Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζω εγω versus κανα χρονο τωρα.

Σκέφτομαι να το παρω αλλα από την άλλη δεν θελω να κολλησω :D

Για πες εντυπώσεις από το online. Από θεμα ping βλέπετε τα χαλια της wind. Δεν νομιζω να βρηκα κατω από 140. Στο 1 και 2 παιζαμε σε private lobbies και ηταν καλυτερα. Εχει κοσμο από ελληνες? Εχω χασει πολλους από τους παλιους στην friend list μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει πολυ κοσμο απο Ελληνες που παιζουν ακομη. Φυσικα δεν μπορω να δωσω tags εδω, αλλα βρες με online ειμαι στη λιστα σου ετσι και αλλιως.

Σε αλλα νεα τωρα, 130 φτανουν οι enhanced τιτλοι. Δυσκολη η αναμονη για εναμιση μηνα ακομη!

Χαμος!

Λοιπόν ...Forza Motrosport 7.

Γραφικά: Καλύτερα από το Forza 6!!! Εχουν σχεδόν εξελείψει τα Jaggies. Επειδή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επαιζα λίγο το 6, κατάλαβα τις διαφορές αμέσως. Πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορούσαν να βελτιώσουν τα γραφικά στο xbox one! (η μοναδική φορά που το motorsport δεν υστερεί του Horizon, παρόλο που τρέχει στα 60fps)

Ήχος: Συγκλονιστικός! (η μουσική όμως δεν είναι του γουστου μου...)

Χειρισμός: Πόρωση! Συνδιασμός γραφικά, ήχος και χειρισμός που ρυθμίζεται από τέρμα ευκολο σε sim ... απλά αγγίζει τη τελειότητα!!! (στα συν και το χειριστήριο ασφαλώς)

Μου φαίνεται ότι είναι το καλύτερο Forza Motorsport που έχει βγεί! Οποιος είναι fan απλά αγοράζει ένα xbox one απλό το Forza 7 και τέλος. Με λίγα χρήματα αποκτά ,προς το παρόν, το καλύτερο combo σε hardware και software. To GT Sport έχει πολύ δύσκολο δρόμο...

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι στο Xbox One X, περαν της ανάλυσης.

*Παω να δώ τι παίζει από τιμονιέρες στο one! :) :) :)

• Like 4

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι στο Xbox One X, περαν της ανάλυσης.

Έτυχε να το παίξω στη ΔΕΘ σε OneX DevKit. Μετράει άσχημα.

Μην φοβάσαι τώρα με το one x και που πλησιάζουν γιορτές,όλο και 1 θα προμηθευτούμε :)

Λες, ε; ; Έχε το νού σου μήπως δει το μάτι σου κατι που αξίζει ... ;)

Έτυχε να το παίξω στη ΔΕΘ σε OneX DevKit. Μετράει άσχημα.

Εκτός της 4κ ανάλυσης, σου έδωσε την αίσθηση ότι διαφέρει αρκετά σε σχέση με τη βασική εκδοση του one;

Λες, ε; ; Έχε το νού σου μήπως δει το μάτι σου κατι που αξίζει ... ;)

Εκτός της 4κ ανάλυσης, σου έδωσε την αίσθηση ότι διαφέρει αρκετά σε σχέση με τη βασική εκδοση του one;

Ήδη στις αγγελιες βρήκα xbox one 500ρι στα 100ευρω και κάποια bundle που η τιμή της κονσολας έπεφτε ίσως και πιο κάτω,τι xbox one x και πράσινα άλογα :P

Βέβαια προσωπικά κοιτάζω το s λόγω και του τροφοδοτικού που δεν χρειάζεται να κουβαλάω αλλά θα δούμε ένα μικρό χαμό φέτος.

Λοιπόν ...Forza Motrosport 7.

Γραφικά: Καλύτερα από το Forza 6!!! Εχουν σχεδόν εξελείψει τα Jaggies. Επειδή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επαιζα λίγο το 6, κατάλαβα τις διαφορές αμέσως. Πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορούσαν να βελτιώσουν τα γραφικά στο xbox one! (η μοναδική φορά που το motorsport δεν υστερεί του Horizon, παρόλο που τρέχει στα 60fps)

Ήχος: Συγκλονιστικός! (η μουσική όμως δεν είναι του γουστου μου...)

Χειρισμός: Πόρωση! Συνδιασμός γραφικά, ήχος και χειρισμός που ρυθμίζεται από τέρμα ευκολο σε sim ... απλά αγγίζει τη τελειότητα!!! (στα συν και το χειριστήριο ασφαλώς)

Μου φαίνεται ότι είναι το καλύτερο Forza Motorsport που έχει βγεί! Οποιος είναι fan απλά αγοράζει ένα xbox one απλό το Forza 7 και τέλος. Με λίγα χρήματα αποκτά ,προς το παρόν, το καλύτερο combo σε hardware και software. To GT Sport έχει πολύ δύσκολο δρόμο...

*Παω να δώ τι παίζει από τιμονιέρες στο one! :) :) :)

Πολύ καλό, μπράβο. Κανένας που να έχει παίξει και PC racing sims (Assetto Corsa, Automobilista, iRacing, rFactor2 κλπ) για να κάνει μια σύγκριση στον τομέα της προσομοίωσης; Να ξέρω αν αξίζει να το πάρω και να μεταφέρω την τιμονιέρα στο σαλόνι, μιας και δεν νομίζω να το σηκώνει καλά το PC. 45 ευρώ από Hong Kong store μια χαρά είναι (όσο τρεις πίστες στο iRacing).

Μόνο την πίστα του Dubai έπαιξα στο XDK. Δυστυχώς έχω θέμα με το Store της κονσόλας.. -_-

Έκανε update και πλέον μου πετάει error να το κάνω ενημέρωση ή να το σβήσω.

Και απ' οτι βλέπω δεν είμαι ο μόνος..

https://www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/75803398?page=1

Χθες το πλαίσιο και το public στις σελίδες τους στο facebook, ανέβασαν βίντεο που έστηναν σε μια τηλεόραση philips  (μάλλον στο mall) ένα Χ Devkit με το forza 7. Δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσουν όμως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...