nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κανα συγκριτικό review για την ουσία του πράγματος (physics, multiplayer, career mode, πιστότητα αυτοκινήτων/πιστών κλπ) ή μόνο με τα γραφικά ασχολείται ο κόσμος; Γιατί για τα τελευταία νομίζω έχουμε όλοι πειστεί πως είναι τουλάχιστον εξαιρετικά.
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 απο τι φενεται μας ταπωσε το forza εμας τους playstasionakides.περιμεναμε το gran turismo αλλα απο τι φενεται θα ειναι πολυ μαπα το καρπουζι..απο ολες τις μεριες..μακαρι να βγω ψευτης..
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά αυτό ίσχυε εδώ και χρόνια δεν είναι κάτι καινούργιο. Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι η ms το μιλκαρει μέχρι άηδιας το πράγμα. 4χρονια κονσόλα με 3 forza motorsport στην πλάτη της ήδη και μάλιστα χώνει και dlc και season pass. Πάλι ultimate edition στο forza ρε ms? Αυτή η δουλειά θα γίνεται τωρα,?Κάθε χρόνο και 100αρα για forza? https://www.skroutz.gr/s/12653282/Forza-Motorsport-7-Ultimate-Edition-XBOX-ONE.html 2
johngamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το Forza τουλάχιστον είναι νέο παιχνίδι κάθε φορά. Ειδικά τα horizon. Τι να πουν και όσοι παίζουν call of duty και destiny...
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει να μου προτεινει καποιος καποιο φτηνο(τονιζω το φτηνο) usb wireless keyboard για τη κονσολα? Ακομα και απο εξωτερικο να ειναι δεν εχω κανενα προβλημα. Οσο φτηνοτερο τοσο το καλυτερο. Δεν θελω κανα πληκτρολογιο τρελης ποιοτητα απλα να κανω κανα game chat σε καποια παιχνιδια οπως το gears of war 4 κ.τ.λ. Κανονικο ομως με ολα τα κουμπια ενα συμπαγες πληκτρολογιο οχι κανενα mini keyboard που δεν εχει τα νουμερα κ.τ.λ.
johngamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει να μου προτεινει καποιος καποιο φτηνο(τονιζω το φτηνο) usb wireless keyboard για τη κονσολα? Ακομα και απο εξωτερικο να ειναι δεν εχω κανενα προβλημα. Οσο φτηνοτερο τοσο το καλυτερο. Δεν θελω κανα πληκτρολογιο τρελης ποιοτητα απλα να κανω κανα game chat σε καποια παιχνιδια οπως το gears of war 4 κ.τ.λ. Κανονικο ομως με ολα τα κουμπια ενα συμπαγες πληκτρολογιο οχι κανενα mini keyboard που δεν εχει τα νουμερα κ.τ.λ. Το logitech k400 που έχω δοκιμάσει σε xbox φίλου δουλεύει.
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξερω. Ολα δουλευουν. Δεν ρωτησα αυτο ομως.
johngamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Προτείνω το Logitech K400. Περισσότερες προτάσεις θα βρείς στο ανάλογο θέμα.
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν για εσενα τα 35-40 ευρω ειναι φτηνο πληκτρολογιο για εμενα δεν ειναι. Και το τονισα το φτηνο πληκτρολογιο το πολυ μεχρι 15 ευρω μην σου πω και 10.
johngamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ζητάς μετά προτάσεις αφού ο όρος που θέτεις γίνεται μονόδορομος. Βρες το φθηνότερο και παρτο αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο και αν όλα είναι συμβατά...αν δεν σου αρέσει η πρόταση μου προσπέρασε την. 3
Socratis_g Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν για εσενα τα 35-40 ευρω ειναι φτηνο πληκτρολογιο για εμενα δεν ειναι. Και το τονισα το φτηνο πληκτρολογιο το πολυ μεχρι 15 ευρω μην σου πω και 10. φθηνό και ποιοτικό με 10 ευρω? 1
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δεν ειπα ποτε ποιοτικο. Ισα - ισα ειπα το εντελως αντιθετο οτι δεν με νοιαζει και να ειναι τρελης ποιοτητας. Σου παραθετω τι ακριβως εγραψα υπογραμιζοντας το. Εχει να μου προτεινει καποιος καποιο φτηνο(τονιζω το φτηνο) usb wireless keyboard για τη κονσολα? Ακομα και απο εξωτερικο να ειναι δεν εχω κανενα προβλημα. Οσο φτηνοτερο τοσο το καλυτερο. Δεν θελω κανα πληκτρολογιο τρελης ποιοτητα απλα να κανω κανα game chat σε καποια παιχνιδια οπως το gears of war 4 κ.τ.λ. Κανονικο ομως με ολα τα κουμπια ενα συμπαγες πληκτρολογιο οχι κανενα mini keyboard που δεν εχει τα νουμερα κ.τ.λ. Τι ζητάς μετά προτάσεις αφού ο όρος που θέτεις γίνεται μονόδορομος. Βρες το φθηνότερο και παρτο αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο και αν όλα είναι συμβατά...αν δεν σου αρέσει η πρόταση μου προσπέρασε την. Εγινε
Greygore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει να μου προτεινει καποιος καποιο φτηνο(τονιζω το φτηνο) usb wireless keyboard για τη κονσολα? Ακομα και απο εξωτερικο να ειναι δεν εχω κανενα προβλημα. Οσο φτηνοτερο τοσο το καλυτερο. Δεν θελω κανα πληκτρολογιο τρελης ποιοτητα απλα να κανω κανα game chat σε καποια παιχνιδια οπως το gears of war 4 κ.τ.λ. Κανονικο ομως με ολα τα κουμπια ενα συμπαγες πληκτρολογιο οχι κανενα mini keyboard που δεν εχει τα νουμερα κ.τ.λ. Όταν λές "τα νούμερα", εννοείς numpad; Γιατί αν βολεύεσαι χωρίς numpad υπάρχουν 3-4 επιλογές απο Amazon.co.uk (έχω το συγκεκριμένο για wireless chat μέσω Steam Link αλλά ανάλογα με τα μεταφορικά μπορεί να βρεις και πιο φθηνά). Με numpad πάντως δύσκολα βρίσκεις wireless low budget, συνήθως είναι το πρώτο feature που κόβουν λόγω μεγέθους/τιμής.
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως εννοω αλλα δεν καιγομαι κιολας να τα εχει αν βρω καποιο φτηνο εστω και χωρις αυτα μια χαρα θα ειμαι ειδικα αν μπορω να γραψω νουμερα με αυτου του ειδους τα πληκτρολογια. Το amazon νομιζω εχει και εξοδα αποστολης για Ελλαδα που μπορεις να μαθεις ποια ειναι μονο αν κανεις παραγγελια και απλα στο δειχνει ενα βημα πριν την ολοκληρωση της(Μεγαλη κουταμαρα απο μεριας amazon αυτο κατα τη γνωμη μου)
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου έλεγα να τσεκαρει από εξωτερικο μήπως παίξει φθηνότερα το γνωστό https://www.skroutz.gr/s/10774012/Microsoft-ChatPad-XBOX-ONE.html Η δεν ξέρω αν έχει βγάλει κάποιο φθηνότερο κάποιος 3ος όπως logitech,speedlink κλπ Δεν είναι απαγορευτικά τα χρήματα που ζητάει πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις