k_dinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει έκπτωση η 3μηνη συνδρομή gold στα 12€ από το επίσημο store της Microsoft. Η έκπτωση φαίνεται αφού γίνει το log in στη σελίδα της Microsoft 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XigqvWomVx4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δινει πονο στο Χ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george9494 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχει έκπτωση η 3μηνη συνδρομή gold στα 12€ από το επίσημο store της Microsoft. Η έκπτωση φαίνεται αφού γίνει το log in στη σελίδα της Microsoft Ωραίος, ευχαριστώ!!! Και μου έληγε σε λίγες μέρες. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2017 από george9494 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δινει πονο στο Χ.. Και στο απλό xbox δίνει πόνο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georget35 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά Καλημέρα!Έχω 2 Xbox one στο σπίτι εδώ στην Κύπρο και κάνω game sharing κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα ο γιος μου μετακομίζει Ελλάδα λόγο σπουδών και θα πάρει το ένα μαζί του. Το ερώτημα μου είναι... αφού το ένα θα βρίσκετε Κύπρο και το άλλο Ελλάδα θα έχω κάποιο πρόβλημα?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και στο απλό xbox δίνει πόνο... Καμια αντιρρηση προφανως. Απλα στο Χ (παρα)δινει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά Καλημέρα! Έχω 2 Xbox one στο σπίτι εδώ στην Κύπρο και κάνω game sharing κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα ο γιος μου μετακομίζει Ελλάδα λόγο σπουδών και θα πάρει το ένα μαζί του. Το ερώτημα μου είναι... αφού το ένα θα βρίσκετε Κύπρο και το άλλο Ελλάδα θα έχω κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ. Όχι φίλε μου δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, συνεχίζεις όπως και πριν κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Απο express co.uk με πασα επιφυλαξη τα παιχνιδια του μηνα Οκτωβριου. According to a leaked image that has appeared online, Games with Gold titles could include DmC: Devil May Cry and Shadow of Mordor on Xbox One. Xbox 360 users, meanwhile, will reportedly receive Castlevania: Lords of Shadow and Blood Drive. Μιλαμε αν ειναι ετσι για δυνατο μηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ δυνατος οντως εφοσον επαληθευτεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και στο απλό xbox δίνει πόνο... Καμια αντιρρηση προφανως. Απλα στο Χ (παρα)δινει.. Για το one S δεν είδα να λέει κάτι.. Θα κάνει άραγε ικανοποιητικό upscale σε 4κ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Χλωμο. Αντε να ειναι λιγο ανωτερο του αρχικου μοντελου με το upscaling.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Απο express co.uk με πασα επιφυλαξη τα παιχνιδια του μηνα Οκτωβριου. According to a leaked image that has appeared online, Games with Gold titles could include DmC: Devil May Cry and Shadow of Mordor on Xbox One. Xbox 360 users, meanwhile, will reportedly receive Castlevania: Lords of Shadow and Blood Drive. Μιλαμε αν ειναι ετσι για δυνατο μηνα Fake φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για το one S δεν είδα να λέει κάτι.. Θα κάνει άραγε ικανοποιητικό upscale σε 4κ? Φίλε μου στο one το απλό, σε 55αρα 1080p tv, το Forza 7 εχει ελάχιστα jaggies.... Ειναι βελτιωμένο σε σχέση με το Forza 6! Το τονίζω γιατί έχω και το 6 και το τσέκαρα... Εϊναι τοσο καλό, που μάλλον είναι προτιμότερη μια τιμονιέρα + one s παρά το one x με gamepad... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οι διαφορές του Forza 7 με το 6 ... σε απλό Xbox. (για τη διαφορά στο anti-aliasing σε σχέση με το Forza 5 δεν χρειάζεται να συζητήσουμε...) https://www.youtube.com/watch?v=ZzLQjGY-Cx4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις