Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει έκπτωση η 3μηνη συνδρομή gold στα 12€ από το επίσημο store της Microsoft.

Η έκπτωση φαίνεται αφού γίνει το log in στη σελίδα της Microsoft

Ωραίος, ευχαριστώ!!! Και μου έληγε σε λίγες μέρες. Επεξ/σία από george9494
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά Καλημέρα!
Έχω 2 Xbox one στο σπίτι εδώ στην Κύπρο και κάνω game sharing κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα ο γιος μου μετακομίζει Ελλάδα λόγο σπουδών και θα πάρει το ένα μαζί του. Το ερώτημα μου είναι... αφού το ένα θα βρίσκετε Κύπρο και το άλλο Ελλάδα θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ.

Παιδιά Καλημέρα!

Έχω 2 Xbox one στο σπίτι εδώ στην Κύπρο και κάνω game sharing κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα ο γιος μου μετακομίζει Ελλάδα λόγο σπουδών και θα πάρει το ένα μαζί του. Το ερώτημα μου είναι... αφού το ένα θα βρίσκετε Κύπρο και το άλλο Ελλάδα θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Όχι φίλε μου δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, συνεχίζεις όπως και πριν κανονικά ;)

Απο express co.uk με πασα επιφυλαξη τα παιχνιδια του μηνα Οκτωβριου. According to a leaked image that has appeared online, Games with Gold titles could include DmC: Devil May Cry and Shadow of Mordor on Xbox One.

Xbox 360 users, meanwhile, will reportedly receive Castlevania: Lords of Shadow and Blood Drive. Μιλαμε αν ειναι ετσι για δυνατο μηνα

• Like 1

Και στο απλό xbox δίνει πόνο...

Καμια αντιρρηση προφανως. Απλα στο Χ (παρα)δινει..

Για το one S δεν είδα να λέει κάτι..

Θα κάνει άραγε ικανοποιητικό upscale σε 4κ?

Απο express co.uk με πασα επιφυλαξη τα παιχνιδια του μηνα Οκτωβριου. According to a leaked image that has appeared online, Games with Gold titles could include DmC: Devil May Cry and Shadow of Mordor on Xbox One.

Xbox 360 users, meanwhile, will reportedly receive Castlevania: Lords of Shadow and Blood Drive. Μιλαμε αν ειναι ετσι για δυνατο μηνα

Fake φαινεται

Για το one S δεν είδα να λέει κάτι..

Θα κάνει άραγε ικανοποιητικό upscale σε 4κ?

Φίλε μου στο one το απλό, σε 55αρα 1080p tv, το Forza 7 εχει ελάχιστα jaggies.... Ειναι βελτιωμένο σε σχέση με το Forza 6! Το τονίζω γιατί έχω και το 6 και το τσέκαρα...

Εϊναι τοσο καλό, που μάλλον είναι προτιμότερη μια τιμονιέρα + one s παρά το one x με gamepad...

• Like 1

Οι διαφορές του Forza 7 με το 6 ... σε απλό Xbox. (για τη διαφορά στο anti-aliasing σε σχέση με το Forza 5 δεν χρειάζεται να συζητήσουμε...)

https://www.youtube.com/watch?v=ZzLQjGY-Cx4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...