimate Edition από HK Store, με HK PayPal και άϋλη Master Card Πειραιώς. Με την ισοτιμία την ημέρα που έγινε η χρέωση (19/09/17), μου βγήκε στα 68,98€. Γενικά στις ακριβές εκδόσεις, το HK Store αξίζει ακόμη. Στις απλές εκδόσεις όμως όχι, γιατί οι διαφορές είναι πλέον μικρές...

• Like 2

Δεν ξέρω αν αξίζει η ultimate edition

Είχα γράψει και πιο παλιά ότι είχα ξενερωσει με το forza horizon 3 ultimate edition που δεν είχε μέσα το blizzard mountain,και έπρεπε να το πληρώσεις έξτρα...

Περιμένω να δω τώρα τις γιορτές αν ρίξουν την τιμή να το πάρω.

Σαν τιμή βέβαια που το πήρες αξίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=PwKMF6_WP-o&feature=youtu.be&t=34m08s

"...definitely not a sim, very similar to Forza 6 handling" (34:08).

Σε συνδυασμό με τις αναφορές για τα παραδοσιακά προβλήματα των Xbox One/Forza με τιμονιέρες όπως η Τ300RS ή η ΤΧ, νομίζω πως θα πάω πάσο.

Από ότι βλέπεις δεν υπάρχει γενικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού ούτε το cuphead δεν έχει αναφέρει κανείς...

Εμενα με ψηνει μιας και δεν έπαιξα το 6,και το gran turismo μου είναι αδιάφορο απλά με φρενάρει η τιμή και dlc.

Βασικά το cuphead έχει πάρα πολύ καλή τιμή που προκαλεί έκπληξη.

Κριμα που δεν το βγάλαν κουτατο με κανένα όμορφο εξώφυλλο :(

Όχι που δεν θα είχε. Άλλο βέβαια τα microtransactions και άλλο οι αρπαχτές. Να δούμε προς ποια μεριά θα κλίνει το πράγμα.

Για αρπαχτη πάει και αυτό https://m.youtube.com/watch?v=opAdcRAvt6I
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...